8 ve 9.sayfalarmıs sımdı baktımda nıkım sadekahve 33 mus
8 ve 9.sayfalarmıs sımdı baktımda nıkım sadekahve 33 mus
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Onur kardeş bak tahrik etme sahurdan sonra kredi kartını cebime koyarım İstanbulun yolunu tutarım motorunu 12 taksitle alır üzerine biner akşama evimde iftarımı yaparım
da ondan sonra nolur işte orası bilinmez şu anda ödeme dengelerim o kadar hassas ki aynı ülkemiz ekonomisi gibi kuş uçsa kanadının yelinden zaturre olacak neredeyse o derece yani yoksa az bi şey selamet pozisyonum olsa alırdım sökerdim aküsünü alırdım takoza sıfır motor dursun garajın bi köşesinde
Arkadaşlar itiraf etmem gerekirse motürü satışa koyduğumdan bu güne 1 kere bile telefon çalmadı. Boş muhabbete bile arayan olmadı. 1000 tl olur mu diyen bile çıkmadı. Piyasa gerçekten çok kötü olsa gerek.
Çok kısa bir düşünmedim desem yalan olur. Kredi kartımı size yollasam, sizde parayı çekip, motosikleti de bir otobüsün bagajına atıp, Adana'ya yolladınız mı oldu bu iş. Eksik olan birşey kalıyor tabi, devir. Bunun için ya ben oraya, ya siz buraya gelmelisiniz. Zaten para da yok, borç da çok. Girmeyin kanıma, az soluklanayım ben.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ahmet abi çini ile porselen arasında ne fark var? Beni parlatırmısın bu konuda? sağol abi. Ramazandan sonra gönderecem yağını bakam.
bi tur attım geldim 47 km oldu km artıyo
---------- Post added at 19:47 ---------- Previous post was at 19:45 ----------
bende bulamadım demin baktm şimdi bakıyorum yine
---------- Post added at 19:54 ---------- Previous post was at 19:47 ----------
Hocam siz gelin satışı alın oh sonra burdan koyduk mu otobüse bu iş tamamdır Gelmişken bi de istanbul turu attınız mı tadından yenmez gibi duruyo
---------- Post added at 20:00 ---------- Previous post was at 19:54 ----------
birde bi sesten şikayetçi olmuştum buldum onu seleden geliyor artçı kısmı kalkmış lap lap sarsıntıda ses yapıyo biraz bastırdım üzerine oturdum kesti
Beyler geldik yine kürkçü dükkanına
5 gibi yola çıktım 90-90 atmaca banamısın demedi.karşı rüzgar biraz gürültü yaptı kaskta onun dışında bayağı açıldım sıkıntıları arkada bırakıp.
İnsan hala mı yol heyecanı yapar
Daha 1 saat geçmeden çoktan Milas'ı arkamızda bıraktık.
Yatağana girerken
Çineye girmeden 20 km önce ne güzel bir yoldur kaymak gibi bol virajlı
Vardık sağ sağlim atmaca 150 km ne ki, ver gazı Antalya ya götüreyim der gibi bakıyor
Hangi scooter böyle gidecekmiş şaşarım
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
el atardım ama mesafe çok uzak
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------
senmi yavaş gidiyon? neyse. Arka lastiği çok şişirmiş olabilirsin, zinciri çok germiş olabilirsin, kalın yağ veya eskimiş yağda yapabilir.
ben r1 i ilana koyduğumda 2 ay ne arayan nede msj atan olmuştu. 2 ay sonra 1 kişi aradı. Onada baya bi zararına vermiştim. :(
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)