salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
tahsin kardeşim yağı bin-binbeşyüzlerde yenilerim. Fazla kullanmam yani. Bide benim verdiğim usta kazıkçı açık açık söylüyorum. Bide şu var. Burda pazarda tomates 1 tl, sizin oralarda 50 kuruş. Burda 75 metrekare daire kirası 650 tl sizin oralarda 350 tl. Sizin tamirci aynı işlemde 75 tl işçilikle kaar eder, buradaki usta aynı işleme 150 tl alır zarar eder. Durum bundan ibarettir. Pahalı memlekette yaşıyosan sonuçlarına katlanacaksın. Yanlışım varsa düzeltin.
Ulen Adem ne alıp veremediğin var benle bak motorun yeni çıktı daha açılmadan bi tokatlarım görürsün
evet gazipaşada yaşıyorum motor alınca artık alanya sahil gideriz
usta fazla sıkıştırma bir-iki hafta dedi ama ahmet abi gelirsen bi güzellik yaparız. 1 kereden bişey olmaz
Salcanoya çakarlı f1 led stop taktım bugün.
konusu ;
http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...5-cakarli.html
Güzel olmuş Enes eline sağlık
Eyv. sağolun
Hafta sonuna uzun yol işi var nasipse kafamdaki ufak tefek şeyleri tamamlıyorum. Sırada eldiven ve iyi bi zincir yağı var
Bu arada uzun yola çıkmadan motorun bakılması gereken yerleri var mı önemli dediğiniz
Yağının değişimi yaklaştıysa az bi km kaldıysa değiştir yanına lastik tamir köpüğü yedek buji buji anahtarı v.s al zincirinin bakımını kontrol et yağsızsa yağla sonra virabismillah doğru yola kazasız belasız gider gelirsin inş.
Çakarı nerden aldın ve kaç gayme
ekledim abicim herkese hayirli geceler
cakar çakmaz çakan çakar stop far güzel olmuş.
Enes zinciri yağla ger, lastik havalarını kontrol et, yağ seviyesini kontrol et. Standart bakımlarda tamsa devam et.
Bakımı mayıs başında yapıldı yağ değişimine var daha.
Lambayı burdan oto aksesuracıdan aldım 20tl
Eyvallah sağolasın yan çantalara alayım bari bende birer tane
Takıcak yer varsa iyi olur abi fark edilmek açısından
Ben sıramı savdım ağa sıra sende buyur gel beklerim sende bu azim varken yıllık izinide alırsın bak tekrar söylüyom
Yerini yurdunu ayarlıcaz artıkın Enes gerçi top case ve yanlarda kırmızı ledler var benim ama buda olursa fena olmaz fazla led göz çıkarmaz yani
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
bu sıcakta 100 km üstü yolculuğa çıkamam. Eylül tam ayı ama benimde o aylarda taşınma işlerim olabilir. Seneye kısmetse.
Nolyomuş 100 km üzerine çıkınca ben 2500 km nin üzerine çıktım ağa heç bi şey olmaz merak etme
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)