Yalnız altındaki titan değilki abi... Öyle vurucam kırbacı vurucam kırbacı hallerinde olursan bak motor diyoki, " hooop ne ayak "...
Yalnız altındaki titan değilki abi... Öyle vurucam kırbacı vurucam kırbacı hallerinde olursan bak motor diyoki, " hooop ne ayak "...
Bu Ademin eziyetlerine Titanda olsa dayanmaz Hüseyin kendisi psikopatça kullanır motoru
Takip ediyorum abi wolf başlığını ne zamandır... Herkesi tokat manyağı yapmış adem sağolsun...
tokatçılığı bıraktım ama uzun yola çıktığımda ahmet ağa gibi 80-90 gitmeye tahammülüm yoktur. Yolda motorun hakkını vercen hacı.
125 cc lik motorun hakkı ne olaki verecen Adeemm aaaaağğaaa 80-90 candır ayrıcana
Adem abi diyeceğidim aynı anda 2-3 yere mesaj yetiştirirse insan böyle oluyo.. Kusura bakma adem abi...
125 liğin hakkı 105-110 dur düzde. Rampa aşa 140 ka kadar yolu var. Bikaç kere 135 i görmüşlüğüm var. Ama artık o kadar basmıyom. Basmıyom dediysemde ahmet abiden çok basıyom gene ahmet abinin sürüşüne hastayım zaten. Pisiklet gibi. Madem basmıyon, bari trafiğe ayak uydur be abi.
sen baya baya 250 cc ye adapte olmuşun Adem dediğin hızlar 250 cc ye göre 125 e değil basmam evet ama trafiğe ayak uydurum en kral şekilde çocukda yaparım kariyerde hesabı yaniii
hayırlısı be abi 250 cc için.
Hayırlısı mayırlısı sana bi tablet inazuma yazıyorum aga seni anca o keser olmuşsun artık sen
tamam bakam sağol abi. Reçeteni sigortadan işletmeye çalışacam
Sigorta işlemezsede sana en yakın Suzuki bayisinden temin edebilirsin ağaa uccuzz zatii hepi topu 10 bin gaymeye mal olur sana nolcak sana goymaz bu arada sana en yakın zuzu bayisi
http://www.turcanmotor.com/
evet zaten bodrumda 1 tane bayi var. Oda orası işte.
Ahmet ne oldu bu hafta gelecenmi Çanakkale tarafına ona göre bende yapayım bir hazırlık...
adem abi ben sana temiz verdim sorunsuz sen artık ne ettiysen 8 bin km de canına okumuşsun motorun
hayırlı olsun meriç ben o kadra masraftan sonra satmaz isin diye düşünüyordum yeni motorunda hayırlı olsun bu arada 100 cc mi aldın 125 mi birde sıfır 2. el resim isteriz
adem abi senin istediğin gibi motor var ama 650 klasmanında bmw gs 650, transalp gibi motorlar 125 liklerle o dediklerini yapamazsız her klasmanın motoru var dağa gideceksen cros alacaksın
fatih canına okumadım. Sadece kullandım. ahmet abi birazcık büyütüyo.
EVET dediğim gibi apache cbf filan filan derken tekrar eski aşkım olan mcx geri döndün salcano ailesi,,,
salcona çok güzeldi ama altını vurmalar çamurluk dolmalar beni sıktı rampalarda gücsüzlükte cabası,,,
mondial kalitelimi ama el mahkum bizim paralara ancak o yani,,,
bana maliyeti 3400 buluyor,,
yaktığı yakıt vede konforsuzlugu cabası ama
ne diyelim el mahkum alıştık bir kere bırakamıyoz çinliyi,,,,
hepinize hayırlı forumlar
burdaki sıcaklığı muhabbeti başka topiclerde göremedim,,,
sayğılarımı sunuyorum...
Abi Sındırgıya festivale gelicem de oradan Çanakkaleye geçip geçemeyeceğim Perşembe günü yeni nöbet listesi çıkınca belli olur perşembe akşamı haber ederim sana buradan
Ben büyütmüyom Adem sen 125 liği gözünde büyütüyon F650 performansı istiyorsun wolf ten Fatih ne güzel demiş
Saygılar bizden Ramazan hayırlı olsun diyelimmi MCX icin
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)