Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Temmuz 2013, 20:10
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
Vallahi doğrudur.Ama Yazı kışa tercih ederim abi.YAz sonu kamplı 3 günlük planım var, uygulamaya koyabilirsem o zaman eyii olacak
pianoblack mesela benimde aklım hep chopper veya crusier da takılmıştır ama binmek nasip olmadı.Daha önceki motoruma nazaran belki kıyaslama yapıldiğimden midir nedir Wolf u gerçekten çok seviyorum.Az önce fAZER sayfasında 128 ile 343 tl ceza yemişler.80-90 geze geze yorulmadan, üzülmeden gidiyorum bu da özgürlüğün diğer adı zaten.Elbet güç iyidir amma bu da yeterlidir kanımca şekil 1A Ahmet Abi ve Fatih kardeşimiz cayır cayır geziyor.Arada Bizim rehberlerin BWS sine biniyorum geçende BEat a bindim.Bir tümsekten geçtim hiç beklemediğim sert bir tepki alınca aman kardeşim boşver dedim kendi kendime
Murat abi boshaft la beni karıştırdın
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:08 ----------
boshaft bu arada fiyatı baya kırmışsın yahu. Biraz daha yüksek tutabilirsin acelen yoksa.
Reklamlar
-
19 Temmuz 2013, 20:38
Pianoblack adlı üyeden alıntı
Murat abi boshaft la beni karıştırdın
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:08 ----------
boshaft bu arada fiyatı baya kırmışsın yahu. Biraz daha yüksek tutabilirsin acelen yoksa.
ya bu fiyata gider mi diye düşünüyorum ben öyle çok bi acileyetim yokta işte ortada kaldık bi talibi çıkarsa vereceğim zararına. Çıkmazsa bende abilerin dediği gibi alışırsam zaten kaldırırım bakalım.
-
19 Temmuz 2013, 20:40
boshaft adlı üyeden alıntı
ya bu fiyata gider mi diye düşünüyorum ben
öyle çok bi acileyetim yokta işte ortada kaldık bi talibi çıkarsa vereceğim zararına. Çıkmazsa bende abilerin dediği gibi alışırsam zaten kaldırırım bakalım.
Gitmek mi :D Dostum plaka+ruhsat masrafları 600 tl neredeyse. Bence ihtiyacı olan biri havada kapması lazım. Kapmalı yani :D
-
19 Temmuz 2013, 20:55
Gitmek mi :D Dostum plaka+ruhsat masrafları 600 tl neredeyse. Bence ihtiyacı olan biri havada kapması lazım. Kapmalı yani :D
hadi inşallah diyelim o zaman :D bu arada bi tane SYM Fiddle var sahibinden de 3100 lira Sarı renk bi göz at çok hoş yakışmış sarı renk tam bize göre gibi gözüküyor.
-
19 Temmuz 2013, 21:03
hadi inşallah diyelim o zaman :D bu arada bi tane SYM Fiddle var sahibinden de 3100 lira Sarı renk bi göz at çok hoş yakışmış sarı renk
tam bize göre gibi gözüküyor.
Motorumu sattığımda umarım uygun bi Fiddle bulurum olmadı Vento alıcam. Bana yeter fıtı fıtı.
-
19 Temmuz 2013, 21:09
Motorumu sattığımda umarım uygun bi Fiddle bulurum olmadı Vento alıcam. Bana yeter fıtı fıtı.
bende bende vento almam ama en az 125 cc ben Loyal'de zorlandım yokuş falan en azından 125'liklerin biraz daha tork ve beygiri fazla oluyo.
-
19 Temmuz 2013, 21:19
bende bende
vento almam ama en az 125 cc ben Loyal'de zorlandım yokuş falan en azından 125'liklerin biraz daha tork ve beygiri fazla oluyo.
Aslında yine Motoran'ın Karry 125 modeli var. O da güzel kasa olarak ama Vento'nun piyasası yokken onun neredeyse sıfır. Vento kampanyada. 1800+plaka-ruhsat. Eğer motoru sattığım da (satılırsa) kampanyaları devam ediyorsa Vento alırım herhalde. Fiddle a o kadar para bağlamak istemiyorum çünkü.
-
19 Temmuz 2013, 21:32
Aslında yine Motoran'ın Karry 125 modeli var. O da güzel kasa olarak ama Vento'nun piyasası yokken onun neredeyse sıfır. Vento kampanyada. 1800+plaka-ruhsat. Eğer motoru sattığım da (satılırsa) kampanyaları devam ediyorsa Vento alırım herhalde. Fiddle a o kadar para bağlamak istemiyorum çünkü.
bi ara Karry'de 1800 + plakaydı gittim taksit yapmadılar direk nakit istediler alamadan döndüm. Bencede Karry daha iyidir yani 125 tipide güzel.
-
19 Temmuz 2013, 21:49
bi ara Karry'de 1800 + plakaydı gittim taksit yapmadılar direk nakit istediler alamadan döndüm. Bencede Karry daha iyidir yani 125 tipide güzel.
Motor aksamı falan nasıl acaba? Arkasında Sym var bi güven veriyor ama emin olamıyorsun işte. Sym de artık İzmir'de üretiliyor deniyor. Ahmet abide var Vento iyi diyor. Hani Vento kafama yatıyor. Ama Karry soru işareti. Bu ara Karry'nin kampanyasını yapan yer İstanbul Motor muydu?
-
19 Temmuz 2013, 21:59
Motor aksamı falan nasıl acaba? Arkasında Sym var bi güven veriyor ama emin olamıyorsun işte. Sym de artık İzmir'de üretiliyor deniyor. Ahmet abide var Vento iyi diyor. Hani Vento kafama yatıyor. Ama Karry soru işareti. Bu ara Karry'nin kampanyasını yapan yer İstanbul Motor muydu?
evet evet İstanbul Motor'du. Ayrıca müşteri ilişkileri iyi değil. Gidiyosun kalkıp bi buyrun demiyorlar. Fiyat soruyosun zorla cevap veriyorlar.
-
19 Temmuz 2013, 22:06
evet evet İstanbul Motor'du. Ayrıca müşteri ilişkileri iyi değil. Gidiyosun kalkıp bi buyrun demiyorlar. Fiyat soruyosun zorla cevap veriyorlar.
Bende hissettim ne yazık ki onu. Hatta Vento vardı ben gittiğimde. Satılmış. Üzerine oturabilir miyim dedim. Satıldı ama oturun dedi. Herhalde ayaklarımı basacak kadar görgüsüz sandı. Gerçi bindirmez bindirmez tabii de öyle de cevap verilmez. Sen koskoca esnafsın orada hemde Kızıltoprak gibi bir yerde.
-
19 Temmuz 2013, 22:10
Bende hissettim ne yazık ki onu. Hatta Vento vardı ben gittiğimde. Satılmış. Üzerine oturabilir miyim dedim. Satıldı ama oturun dedi. Herhalde ayaklarımı basacak kadar görgüsüz sandı. Gerçi bindirmez bindirmez tabii de öyle de cevap verilmez. Sen koskoca esnafsın orada hemde Kızıltoprak gibi bir yerde.
ayağını da basabilmelisin ya ben almadan bir sürü yere gittim adamlar kendileri otur diyo bir bak diyo bakması oturması bedava diyolar ne biliyim sıcak kanlı esprili olanlar kazanıyo müşteriyi şuan kampanya yapsalarda gitmem kimseye tavsiye etmem Bide dediğin gibi yerleri merkez sayılır motosiklet için ..
-
19 Temmuz 2013, 22:15
ayağını da basabilmelisin ya ben almadan bir sürü yere gittim adamlar kendileri otur diyo bir bak diyo bakması oturması bedava diyolar ne biliyim sıcak kanlı esprili olanlar kazanıyo müşteriyi şuan kampanya yapsalarda gitmem kimseye tavsiye etmem
Bide dediğin gibi yerleri merkez sayılır motosiklet için ..
Şöyle bir daha baktım Karry ye. Bir Fiddle değil kasa itibariyle :D Çok fazla krom kullanmışlar. Öyle çok hızla işi olan biri değilim. 100 cc yeter herhalde bana. Bakalım dediğim gibi uygun bir Fiddle bulursam düşünürüm tabii ama içimden bir ses Vento olacağını söylüyor. Ama Motoran'ı firma olarak merak ediyorum. Keşke biri gelip gözün kapalı alabilirsin dese yani piyasada öyle bilinse. Sym o güveni oturtmuş mesela.
-
19 Temmuz 2013, 22:33
Şöyle bir daha baktım Karry ye. Bir Fiddle değil kasa itibariyle :D Çok fazla krom kullanmışlar. Öyle çok hızla işi olan biri değilim. 100 cc yeter herhalde bana. Bakalım dediğim gibi uygun bir Fiddle bulursam düşünürüm tabii ama içimden bir ses Vento olacağını söylüyor. Ama Motoran'ı firma olarak merak ediyorum. Keşke biri gelip gözün kapalı alabilirsin dese yani piyasada öyle bilinse. Sym o güveni oturtmuş mesela.
aynen SYM ve KYMCO sağlam bilinen markalar. Yalnız hızdan değil ben yine de 125 cc almanı tavsiye ediyorum.. Zaten 125'te hızlı olmayacak ama işte yokuş falan zorlanmazsın
-
19 Temmuz 2013, 22:39
aynen SYM ve KYMCO sağlam bilinen markalar. Yalnız hızdan değil ben yine de 125 cc almanı tavsiye ediyorum.. Zaten 125'te hızlı olmayacak ama işte yokuş falan zorlanmazsın
Kymco Agility de iyi yer etmiş mesela ama bisiklet gibi geliyor bana :D
-
19 Temmuz 2013, 22:46
ulen bizim saldırgano nun adını kötüye çıkardınız hee ayrangönüllüler .
görende diyecekki saldırgano dandik alan hemen satıyor..
he bende zorlandım ilk bindiğimde. ki ben buzun üstünde öğrendim motor kullanmayı. geçmiş sayfalarda resimleride var. 2-3 düştük ama alıştık.
okadar alıştımki arabama binesim gelmiyor. bugün deli gibi sağanakta bile saldırganonun üstünden inmedim. 100km yol depmişiz karakaçanımla bugün bu deli yağmurda. onsuz asla.
bir uzun yol projem var. ama hiç yapmadığım birşey. tırsıyorum. 350km bir izmit-eskişehir yapabilirim bu aralar..
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
19 Temmuz 2013, 22:56
tahsins adlı üyeden alıntı
he bende zorlandım ilk bindiğimde. ki ben buzun üstünde öğrendim motor kullanmayı. geçmiş sayfalarda resimleride var. 2-3 düştük ama alıştık.
okadar alıştımki arabama binesim gelmiyor. bugün deli gibi sağanakta bile saldırganonun üstünden inmedim. 100km yol depmişiz karakaçanımla bugün bu deli yağmurda. onsuz asla.
bir uzun yol projem var. ama hiç yapmadığım birşey. tırsıyorum. 350km bir izmit-eskişehir yapabilirim bu aralar..
Tek başına uzun yol her zaman farklı gelmiştir kulağıma Tahsin abi. Sanki insanın kendiyle hesaplaşması gibi ne bilim... Olumlu anlamda tabii bu söylediğim.
-
19 Temmuz 2013, 22:57
aynen ya çok kötü bu ayran gönüllülük yaptık gerçi hala yanlıştan dönme şansımız var hemen satılacağını düşünmüyorum.
-
19 Temmuz 2013, 23:01
hemen satılır satılmasınada yazık günah. para zor kazanılıyor. illaki zararına satılacak. bide bu sigorta pahalılığı muhabbetinden 34 plakalar daha zor satılıyor.
novarix murat kardeşimizde ayran gönüllüdür.(aldı 500km de 500tl civarı zararla sattı).
doğrusu banada bir debriyaj teli yolladı sağolsun. hemide orjinal yebere..
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
19 Temmuz 2013, 23:03
hemen satılır satılmasınada yazık günah. para zor kazanılıyor. illaki zararına satılacak. bide bu sigorta pahalılığı muhabbetinden 34 plakalar daha zor satılıyor.
novarix murat kardeşimizde ayran gönüllüdür.(aldı 500km de 500tl civarı zararla sattı).
doğrusu banada bir debriyaj teli yolladı sağolsun. hemide orjinal yebere..
wolf satıp cbf 150 almadı mı o ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)