PCX ince tekerlekli, biraz yol tutuşu sıkıntılı. Onun dışında teknolojisi mükemmel, koca bir sele altı var, şehir içi her türlü 1 numara!!
abi uzunyol için scarabeo da kesmez gibi. neden kesmez, çünkü uzun yolda 120km/s'in üzerinde hızlara ihtiyaç duyduğun anlarda oluyor. anlık çıkışlarda yada otobanda falan 150-160 gitmek lazım. zaten bence uzun yol için kullanılacak scooter en az 400cc falan olmalı. en makulu PCX'i şehir içi ve maximum 200km'ye kadar yollarda kullanacaksın; şehirdışı içinse enduro alacaksın ama işin para kısmı var; o konuyu hiç açmayalım!
kısmet abi bakalım.. PCX'in piyasası da bir derece daha iyi duruyor..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Merhaba Salcanocular nasılsınız bakkem beni sorcak olursanız çok iyiyim Büyük Akdeniz ve Ege turum bu akşam saat 18:30 itibari ile hayırlısıyla kazasız belasız son bulmuş bulunmakta artık evdeyim
@Adem 80 sana sıfır bi inazuma yakışır ağa YBR 250 decem temizini bulmak zor bulsakda pahalı dicen şimdi
@Tahsins Geçmiş olsun aga
sağol abi. Bakalım nasip kısmet bu işler. Ama bundan sonra ilk alacağım motor inazuma. Yanında wolf dursun. Wolfu belki fatihe geri satarım makul bi fiyata. Satarsamda bi titan falan alırım şehir içi. Bakkala çakkala pazara gitmek için. İnazuma gezmek için kullanırım.
TÜM ARKADAŞLARIN MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM.
Eyvallah ağalar Bende herkesin kandilini kutlar esenlikler dilerim Fatih şimdi geldi bu arada herkese selamı var
evet arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun.
bursaya ugrıcaktı yemek yıyecedık vay koftehor
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Fatih abile konustum bende 6 gibi varmıs öglen aramıstım yoldaymıs, güzel gitmiş 340 km yaptım dedi, Motoru cok güzel yanlız ..Tekeriniz düz bassın ahmet agam temmuzda unoyla gelicem yanına bi kapıstırak gencleri
Merhaba arkadaşlar.Ahmet aga ve fatihle gece sürüşünden sonra dedim benim motor gece için uygun değil.Gündüz farı ve xenon şart.Gündüz farları hazır duruyordu ilk boşlukta taktım hemen Sırada xenon var.Birde bugün tur camı siparişi verdim.Gelince resim atarımKalın sağlıcakla.
Cok güzel olmus abi eline saglık,Dedigim gibi,Yanlara 2 daha atsan cok iyi olur ayrı kontakla yaparsın onlarıda Ama cidden cok iyi olmus
Gündüz farları yakışmış Meriç eline sağlık
adem abi al bir inazuma keyfine bak cbr 250 r alam deme sakın sen 3 kişisin size gelmez cbr
hayırlısı olur inş. ramazan abi allah gönlüne göre versin inş. satar alırsın mc
izzet 6 da değil 2 de geldim manisadan kütahyaya 340 km yi 5 saatde gelmişim manisadan 9 da çıkmıştım maşallah deyin
bu arada baya sevdin galiba kadırgayı sen izzet sana satayım motoru
mutlu hava durumundan dolayı o tarafa gelme işim yattı abi kusura bakma
meriç kanka yakışmış motora güle güle kullan
Ben dedim aga sana fiyatını 500 Tl 3 ay taksit :D Vermedin Saka Saka abi motorun cok güzel ama YEBEREEEE desem anlarsın heralde bu duygu gecmez bizde, O yüzden tsk ederim
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)