Adem abi 350 liraya iyi hallolmuş valla. Bende gecen F54,Fatih abiye dinlettim motoru sıkıntı yok. Tamirci beni öpmeye mi çalıştı nedir
Tahsin abi neden banlandı ki bu arada.
Adem abi 350 liraya iyi hallolmuş valla. Bende gecen F54,Fatih abiye dinlettim motoru sıkıntı yok. Tamirci beni öpmeye mi çalıştı nedir
Tahsin abi neden banlandı ki bu arada.
Herkese merhaba
Dünkü zincir temziliğinden 2 kare
Geçen bi yokladım motoru 100e doğru yanaşıyo ama 100'ü geçemiyo. Gerçi hız lazım değil zaten buralarda jandarma radar kuruyo. 50 üstüne mucuk. Ben 60 70 rahat rahat gidiyordum şimdi yol bitmiyo 50 ile
facebook.com/SalcanoMotosiklet
50km şehir içimi dışımı? Motosiklet için kanunlar şehir içi 50km s dışı 70km s otoyol 90km s şehir dışı 50km s yasaksa yanlış...Zincirin resimde gergin görünüyor eğer gerginse zinzire dişlilere zarar verir.
http://www.otomobilgazetesi.com/hiz_limitleri.php
ugur sesini kendin dinleyip karar verecen. Ses geliyomu gelmiyomu diye. Yoksa en sağlam motordan bile tüm tamircilere göre ses gelir. maksat iş çıksın
adem abi titan dedi aklıma geldin gerçi sen büyütmek de istiyodun herhalde ama..
http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-ilanlari/117054-titanik-gibi-titan-honda.html
biraz bana uzakta. Birazda bakıma ihtiyacı var. 1.500 tl ye alınır. Fena değil.
Haklısın abi gösterip elletmemek lazım,neme lazım birşey ederler motora.
Bu arada titan iyimiş ya,bizim burda hatta. 500 lira masrafla şahane birsey cıkar ortaya.
Param olsa zevk için alırdım
arkadaşlar ön koruma demiri depo ve koltuk için kılıf bi de arka çanta lazım. bulunduğum yerden tedarik edemiyorum. kargo ile ulaştıracak şekilde fiyat verecek tanıdığınız var mı ?
ahmet abiyi milasa kadar uğurladım. Yolda fat280 nin kadırgayla bol bol tokatladım. Fatih pazartesiye kadar bende. Kadırgayı 225 km kadar sürdüm. Motor wolf le aynı motor zaten. Konfor olarak wolf çok daha iyi. Kadırga wolf yavrusu. 1 boy küçük. Fatihten selamlar.
kısa bir aradan sonra gene burlardayım
hocam çanta hariç hiçbirini internetten alma. hiçbiri wolfe uymaz. ybr koruma demiride yeni wolflere uymuyor. selede hiçbir motora benzemez.
anca çantayı internetten alabilirsin.
rialli iyidir
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------
abi bildiğim e5te bizim hız limiti 80km.arabalara gibi değil yani
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------
uğur fazla ses olayına takılma. nerde tırak orda bırak
en fazla motoru yersin, ondada jianshe yansanayi parçalardan çok uygun tamir ettirirsin. zaten orjinal ybr parçası kullanmaya kalksan evi barkı satarsın herhal
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
[/COLOR]
abi bildiğim e5te bizim hız limiti 80km.arabalara gibi değil yani[COLOR="Silver"]
Evet Tahsin yanlış yazmışım otoyolda 80km s.Bu arada kim kafanı bozup banlattı?
abi hıyarın biri salcano alanlara kıro demiş. bende sağlam bi küfür yazdım. 3 gün banlamışlar.
biraz fazla özgür forum. maalesef
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Tahsin abi hosgeldin
Abi ses falan yokmuş ya. Varsa da artık çok ince bi ustalık gerektirecek kadar birseydir herhalde. Ben acımıyorum Allah ne verdiyse basıyorum. Zaten sorun varsa yakında krank falan kırar başlık açarım sitede
ahmet abiyi yolcu ettim. En son didimdeydi. Uğrayacakmı bilmiyorum. Fatih pazartesi izmire gidecek. Ordanda manisaya geçer eşşek değilya
Planlar fatih abiyle alt üst oldu gibi suanda,
Pazar aksamı,Ahmet agala gelicekti meric abi agırlayacaktı,Pazartesi sabahtan vurucaktık yollara kendimizi,Ahmet aga geliyorsa sorun yok Oda gelmesse iş yatar..
gecmiş olsun ne deyek
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)