Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Ramzey Qm-250
    Alıntı Murat 48/30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkes neden güzel bakıyor sana söyliyeyim.Şimdi bir motor alıyorsun diyelim 2. el 2bine sahibinden.com şimdi bakınca.Bir kere geniş veuzun yani 1,90 110 kilo adama benzerleri gibi çokta saplanmış havası yok.Parça olarak grenaj harici Ybr nin sınırsız yan sanayi imkanından faydalanıyorsun, kaldıki kendi parçalarıda satılıyor.Heybeye doldur, hatun kişiyi al arkadana, deponun üstüne çanta bağla kökle kökle 200 KİLO İLE max 2.9 yaktır.10 saat mesaiden sonra 160 km yol git yoracağına daha da dinlendirsin.Bin sonra marka motora iyiki bunu almışım deyip daha da seversin, tabiki motoruna iyi bakarsın.Motoruna bakmayan adam aklı başka motorda kalmış adamdır bence
    Komforu nasıl unuttum bu motora bindikten sonra en büyük beklentimin o olduğu kararını aldım
    Hmm anladım abi. Sağolasın cevap için. Ben daha şimdiden şartladım kendımı bu motora ya bakalım artık sonuç ne olacak...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------

Alıntı Pianoblack adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosikletimi satışa çıkardım, düşünürseniz irtibata geçelim. Daha sıfır sayılır motosikletim 126 km de şuan.
    Motora bi 60 km daha binmişssiniz herhalde... Alışamadınız mı hala onun için mi satacaksınız..? Belki biraz daha sürseniz değişir durum..?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Pianoblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Satıldı
    Alıntı bykemik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hmm anladım abi. Sağolasın cevap için. Ben daha şimdiden şartladım kendımı bu motora ya bakalım artık sonuç ne olacak...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------

Motora bi 60 km daha binmişssiniz herhalde... Alışamadınız mı hala onun için mi satacaksınız..? Belki biraz daha sürseniz değişir durum..?
    Sizinle daha önce konuşmuştuk hatırladım Alışmak değilde biraz tarz meselesi. Satıp scooter alacağım. Başta hata yaptım alaraktan ama bu hatayı yapmadan da anlayamazdım.

Motosikleti
    Ramzey Qm-250
    Sizinle daha önce konuşmuştuk hatırladım Alışmak değilde biraz tarz meselesi. Satıp scooter alacağım. Başta hata yaptım alaraktan ama bu hatayı yapmadan da anlayamazdım.
    Hmm anladım inşallah hayırlısı olur hakkınızda. Adil abi ve sizin motoru kaçırdıgıma üzülmekteyim. Ama bi yanımda çok çalış git sıfır al diyor.

Pianoblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Satıldı
    Hmm anladım inşallah hayırlısı olur hakkınızda. Adil abi ve sizin motoru kaçırdıgıma üzülmekteyim. Ama bi yanımda çok çalış git sıfır al diyor.
    Motosikletim zaten sıfır sayılır. Tabii fabrikadan çıktığı andan itibaren ilk ben bineyim derseniz o ayrı tabii. Bende motosikletimi değerini bilecek birine vermek isterim. Çünkü ben gerçekten severek almıştım.

Motosikleti
    Ramzey Qm-250
    Motosikletim zaten sıfır sayılır. Tabii fabrikadan çıktığı andan itibaren ilk ben bineyim derseniz o ayrı tabii. Bende motosikletimi değerini bilecek birine vermek isterim. Çünkü ben gerçekten severek almıştım.
    İnşallah öyle birine gider...
    Pianoblack bunu beğendi.

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Sıfır her zaman güzeldir ama Salcano diyince 2. el fiyat direk düşüyor.Sıfır ayarında motoru çok karlı alabiliyorsun.Ayrıca plaka çıkartmak da epey masraflı olduğunu düşünürsek bu şartlar altında bilindik bir 2. el seni ve cebini mutlu eder güzel kardeşim.Keşke sıfır Honda ile bu maceraya başlayacağıma 2. el Salcano ile başlasaydım hala debelendiğim kart borcu çoktan bitmiş, evlenmek için altın alıyor olurdum
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

Motosikleti
    Ramzey Qm-250
    Alıntı Murat 48/30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sıfır her zaman güzeldir ama Salcano diyince 2. el fiyat direk düşüyor.Sıfır ayarında motoru çok karlı alabiliyorsun.Ayrıca plaka çıkartmak da epey masraflı olduğunu düşünürsek bu şartlar altında bilindik bir 2. el seni ve cebini mutlu eder güzel kardeşim.Keşke sıfır Honda ile bu maceraya başlayacağıma 2. el Salcano ile başlasaydım hala debelendiğim kart borcu çoktan bitmiş, evlenmek için altın alıyor olurdum
    Oyy oyy oyyy senin hallere bende düşeceğim herhalde abi... Ama ben direk wolf den baslayacagım için pek açık vermem herhalde... Aslında parasının yarısından çoğunu halletmiştimde 3.5 - 4 aydır çalışmıyorum sürekli cepten yemek de motor parasından kayıp demek oluyo 21 ttemmuzda dgs sınavına girecegım sınav bi gecsin hemen toparlamaya bakacagım. Sonra dedıgın gıbı sıfıra yakın tanıdık iyi bi wolf bulabılırsem ne alâ... Şuan param olsa Pianoblack veya Adil abinin motorlarını almayı düşünürdüm şahsen...

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    55 tl ye 11 kusur litre benzin aldım. 2 litre kadar üstte boş yer kaldı. Tıka basa fulleyince yan ayağa alırsam depodan taşıyo yani yan ayağı orjinali çok dik durduğu için biraz eğmiştim.

Teo23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -1954 BMWr25/3-Jawa Laser 250+MZ 98 125cc+MCT 250
    Adem Allah daha çok versin... Ben 250 cc motor aldım ama 4 lt'den yukarı benzin alamıyoruz maalesef... Allahtan 125lik de duruyor da arada onunla bayağı bi yol yapıyorum... ;)

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı Teo23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adem Allah daha çok versin... Ben 250 cc motor aldım ama 4 lt'den yukarı benzin alamıyoruz maalesef... Allahtan 125lik de duruyor da arada onunla bayağı bi yol yapıyorum... ;)
    sağol abi. Mct aldın galiba. Çok yakar ve hantal motor. Wolf le şehir içi 12 litreyle 400-470 km arası yol tepiyoruz. Ben allah nasip ederse inazuma düşünüyorum. 3.2-3.8 litre yakıyomuş 100 km de. Bide sym wolf var. 2.5-3 litre arası yakıyomuş am ben konfor isterem

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    SYM Wolfte konforlu tabi İnazuma daha konforlu diyorlar ama aradaki yakıt farkına değecek kadar çokmu bilemem

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    hani çift silindirinde sesi bi başka oluyo. tabi yakıt farkı var. İnkar edemem. Her güzel şeyin bi bedeli vardır.

Motosikleti
    Kahrolsun kapitalizm Faşo ağaaa

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    nasip abi. Bakalım alabilecekmiyiz? Hayırlısı.

Motosikleti
    Hayırlısıyla alda İnazumayı test etmeye gelek yanına aga

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    alırsam tamamdır abi. Olur.

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    arkadaslar 21 martta sevgılı salcanomu satmıstım bılındıgı gıbı
    ybr 250 fılan derken basımızdan degısık olaylar gecınce motor ısını askıya almak zorunda kaldık
    ve rabbım bu sıkıntılı gunlerın sonuna yaklastıgım bu gunlerde hıc te ummadıgım anda
    eskı bı arkadasımı cıkardı.2013 model fıstık yesılı 1400kmde yenı kasa APACHE yı cıkardı.
    47 gunluk motor.plakası gecen hafta cıkartılmıs.ardında shad marka cantası orıjınal lastıklerıde hedıyesı
    acıl paraya ıhtıyacı oldugunu 4500 tl ye verecegını soyleyınce vur asagı tut yukarı 4200 e anlastık 200 tl kaporasını verdım.
    kalan 4 bın ının onumuzdekı hafta cuma gunu verıp motoru teslım alıcam.
    allah nasıp kısmet ederse ramazan bayramına yakın yollara cıkacagım.ve sıtedekı arkadaslarımızın bırcoguna ugrayacagım.ılk gezım plan asamasında ama balıkesır uzerınden bodrum ıstıkametı bayramın 2.gunu hesaplarıma gore bodrumda olucam 3 gun cıvarı kaldıktan sonra antalya ısparta kötaya hattından ıstanbul tekırdag edırne canakkale oradan memleketım karacabey olarak bır planım var ekleme cıkarma olursa bıldırıcem.
    maalesef teknolojı ozurlu oldugumdan buraya foto yukleyemem belkı ama anlık olarak
    faceden yukleme yaparım.ılerleyen gunlerde dahada netlesecektır.basta manısada rapsy ve ızzet adem,murat fatıh ahmet abı,koftestar metehandro,adil abi.tahsınımı unuttum kıymetlı kardesım ozrumu kabul buyur.hepınızı zıyaret edıcem.rota hakkında sızlerınde onerılerıne acıgım.sadece bodrum ayagında 3 gun davetlıyım onun harıcınde heryer uyar.
    kalın saglıcakla arkadaslar.allah kazasız belasız surusler versın hepımıze tekerınız duz bassın. tsubasa bu motor hakkında bılı ve ılgılerını beklıyorum....

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:09 ----------

face hesabım mutlu tulu olarak aratırsanız ıstek gonderın
    Pianoblack bunu beğendi.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

Motosikleti
    Haydi bakalım hayırlı olsun şimdiden apache candır motoru al kaskını tak kontağı çevir ve kim tutar seni

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    rabbım kaza bela vermedıkten sonra hedef bu yaz 15 bın km

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    mutlu arkadaşım hayırlı uğurlu olsun yeni motorun. bekliyorum bakalım. Bayramda çalışıyoda olabilirim çalışmıyoda. Net değil daha.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)