Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Nissan Juke + Honda PCX
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bu wolf ten bahsediyorum Adem

http://imageshack.us/a/img708/4781/82i6.jpg

bizimkide wolf buda wolf

---------- Post added at 23:05 ---------- Previous post was at 23:03 ----------

Sallama yapıyormu arka taraf Lastiğin janta oturmamış olabilir orta sehpaya kaldır tekerleği çevir öyle bak birde
    Tamamdir hocam yarin bi bakiyim dediginiz gibi sallama yapmiyor hic.

---------- Post added at 00:18 ---------- Previous post was at 00:10 ----------

Bi sorum daha olcakti unutmadan esimle bi deneme yaptik ama artci cok kayiyo ben sıkısıyorum kocaman selede azcik yerde oturuoruz hadi simdi esimbiniyo ama baskasi binerse sknti yani bu isin patronu var arkadasi var kimse binmeden bi cozum sart

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Valla biz hiç dediğin gibi kayma sorunu yaşamadık ama eşimde bende biraz gürbüz olduğumuzdan dolayı uzun yolda koltuğun az dar geldiği durumlar olmadı değil hani onuda depoyla benim (hassas bölge ) arama minik bi yastık koyarak hallettim ben yenge biraz arkaya doğru yaslanarak yani ağırlığını arkaya vererek oturursa kayma problemi olmaz sanırım
    bykemik bunu beğendi.

Motosikleti
    Ramzey Qm-250
    Yastık güzel çözümmüş ahmet abi..

Motosikleti
    Alıntı bykemik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yastık güzel çözümmüş ahmet abi..
    Evet hem güzel hemde eşiniz dışında ki artçılardada güvenlidir aynı zamanda
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Ramzey Qm-250
    Evet hem güzel hemde eşiniz dışında ki artçılardada güvenlidir aynı zamanda

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    Alıntı boshaft adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim motor iyi guzel de yolda giderken patlak lastik lap lap ses yapar ya o ses geliyo arkadan biyerden cozemedim hhenuz stop edip gittim baktm yine bulamadim ama cok rahat bu arac ya
    Tamamdir hocam yarin bi bakiyim dediginiz gibi sallama yapmiyor hic.

---------- Post added at 00:18 ---------- Previous post was at 00:10 ----------

Bi sorum daha olcakti unutmadan esimle bi deneme yaptik ama artci cok kayiyo ben sıkısıyorum kocaman selede azcik yerde oturuoruz hadi simdi esimbiniyo ama baskasi binerse sknti yani bu isin patronu var arkadasi var kimse binmeden bi cozum sart
    iki sorunuda yaşamadım. çözünce cevabını yazarsın buraya
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

EnesBeyter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SalcanoWolfS125 Memleketi:Mudurnu/Bolu
    hayırlı sahurlar
    Salkonun konsolunda biraz değişiklik yaptım bugün. Saatin yerini değiştirip ışıklandırdım

Zinciri tenizledim gene WD40 ve adem abinin deyimiyle Söktürgit ile
    yamalube zincir yağıyla da yağladım. jant temiz, yan ayak ,orta ayak temiz,dişli temiz oh mis

Murat 48/30 bunu beğendi.

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    evet tazikli su (söktürgit) 1-2 cm mesafeden zincire tutulduğunda yukarıda görüldüğü gibi pırıl pırıl yapıyor. Bi müddet bekleyip kuruduktan sonra veya bezle kurulandıktan sonra biraz yağladınmı tamamdır. Yani zıncir temizlemek için benzın mazot, fırça falan kullanmıyorum. Sağol enes. Tertemiz olmuş. Eline sağlık.

EnesBeyter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SalcanoWolfS125 Memleketi:Mudurnu/Bolu
    adem abi bizim orjinal zincir oringli mi ya da sonradan takılıyo mu oringli

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    hayır orjinali oringli değil. Ama taktırılıyor tabi. Ben 70 tl ye almıştım oringli zinciri. Kaliteye göre değişiyor fiyatı. En kalitelisi cz marka çekostavak malı zincir.en son 110 tl civarıydı yanlış hatırlamıyosam fiyatı. Oringli zincir takınca zincir sesinden kurtuldum. Hani şakır şukur öterya. Şimdi sanki zincir yok
    EnesBeyter bunu beğendi.

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Gençler nettirip durunuz, ara ara giriyorum yazan yok hiç.Bu çalışmak ne zormuş, emekliliğe kadar kim çalışacak yahu .Bir zengin hatun bulamadık yazık bize

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:51 ----------

Yarın Aydın'a gitme kararı aldım, 5 te gazlarım. Pazartesi sabah erkenden çıkıp mesaiye geleceğim.Resim çekip koyarım değişiklik olur.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    hayırlı yolculuklar murat. Dikkatli git-gel.

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı yolculuklar murat. Dikkatli git-gel.
    Teşekkürler abi var mı bir isteğiniz Aydın'dan.KAfa dağılır güzel olur, biraz gazlayalım
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

Motosikleti
    Alıntı Murat 48/30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gençler nettirip durunuz, ara ara giriyorum yazan yok hiç.Bu çalışmak ne zormuş, emekliliğe kadar kim çalışacak yahu .Bir zengin hatun bulamadık yazık bize

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:51 ----------

Yarın Aydın'a gitme kararı aldım, 5 te gazlarım. Pazartesi sabah erkenden çıkıp mesaiye geleceğim.Resim çekip koyarım değişiklik olur.
    Eyiyiz Murat o zengin hatun işleri bizlere göre değilki bizi alan almış satan satmış tek çaremiz var oda çalışmak hem bu konuda Bodrum gibi yerde yaşayan bir yakışıklı delikanlı olarak senin şansın diğer gençlere göre çok fazla uyandırayım dedim
    Murat 48/30 bunu beğendi.
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Nissan Juke + Honda PCX
    bugün işe gidip geldim ilk defa 15km yol yaptık vitesli hala zor geliyor. Galiba motoru scootera çevirmek zorunda kalıcam. Sahibinden'e ilan hazırladım versem mi vermesem mi bilmiyorum ama pianoblack arkadaşım gibi olucam satışa çıkarıcam. Henüz 50 km bile olmamışken :(..

Motosikleti
    Alışılmayacak diye bir şey yok Onur daha dur bakalım 50 km nedirki hele 1000 li kmlere bi gel

@Enes : Gösterge panelin çok şık olmuş özellikle saati ışıklandırma olayını çok beğendim bendede saat var (Meriç takmıştı sağolsun) ama pili bitti çalışmıyor şu an söküpte pilini bile değiştirmekten acizim hamdolsun bırak ışıklandırmayı
    EnesBeyter bunu beğendi.

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Eyiyiz Murat o zengin hatun işleri bizlere göre değilki bizi alan almış satan satmış tek çaremiz var oda çalışmak hem bu konuda Bodrum gibi yerde yaşayan bir yakışıklı delikanlı olarak senin şansın diğer gençlere göre çok fazla uyandırayım dedim
    Yok Abi takılıyorum, yoksa bizde ahirimizi bulduk sanırım .Bu işler zor işler sezon diye mesaide mesai, kışın yatsak bu koadar koymaz

Onur kardeşim biraz daha şans ver motora durduk yere değeri çok düşecek.Hem çokta güzel bir motor alışması 1 ayı bulur belki ama bırakması zor olur.
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

Pianoblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Satıldı
    bugün işe gidip geldim ilk defa 15km yol yaptık vitesli hala zor geliyor. Galiba motoru scootera çevirmek zorunda kalıcam. Sahibinden'e ilan hazırladım versem mi vermesem mi bilmiyorum ama pianoblack arkadaşım gibi olucam satışa çıkarıcam. Henüz 50 km bile olmamışken :(..
    Üzüldüm kendimden 1 tane daha görmeme :( Ama söylemiştim tarzını doğru seçmen gerektiğini, boşver banada söylemişlerdi ;) Şöyle düşün bu işten zarar edebilirsin ama en azından denemeden bilemezdin. Benim çevremde kullanmam için bana motorunu verecek kimse yoktu, bende bu yolla deneyim ettim. Yinede iyi düşünmekte fayda var. Ama insanın içine bir kere kurt düşünce çıkaramıyorsun.

Motosikleti
    Alıntı Murat 48/30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok Abi takılıyorum, yoksa bizde ahirimizi bulduk sanırım .Bu işler zor işler sezon diye mesaide mesai, kışın yatsak bu koadar koymaz

.
    Eeee ne demişler Men Dakka Dukka kışın biz soğuklarda çalışıpta karda kışta motora hasretken siz cayır cayır geziyordunuz şimdide sıra bizde Ramazan bir bitsin vurcam gene kendimi yollara inş.
    Murat 48/30 ve ramizan83 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Eeee ne demişler Men Dakka Dukka kışın biz soğuklarda çalışıpta karda kışta motora hasretken siz cayır cayır geziyordunuz şimdide sıra bizde Ramazan bir bitsin vurcam gene kendimi yollara inş.
    Vallahi doğrudur.Ama Yazı kışa tercih ederim abi.YAz sonu kamplı 3 günlük planım var, uygulamaya koyabilirsem o zaman eyii olacak

pianoblack mesela benimde aklım hep chopper veya crusier da takılmıştır ama binmek nasip olmadı.Daha önceki motoruma nazaran belki kıyaslama yapıldiğimden midir nedir Wolf u gerçekten çok seviyorum.Az önce fAZER sayfasında 128 ile 343 tl ceza yemişler.80-90 geze geze yorulmadan, üzülmeden gidiyorum bu da özgürlüğün diğer adı zaten.Elbet güç iyidir amma bu da yeterlidir kanımca şekil 1A Ahmet Abi ve Fatih kardeşimiz cayır cayır geziyor.Arada Bizim rehberlerin BWS sine biniyorum geçende BEat a bindim.Bir tümsekten geçtim hiç beklemediğim sert bir tepki alınca aman kardeşim boşver dedim kendi kendime

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)