Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Alıntı Indibat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba kolay gelsin arkadaşlar salcano wolf 125 kırmızı aldım felaket motor karizma 1 bakan 1 daha bakıyor :D hele ybr korkulugu takdırdım felaket oldu şimdi plaka ve ruhsat cıkarcam 15 sinde ne kadar tutar fiyat ? sizce
    Hayırlı olsun iyi bir tercih yapmışsın güle güle kullan Plaka ve ruhsata gelince Şöförler odasından alacağın ek-1 dosya ücreti 20 TL + Trafik tescil şubeden alacağın araç tescil belgesi 66.5 TL + gene trafik tescil şubeden alacağın Motorlu araç trafik belgesi ücreti 89TL + plaka ücreti 17.5 TL Bunlar standart ücretler toplamda 193 TL tutuyor bunlardan başka birde trafik sigorta poliçesi düzenleteceksin sigorta yaptıracaksın motoruna yani işte o ilden ile kullanıcıdan kullanıcıya sigorta acentesinden sigorta acentesine değişiyor o yüzden bulunduğun bölgedeki sigorta acentelerinin hepsinden fiyat al en uygun olanına yaptır şimdiden kolay gelsin hayırlı olsun tekrar
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    nerde bu mıllet.uyuyomu herkes arkadaslar.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Ben buralardayım

Motosikleti
    cbf 150
    abi faceden yazmıssın bugun pc acık bırakıp gıtmısım cvp yazamadım kusra bakma.face acıksa paslasalım
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    aleyküm selam

EnesBeyter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SalcanoWolfS125 Memleketi:Mudurnu/Bolu
    bu sıra çok sessiz burlar yahu millet oruç tutuyo diyemi yoksa geziyo diyemi
    Salco'nun ön lastiğini de irc yaptım sonunda , fren performansı baya iyileşti. Zinciri de temzileyip yamalube yağ sıktım en azından sıçramaz diye düşünüyorum.
    ybr siperliğini düzce'de buldum. internetten accık pahalı ama alıcam herhalde

Pianoblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Satıldı
    Valla ben bütün gün buralardayım aslında da genel olarak yokum :=)
    Wolf u bir türlü satılığa çıkaramadım. İnternetten vergisini yatırmak istedim, araç bulunamadı dedi. Bankaya gideyip yatırayım dedim orada da çıkmadı. Sonra noter e gidip satış için uygun olup olmadığını kontrol ettireyim dedim. Bana aracınız tescilli değil ayrıca kimlik bilgilerinde karışıklık var denildi. Bende galeriye bildirip muameleciyle görüştüm. O sorunun tescilden kaynaklanmadığını söyledi ve pazartesi arayıp tekrar hatırlatmamı söyledi. Bende yarın tekrardan arıcam. Şu meseleyi çözeyimde sahibinden de satılığa çıkartayım. Müşteri bulsam kimse bu işin çözülmesini beklemez çünkü.

EnesBeyter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SalcanoWolfS125 Memleketi:Mudurnu/Bolu
    can sıkıcı bi mesele,türkiye gerçeği

Motosikleti
    Satıldı
    Alıntı EnesBeyter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    can sıkıcı bi mesele,türkiye gerçeği
    Yazdığımı bir daha okudum da baya problemliymiş olay. Umarım benlik bir şey yoktur da biter hemen... Tüm mevzu bana kalırsa kötü :(

Motosikleti
    Satıldı
    Arkadaşlar bizim motorun ilk bakım 1000km deydi dimi?

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ben sıfır almadığım için bilmiyorum. Kusura bakma.
    Pianoblack bunu beğendi.

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Iyi akşamlar beyler bende motoru wd40 ile iyice parlattım saat gibi maşallah yan çanta ile ilgili planlarım var Yarın danışacağım. Ilk bakım binde yap kökle gaza 2bin de birdaha yap çapak kalmaz

Motosikleti
    Satıldı
    Alıntı Murat 48/30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Iyi akşamlar beyler bende motoru wd40 ile iyice parlattım saat gibi maşallah yan çanta ile ilgili planlarım var Yarın danışacağım. Ilk bakım binde yap kökle gaza 2bin de birdaha yap çapak kalmaz
    1000 e kadar gelebilirsek Motoru satana kadar binecem, satıldı satıldı satılmadı binmeye devam :D

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Normalde bende scooter alacaktım ama küçük teker birkaç kere kaydırıp düşme eşiğine gelince vaz geçtim. Hayırlısı buymuş hem yakuıtım az hem uzun yolda konforum fazla özelikle wolfun amortisör leri çok güzel darbe emiyor
    Pianoblack bunu beğendi.

Motosikleti
    Satıldı
    Bizim Wolf ların adı sitede baya geçmeye başladı. Piyasada değeri anlaşılmaya başlandı herhalde yavaş yavaş.

Motosikleti
    cbf 150
    wolf u kullanmadan cok kısı onyargıyla yaklasıyo.sadece bu yaz 4 kısıye tavsıye ettım dıye alan arkadaslar ın hepsı denk geldıgımde cay kahve ıkram etmeden salmıyolar.makınanın guzellıgın den bahsedıyolar.tabıkı sorularda gelıo cay esnasında.

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Beyler, bayanlar size bahsettiğim yan çanta konusunda danışmak isterim.

Arviç marka 60 tlye çok güzel bir çanta var.2 adet ondan alsak.Demircide sabitleyebileceğimiz 2 demir yaptırsak.Kırmızı ile çizdiğim gibi sinyal hizasında amortisör ile arka demire bağlı sabir bir demir olsa.Yine bu demirde yan çanta demiri ile birteştirebilmek için 2 birleşim noktası olsa.Sadece bu kırmızı demir sabit olacak, aynı zamanda motor düşerse koruyacak.Yan çanta demirlerini tak/çıkar yapsak bu sabit demire nasıl olur?Geriye sadece çantaların tekere doğru eğilmesini engellemejk kalıyor oda kolay.Fikirleriniz nelerdir?
    ramizan83 bunu beğendi.
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    s.a. arkadaşlar nasılsınız bakalım sizden de pek yazan yok gördüğüm kadarı ile

muratkardeş yan çanta olayı güzel ancak resimde gördüğüm kadarı ile arka sinyalin dışına çıkaracaksın çantayı bence bu iyi olmaz dengeyi bozar bence Ahmet abininki gibi motora bitişik yap çantaları sinyali de yerinden çıkartıp az geriye tak Ahmetabi sana resim atsın kendi motoru ile ilgili arka çantanın oranın onunku gibi yapın derim

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Fatih aslına bakarsan bana da öyle geldi, o yüzden danışayım dedim bu şekilde rüzgar hız keser sanırım ama iste o sinyal eşşek çükü gibi kocaman çıkmış cbf gibi bitişik değil.Ama ana tema 30 litre çantayı bir şekilde yan takmak.Açıkçası yan çantalar çok pahalı, bu çantalar hakkında ne düşünürsün.olur mu sence?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------

Ahmet Abi gezi resimlerinde dikkatlice baktım sinyallerine ama çamurlukta çok sallanmazmı diye emin olamadım öylece bağladın mı abi?Çantalar seni üzüyor mu pişman oldun mu hiç?öğütlerin nelerdir abi yardım bekliyoruz hevesli gençlere
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    Alıntı Pianoblack adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bizim motorun ilk bakım 1000km deydi dimi?
    ilk bakım 500 km de. sonraki bakımlarıda 1500-2000km de bir.
    kitapçığında 1500km de yağ değişimi yapılması öngörülmüş. uzun yol yapıyosan yağ ömrü daha uzun olur. devamlı kısa mesafede yağ ömrü kısalır.

murat biz wd/40 ı paslı civataya sıkmaya bulamıyoruz. sen motor yıkıyosun bende kokusuna bayılıyorum meretin. wd/40 kolik olacağım yakında

Beyler, bayanlar size bahsettiğim yan çanta konusunda danışmak isterim.

http://r1307.hizliresim.com/1c/h/q9mtk.jpg

Arviç marka 60 tlye çok güzel bir çanta var.2 adet ondan alsak.Demircide sabitleyebileceğimiz 2 demir yaptırsak.Kırmızı ile çizdiğim gibi sinyal hizasında amortisör ile arka demire bağlı sabir bir demir olsa.Yine bu demirde yan çanta demiri ile birteştirebilmek için 2 birleşim noktası olsa.Sadece bu kırmızı demir sabit olacak, aynı zamanda motor düşerse koruyacak.Yan çanta demirlerini tak/çıkar yapsak bu sabit demire nasıl olur?Geriye sadece çantaların tekere doğru eğilmesini engellemejk kalıyor oda kolay.Fikirleriniz nelerdir?
    asıl sağlam demirler amortisör civatalarındanda bağlantısı oluyor. yani 2 amortisör civatası 2 sele altı civata birde kuyruktaki civata.
    doğrusu ben selealtı ve kuyruk civatası ile 35kg yükü çok güzel taşıyabiliyorum.. olmasada olur demek

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------

6 aylık vergileri yatırdım
    motorunki 49tl
    arabanınki 420tl.
    adalate bak. sattıracaklar en sonunda bu arabayı bana
    Pianoblack bunu beğendi.
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)