sağol datlı fatih ve ahmet abi dün meriçle konuşuyolardı galiba telefonla. Meriçin haberi vardır. Meriçle bi görüş. Ben işteyim. Fatih evde
sağol datlı fatih ve ahmet abi dün meriçle konuşuyolardı galiba telefonla. Meriçin haberi vardır. Meriçle bi görüş. Ben işteyim. Fatih evde
Konustum onla ben ,Bakalım birseyler ayarlıcaz.
iyi yapmış tahsin. Misafirlerim olduğundan pek takip edemiyorum. Konunun linkini atarmısın? Bodrumlu kro nasıl olurmuş bi gösterem.
Salcano yag yakıyormus piss motor eehhh..
datlı yağ yakmayan bi motor söyle bakam. Her motor yakar. Ama miktarı farklıdır. Biri 50 gr yakar, biri 500 gr yakar. En az yağ yakan motor ybr ve jianshe den çıkan ybr kopyalarıdır 125 cc de.
valla başlığı bulamıyorum. sanırım silmişler.
yağ yaksa benim motor yakar. motoru ısıtmadan gazlıyorum. en ucuz yağı koyuyorum. 2000km kullandığım yağı aynen geri alıyorum.
km oldu 9300..
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
tamam tahsin. Benim km hiç ilerlemiyo. Tamirde çünkü
Adem abi, fatih abiyi denizliye de beklerim gelmek isterse...
tahsın ne kalmıs zaten 9300 olmussun
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
izzet yarın sabah 6 da yola çıkacağım nasipse öğle ye gelirim inş. öğleden sonra çıkar gezeriz olmadı siz sabahtan çıkacaksanız çıkın ben gelir akşama gezeriz
kardeş manisaya geçeceğim oradanda ahmet abi ile devam edceğim inş. bir sıkıntı olmaz ise ama sen özelden bana mesajla tlefonunu yaz bi değişiklik olur denizliden geçersem ararım seni
abi salco bana 40.000km dayansa müzeye kaldırırım zaten. 40.000km yapan motor ekonomik ömrünü dolduruyor benim gözümde. beni yolda bırakmasın karakaçan yeterde artar..
doğrusu bugün motoru dinlemek için biraz kasksız gezdim. motorun pekçokyerinden ses geldiğini farkettim. sibop ayarını düzgün yapamadı usta. bariz şıkşık sesi var. ve zincirden bazen cızz diye bi ses geliyor. gerginlikten değil bu ses. sert kalkışta arka tekerden bi ses geliyor. hayırlısı bakalım. kask varken hiç duyulmuyor bu sesler
tahsin sana gaipten sesler gelmiş benimki 40 bin oldu ne yani müzeyemi kaldırem? daha 140 bin e kadar yolu var
Fatih abi attım mesaj...
ustanın tembelliğinden diyelim tahsin. bodrumda usta! Yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)