ahmet abi hayırlı yolculuklar. Yazmıyo diye takip etmiyoda değilim yani
ahmet abi hayırlı yolculuklar. Yazmıyo diye takip etmiyoda değilim yani
selam mıllet ben yasıyorum daha haberınız olsun.......
ya bu tahsin falan nerelerde? Diğerleri nerede? Topik öldü yav. Fat 280 kulaklarını çekecem haa. Yazın aççık yav.
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
şu aralar kimse giremiyo zaten ne hikmetse.
Gaz yağımı aldım yarını bekleyin )
tamam murat. Yarın burdayım tabi herzaman burdayım.
Abi bizim ayak peglerini chopper gibi yapmak aklıma geldi uzun yolda iyi olur ama sanırım çirkin olur.motoru seviyorum ya çok rahat parça sıkıntımız yok şükür yirmi lira koydum ne zaman hatırlamıyorum
çoper gibi yapmana gerek yok. Kuşadası gezisinde bana dikkat ettiysen uzun yollarda ayaklarımı koruma demiri üzerine uzattım. Çapır gibi sürdüm. Ama bu sürùş tarzı şehir içi ve kalabalık trafikte tehlikeli. Fren ve vıteste lazım.
Bende o şekilde resmin bilen var komfor varya insanun yayılası geliyor herhal
evet yolda oturma şekli olarak hertürlüsünù denedim.
burlardayız. ben genelde motorla ilgili yazıyorum. cepten zor oluyor yazmak. zaten zamanda pek yok bu aralar. ama takip ediyorum.
maşallah motorda bir sıkıntı da olmuyor epey uzun zamandır. sibop sesi sıkıntım vardı. 10-40 yerine 15-40 yağ koydum. ses yok denecek kadar azaldı. yaz aylarında 15-40 daha iyi geldi motora. 10-40 bu sıcaklarda ince geldi sanırım. artık kışa kullanacağım 10-40 yağı.
litresi 10tl lik ncr marka yağ buldum. 1500km de değişiyorum yağını. devamlı ısı soğu. devamlı dur kalk. arada bir dipgaz. dayanamıyor yağ kararıyor çünkü.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
en son usta castrol actevo koymuştu motoruma. Pek sevmediğim bi yağ. 1500 de değiştirecem.
takipteyim mıllet......kocaeli damatlıgının son gunlerı.mahkeme 19 temmuzda.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Takipdeyiz.Arkadaşlar hiç istemesemde motorumu satıyorum sahibinden'e yeni koydum onaylanınca linkini koyarım.
OTE=salcano_7946;3084514]takipteyim mıllet......kocaeli damatlıgının son gunlerı.mahkeme 19 temmuzda.[/QUOTE]
Hayırlı sı olsun
. Adil abi sizin Motorumuz temizdi üzüldüm açıkçası.Birde japon olmayınca sıfır alıp ikinci el satması maddi olarak Malesef tatmin etmiyor hayırlısı olsun. Biz Wolf ile yaşlanmaya karar kıldık ilişkim iz çok ciddi ilerliyor sıcak bir insin maaşı aldık karnını doyurup temizliğei yapacağım sıfır eedasında
off kaçıyor canım motorlar
benim motoru perte çıkarayım hemen şöyle ölü pahasına düşük kmli bir wolf çekeceğim altıma
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:39 ----------
abi 3000tl iyide lastik çanta koruma demiri öncam zararına gidecek. nerden baksan 200-300tl zarar :/
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)