Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    evet fatih sıfır aldım.
    teşekkürlerimi sunuyorum ahmet abi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ahmet abi ben wolftan f65 performansı istiyosam alırım. Hız hariç. çoğunu alır sonuçlarında katlanırım. Şu an motoru öldürdü diyenlere aldığım günle bugün arasında hiç bi fark yok. Hatta parçaları orjinal ybr taktırdım. Hiç bi masraftan kaçınmam, istediğim şekilde kullanırım. Kabak benim başıma patladı derken şunu demek İSTEMEDİM. fatih 32 bin kullandı eskitti, kabak benim başıma patladı. Bunu dersem ben adam değilim zaten. Çünkü 32 binde olduğunu bile bile aldım. Bozulmayacak diye şartlanarak almadım zaten.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Kızma ağa ne kızıyon ya banane mal senin isterse deposuna kibrit çakar yakarsın

Ben hariçten gazel okuyom sadece takılma sen bana
    ramizan83 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    kızmıyom abi niye kızayım? Ama motoru hor kullanıyo olarak yansıyorum buraya. Belkide hor kullanıyo olarak görünüyorum. Ben motoru kendi bildiğim tarzda kullanıyorum. Bozulur kırılırsa daha iyisini taktırıyorum. Yani benim açımdan bi problem yok. Hiç şikayetçi olmadım. Titanda bu tarzda alıştım çünkü. motorda şu an problem sıfır. Fatihten aldığım gibi. Sadece arka topsaceyi iyi oturtamamışım bigün, yolda düştü, reflektörü kırıldı.

Motosikleti
    Ne yansıyosun nede görünüyorsun baya baya hor kullanıyorsun Adem hor kullanmaktan ziyade bi malın istihap haddi dayanıklılık sınırı vardır bu sınıra riayet etmiyorsun yani tabi sonuçlarınada katlanıyorsun olacak o kadar yukarıdada dediğim gibi mal senin sonuçta bizimki sadece hariçten gazel okumak olur

Misal Ramazanda senin kafadandı yaylaya çıkarken altını vurmaktan çamurluğunu doldurmaktan baktıki olmucak satıp MCX aldı fakat ne diyor yakıtı biraz fazla titreşimi var ama katlanıcaz diyor seninkide o hesap madem sınırları zorlarım diyorsun verceksin 500-600 TL yaptıracaksın motoru katlanacaksın yani
    ramizan83 bunu beğendi.

ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    adamsın ahmet abi. okuyorsun insanı.
    adem çok agresıf oluyor bazen yiyelim içelim hesap möhim degil...

Motosikleti
    Cıxx o dediğin benim felsefemdir Ramazan ama buraya uymamış şimdi

Buraya uyan deyim şu olmalı "Dağa çıkan kurdu dere kenarında gezen kurbağayı görür" yada "Dere kenarında gezmem Kurbağayı görmem dağa çıkmam kurdu görmem"

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    benim tarzım bu. Ben böyle zevk alıyorum. Bunun daha! Sı yok. Dediğim gibi nasıl kullanırsam kullanayım motor aldığım gibi duruyor. Ahmet abi istihap haddinden bahsetmiş. Ben motora maximum 170 kg yükledim. Ey ahmet abicim sen değılmiydin 200 artı kg larla antalya gezilerine çıkan? Şimdi kim hor kullanmış oluyor? De bakam?

Motosikleti
    Eyyyyy istihap haddini tonajla darayla yüklemeyle sınırlı tutan Adem ağam sana istihap hatti derken dayanıklılık sınırıda dedim unutma nasıl kullanırsan Kullan motorunu sana lafım yok ben 200 + kg yükleri yükleyip Antalya gezilerine çıktım doğru diyorsun orada bende istihap haddini aştım belki ama en azından sen kadar zorlamadım motoru bizim burada herkesin altında sanki Kızılay dağıtmış gibi F650 GS var ve hepsi her hafta sonu dağlara yaylara ovalara çıkıyorlar benide davet ediyorlar ama ben gitmiyorum niyemi çünkü motorum buna uygun değil dikkat edersende uzun yol gezilerime 200+ kg yükle çıkıyorum ama mümkün olduğunca tek kişi çıkmaya çalışıyorum neden zaten sınırlarını zorladığım motorumu dahada zorlamamak için çünkü biliyorumki ben onu zorlarsam oda beni zorlucak

Sana Kamyonlardan örnek vereyim mesela 40 ton istihap haddi olan bi kırkayağa devamlı 50 ton sarar ama sakin kullanırsan ilerde şaselerde makaslarda (çatlak aşınma ) gibi sorunlarla karşılaşırsın sadece ama hem tonaj sarar hemde basarsan bunların üzerine defransiyel şanzuman ve motorlada uğraşırsın seninkide bu hesap do you understand me sonuçta dünya malı aga takılma bu kadar bizlemi yaşayacak ya

Zevkler ve renkler tartışılmaz olay bu seninde dediğin gibi dahası yok

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    sana bişey diyimi ahmet abi, senin motor benim motordan önce ortadan ikiye yarılır benden söylemesi ben atarım 650 tl ye orjinal ybr motoru, tepe tepe kullanmaya devam ederim. Sıkıntı yok. Zaten aklımda inazuma var. İnazuma alırsam fatihe ucuza teklifim var. Alırsa karlı çıkar, çünkü baya bi ucuza vericem fatihe. Almazsa fatihe verdiğim ucuz fiyatı kimseye vermeyecem, binmeye devam edecem.

Motosikleti
    Denemesi bedava Adem sonuçta yola devam ediyorum ben karakızımla Ortadan 2 ye yarılmasına bi şey dememde 32binde motor yaptırmayacağıma garanti verebilirim şimdiden

İnazumayada aynı muamaleyi yaparmısınki Adem

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    40 bin o. 32 bin değil. 40 bine garanti ver bakamda görelim.
    İnazumayı daha beter çileler bekliyor.

Motosikleti
    Len senimi kırcam Adem ağa al verdim gitti 40. 000 (Kırk bine kadar motor yaptırmam Allahın izniyle ) eğer yaptırcak olursam bunu okutursun bana

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ona bakarsan o sesle benim motor bi 10 bin daha devirirdide ben sevmem öyle şeyi.

Motosikleti
    Tamam senin eşeğin gancık Adem ağa

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    valla apış arasına bakmadım. Gancıkmı değilmi bilmem

Motosikleti
    Al bidene daha deyem o zaman sana ağa " Eşşek çamura batarsa kurtarmak için sahibinden daha gayretli kimse olmazmış"
    ramizan83 bunu beğendi.

Alıntı ramizan83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet fatih sıfır aldım.
    Hayırlı olsun ramazan iyi günlerde kullanman dileğiyle...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------

Atışan halk ozanlarına benzediniz
    ramizan83 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    en yakışıklı wolf benimkisi. İnanmayan 1 ci sayfaya gitsin ahmet abinin motoru hem gitmiyo, hemde çok yakıyo

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı ramizan83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet fatih sıfır aldım.
    ramazan abi sıfıra yakın temiz 2. el yokmuydu araştırsaydın az sıfır aldın bari 2-3 sene bin artık buna satam deme sakın

Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sana bişey diyimi ahmet abi, senin motor benim motordan önce ortadan ikiye yarılır benden söylemesi ben atarım 650 tl ye orjinal ybr motoru, tepe tepe kullanmaya devam ederim. Sıkıntı yok. Zaten aklımda inazuma var. İnazuma alırsam fatihe ucuza teklifim var. Alırsa karlı çıkar, çünkü baya bi ucuza vericem fatihe. Almazsa fatihe verdiğim ucuz fiyatı kimseye vermeyecem, binmeye devam edecem.
    adem abi kışa doğru alırsam alırım inş. senden motoru başka türlü olmaz iş güç sende zaten yaz sonu alırsın inazumayı

Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Al bidene daha deyem o zaman sana ağa " Eşşek çamura batarsa kurtarmak için sahibinden daha gayretli kimse olmazmış"
    abi sende nerden buluyorsun bu sözleri
    ramizan83 bunu beğendi.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)