Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Eylül 2012, 02:54
Tusubaza ben geldim gordum geziyorum
kismetse de seneye baska yere giiderim her senne ege olmaz ama harbi cok guzel yollar yapiyorum muhtesem yerrrler goruyorum enfes koylarda denize giriyorum hayatimda hiic boyle gezmemistim eglenmemistim
---------- Post added at 01:54 ---------- Previous post was at 01:50 ----------
kismetse de seneye baska yere giiderim her senne ege olmaz ama harbi cok guzel yollar yapiyorum muhtesem yerrrler goruyorum enfes koylarda denize giriyorum hayatimda hiic boyle gezmemistim eglenmemistim
ama adem ve ailesi cok sicak insanlar hic yabancilik cektirmediler bana
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
-
19 Eylül 2012, 03:01
F54 adlı üyeden alıntı
---------- Post added at 01:54 ---------- Previous post was at 01:50 ----------
ama adem ve ailesi cok sicak insanlar hic yabancilik cektirmediler bana
adem abiyle tanışmak nasip olmadı ..
ama şu net ortamında en cok tanışmak istediğim insan o =)
seneye bizim bu tarafa gel hacı sen
seninle bozcaada gökceada asos ayvalık dikili her tarafı karış karış gezeriz =) cadır kurar kamp yaparız
-
19 Eylül 2012, 03:09
28 civarı galiba. Tam bende bilmiyom
-
19 Eylül 2012, 10:08
o bizim topiç baya canlanmış
-
19 Eylül 2012, 10:27
Dün ilk defa benzin aldım, depoyu fulledim, ne kadar yaktığını ölçmek istiyorum. İlk 300km de 50tl gibi bir şey yaktı galiba, ikinci depoda net olarak ölçüp sonucu buraya yazarım.
-
19 Eylül 2012, 14:42
Fatih'in dediği gibi tıpiç canlanmış kanlanmış herkez birbirine meydan okuyor
Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
Ramazan ALTUNIŞIK
-
19 Eylül 2012, 18:03
bendenmi kaynaklanıyo acaba? Sevgili dostlarla muhabbet çok güzel oluyor yahu. Sırf bu yüzden salcanoyu seçtim. Mondial, mc, mcx,mr veya kanuni windy s 150 seçebilirdim.boşver yahu bu saatten sonra hızlı gidipte ne olcek? Al bi ybr yerine salcano ,100 gitse yeter. Ama şu fatihi düzde sollamam lazım
-
19 Eylül 2012, 18:17
adem80 adlı üyeden alıntı
bendenmi kaynaklanıyo acaba? Sevgili dostlarla muhabbet çok güzel oluyor yahu. Sırf bu yüzden salcanoyu seçtim. Mondial, mc, mcx,mr veya kanuni windy s 150 seçebilirdim.boşver yahu bu saatten sonra hızlı gidipte ne olcek? Al bi ybr yerine salcano ,100 gitse yeter. Ama şu fatihi düzde sollamam lazım
aynen abi uzun yolda 80-90 benim için çok iyi bir hız hemde 2,2 gibi bir yakıt yakıncada 100 km de çok iyi oluyor
bu arada fatihi geçmen için nos takarız motora abi kısa sürede olsa geçersin
-
19 Eylül 2012, 19:01
-
19 Eylül 2012, 19:53
-
19 Eylül 2012, 20:22
cesur509 adlı üyeden alıntı
Merhaba Arkadaşlar
Milastaki arkadaş benim
Adem seninlede daha yüzyüze tanışamadık
İznini ayarlayabilirsen buluşuruz. Benim pek gazlamayla aram iyi değil. Motoru üzmeden kullanıyorum 90-100 'ü geçmiyorum yani rahat olun
Fatih(F54) inş. beğenmişsindir buraları. Görüşmeden gitme sakın
Kendinize iyi bakın görüşürüz
fat280 (fatih) Nasılsın neler yapıyorsun görüşemiyoruz artık
Gelmiyormusun buralara gene
Görüşmek dileğiyle
o celal ab, nasılsın ne yapıyorsun evet bayadır görüşemiyoruz sizin oralara gelesim var ama şu aralar hesap çarşıya uymuyor inş. ayarlarsam geleceğim kış gelmeden hakan hocamada slm söyle bu arada
ersin güzel yerler resimler güzel elinize sağlık devamını bekleriz bu arada sen ankarada mısın akşehirde mi
-
19 Eylül 2012, 20:31
fat280 adlı üyeden alıntı
o celal ab, nasılsın ne yapıyorsun evet bayadır görüşemiyoruz sizin oralara gelesim var ama şu aralar hesap çarşıya uymuyor inş. ayarlarsam geleceğim kış gelmeden hakan hocamada slm söyle bu arada
ersin güzel yerler resimler güzel elinize sağlık devamını bekleriz bu arada sen ankarada mısın akşehirde mi
tatillerde Aksehire gelyrm Ailem orda ,ankarada okuyorum 9-10 ayım ankarada geçiyor...
-
19 Eylül 2012, 21:32
-
19 Eylül 2012, 21:32
bendenmi kaynaklanýyo acaba? Sevgili dostlarla muhabbet çok güzel oluyor yahu. Sýrf bu yüzden salcanoyu seçtim. Mondial, mc, mcx,mr veya kanuni windy s 150 seçebilirdim.boþver yahu bu saatten sonra hýzlý gidipte ne olcek? Al bi ybr yerine salcano ,100 gitse yeter. Ama þu fatihi düzde sollamam lazým
adem o vakit senin koylu tarzi motor alip onu 221 cc yapman lazim anca beni yakalarsin
ama 250 cc yaparsan belki geceersin
-
19 Eylül 2012, 21:36
Merhaba Arkadaşlar
Milastaki arkadaş benim
Adem seninlede daha yüzyüze tanışamadık
İznini ayarlayabilirsen buluşuruz. Benim pek gazlamayla aram iyi değil. Motoru üzmeden kullanıyorum 90-100 'ü geçmiyorum yani rahat olun
Fatih(F54) inş. beğenmişsindir buraları. Görüşmeden gitme sakın
Kendinize iyi bakın görüşürüz
fat280 (fatih) Nasılsın neler yapıyorsun görüşemiyoruz artık
Görüşmek dileğiyle
Evet yahu. Bi türlü tanışamadık pazar öğleden sonra bişeyler ayarlamaya çalışalım fatıhle.
-
19 Eylül 2012, 21:37
Merhaba Arkadaþlar
Milastaki arkadaþ benim
Adem seninlede daha yüzyüze tanýþamadýk
Ýznini ayarlayabilirsen buluþuruz. Benim pek gazlamayla aram iyi deðil. Motoru üzmeden kullanýyorum 90-100 'ü geçmiyorum yani rahat olun
Fatih(F54) inþ. beðenmiþsindir buralarý. Görüþmeden gitme sakýn
Kendinize iyi bakýn görüþürüz
fat280 (fatih) Nasýlsýn neler yapýyorsun görüþemiyoruz artýk
Görüþmek dileðiyle
ccelal buralar cok guzel iiyiki gelmisim tatil on numara geciyor cok guzel yerller gordum super yani
-
19 Eylül 2012, 21:47
ersin90 adlı üyeden alıntı
tatillerde Aksehire gelyrm Ailem orda ,ankarada okuyorum 9-10 ayım ankarada geçiyor...
hmm anladım ersin
selam arkadaşlar. Akşam fatihle demin bi bodrum yaptık. Benimki galiba fatihin motoru hızlanana kadar öbür ışıkları buluyo. Şehir ici hızlanmalarda ybr zayıf kalıyor. Şehir içi fatihe iyi duman yutturuyom
fatih diyoki hep böylemi sürüyosun? Eveeeett
bodruma salcano bayine gittik. Bu ne yav?
1 tane cup var gerisi bisiklet
yok kart verdiler falan. Bu numarayı ararsanız belki gibisinden falan.
salcano alacaktık yok. Galiba titana devam gibi gözüküyor. Başka motor aklımda yok. Tvs apache var ama pahalı. Napsam acaba? Karar veremiyorum. Ybr alacağıma salcano alalım dedik, bulamadık.
ybr yede o kadar para vereceğime tvs apacheye veririm o parayı. Fikir verin bana yahu?
adem abi buradan alalım sana salcanoyu hem alanyayı görmüş olursun otobüse biner götürürsün yada plakayı çıkartır gelirsin binerek gidersin rodajıda yapmış olursun yolda
-
19 Eylül 2012, 21:50
Tsubasa adlı üyeden alıntı
adem abiyle tanışmak nasip olmadı ..
ama şu net ortamında en cok tanışmak istediğim insan o =)
seneye bizim bu tarafa gel hacı sen
seninle bozcaada gökceada asos ayvalık dikili her tarafı karış karış gezeriz =) cadır kurar kamp yaparız
gelirim aga ne demek oraya da gelmek isterim cunda yi da merak ediyorum
Yani
-
19 Eylül 2012, 21:54
fat280 adlı üyeden alıntı
hmm anladım ersin
adem abi buradan alalım sana salcanoyu
hem alanyayı görmüş olursun otobüse biner götürürsün yada plakayı çıkartır gelirsin binerek gidersin rodajıda yapmış olursun yolda
Fatih parlak fikirlerin var dostum
-
19 Eylül 2012, 21:54
selam arkadaþlar. Akþam fatihle demin bi bodrum yaptýk. Benimki galiba fatihin motoru hýzlanana kadar öbür ýþýklarý buluyo. Þehir ici hýzlanmalarda ybr zayýf kalýyor. Þehir içi fatihe iyi duman yutturuyom
fatih diyoki hep böylemi sürüyosun? Eveeeett
bodruma salcano bayine gittik. Bu ne yav?
1 tane cup var gerisi bisiklet
yok kart verdiler falan. Bu numarayý ararsanýz belki gibisinden falan.
salcano alacaktýk yok. Galiba titana devam gibi gözüküyor. Baþka motor aklýmda yok. Tvs apache var ama pahalý. Napsam acaba? Karar veremiyorum. Ybr alacaðýma salcano alalým dedik, bulamadýk.
ybr yede o kadar para vereceðime tvs apacheye veririm o parayý. Fikir verin bana yahu?
adem senin motorgercekkten guzel gidiyor rampa. Da kalkista super ama duzde de 120 yetse ama yetmiyor ac gözlù adem
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)