olum gözüküyo işte. Bilgisayar biraz antika. Format neyim gerekiyo galiba. İdare et be hacı.
olum gözüküyo işte. Bilgisayar biraz antika. Format neyim gerekiyo galiba. İdare et be hacı.
len adem 2005 2015 fark etmez sen yeter ki titan gibi tarihi eser bi motorla gel ben her türlü geçerim seni
tek rakibim ktm duke 200
abisi benim motordan çıkan yağı sana koyalım b ak beni nasıl geçiyon
keramet yağda abisi bor katkısı uçak benzini ne ararsan var benim motorda hazırlıklı geldim yani
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
hacı itiraf et hile yaptın demi?
abilerim ahmet egelim43 abi sizin hepinizi yer deyem size erdeğe giderken bursa otobanında 120 yaptım yetişemedimn arkasından nasıl gidiyor öğle iyi açmış motoru
f54 düzde sabit 120 ile gidiyor arkadaşlar. Test edilmiştir, okey verilmiştir.
Adem bu gece dudaklarının kenarına arko krem sürde uçuk çıkmasın ne o aklını başından almış YBR
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
abi yalan yok bugüne kadar düzde sabit 120 den aşa düşmeyen bi ybr ye denk gelmemiştim. İlk ve son olacak galiba. Aynamda arkamda çok kayboldu ama genelde rampalarda. Hayret benimki daha güçlü ama düzde 110-120 arası geziyorum, fatihinki 120 den bi gram aşa düşmüyo rampada ybr 70 lere düşerken ben 95 ten aşa düşmüyorum. Tork meselesi galiba. Bulaşma fatihe düzde duman eder. Diğerlerini bilmem. 2005 le düzdede ifadesini alırım aman Abi gaza getirme beni.
Tamam adamın üstüne fazla gitmeyin acısı büyük Fatih bu arada hayırlı olsun
Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
Ramazan ALTUNIŞIK
arkadaşlar fatihe ayıp olmasın diye 96 yı almıştım. O kadar gideceğini tahmin edemiyodum. Cbr olayına gelince onu 2005 le virajlı çift şerit yollarda yemiştım. Ayrıca fatihin düzde beni geçtiği doğru. 120 den gram aşa inmiyo ibresi. Benimki 115 lerde gezerken. Rampa aşa olayına gelelim bazen ben onu, bazen o beni tutamadı motor kesiciye girecek diye. Rampa yukarı durum belli. Kayboluyor arkamda. Şimdi 2005 i biradere verdim. Fatihle gezmeye gittiler. Sonucu akşam yazarım. Sevgiler.
Arkadaşlar bir sorum olacak.
Motoru düşük devir ve düşük viteste kullanırken (1-2-3 vites, 1-2 bin devir) debriyaj tarafından yaydan fırlayıp metale çarpmış gibi bir taklama sesi geliyor. Servis zincirin tam oturmaması yüzünden olabilir diyor, önemli değilmiş.Doğrumudur?
segman piston atıpta bu hızları hemen yaptıysan vay o motorun haline hem çok yakar, hem az kaçar. Anlık olarak kesiciye sokmadan yaptıysan bişey olmaz. İlk 500 km de yağını değiştirki yeni segmanlardan çıkan çapaklar yağa karışıp motora zarar vermesin. İlk yağını 500 kmde, 2 ciyi ondan bin km sonra, 3 ve diğerlerini her 1500 km de bir değiştir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:13 ----------
Pek anlamadım ama zincir vuruyor olabilir. Gerginliğini kontrol et. Debriyaj tam kavramıyo olabilir. Dipte tutuyosa elciğin ordan biraz kasıver.
kendin diyorsun zaten 1-2 bin devire kadar motorun devrini düşürürsen tork yetersiz kaldığından gaza basınca toplay7ana kadar o sesi ve titreşi,m yapar sebebi devirsiz kalıyor motor o kadar devrini düşürme yoksa motora zarar verirsin
anladım abi zaten çok da yakıyor şu aralar ondan demek arada basıyom abi ne edem unutuyom bir an eski motorum gibi aklıma geliyor sakin kullanırım artık ya sabır
ilk segman atıldığında kesiciye sokarsan veya zorlarsan ilerde hep çok yakar. Ben 2005 le dipgaz artçılı yedeğe düşene kadar 380 km yol gidiyorum. Sen hiç denedinmi?
evet arkadaşlar 2005 i biradere verdim fatihle gezdiler.düzje hemen hemen aynı sabit 120 ile gidiyolar ama benim 2005 arada gene ybr nin arkaya düşmüş. rampada durum belli. Fatıhin yağını değiştirdik bugün.durumlar iyi yani
ARKADAŞLAR malum benim motor 17 yaşında. Sabit 110 la rahat gidiyor. Tek kisi veya artçılı farketmiyor. Torklu makine. Rektefeden ilk çıktığında 140 ları deviriyodu. Artık okadar gitmiyor. Max 130-135 arası. Gene bişeyler istiyo gibi geldi bana? şimdi ben bu motora masrafmı edeyim, satıp başka motormu alayım? Bide yağ yakıyo standart hondalar gibı.rampalarda mükemmel. Düzde 110-115 arası sabit. Eğerki satarsam aklımda salcano wolf s veya tvs apache var. Ama aklımda tek renk var, gri. Apachi 4 bin kusur lira. Salco 2650 lira civarlarında. İyi Açılmış bi salcano düzde rahat 110 la gidiyomu, gidermi? Egelim ahmet abi ve fatihten özellikle cvp bekliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)