Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Alıntı cemolos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorum 2. el şu anda 15 bin km. forumdan aldım zaten ya bilirsiniz mutlu abinin motoruydu. toplamda aldığımdan eri 2000 km yaptım
    Yağ kaçağı keçedenmi?Yağ kaçağını halletmeden binme motoru dağıtırsın aynısı Tahsinin başına gelmişti,yokuşta çekiş düşük yazmışsın egzozdan siyah duman atıyormu yani yağ yakıyormu yakıyorsa sekmanlar bitmiştir silindirde çizik olabilir yada debriyaj balataları bitmiştir kaçırıyordur bu ikisinden biri arızan sağlıcakla...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    muhtemelen ahmet abi, fatih geldiğinde benim motor tamirde olacak. Gezi yapamayabilirim ama ağırlarım.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

@fat280 : Hocam kadırganın siperliğine eklediğiniz tur camı cbf'in tur camlarından mı ? Çok yakışmış,montajı vs zor mu. ? Bende tur camı arayışı içindeyim yuvarlak farlı ybr için. Sizin cam çok güzel durmuş...

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    muhtemelen ahmet abi, fatih geldiğinde benim motor tamirde olacak. Gezi yapamayabilirim ama ağırlarım.
    Senin canın sağolsun Adem ağaaa bize gezi değil sen lazımsın deniz lazım tatil lazım biz yeteri kadar yol yapmış olacaz zaten istersen bu arada benim motoru vereyim Fatihle gezecekseniz gezin beni denize bıraktıktan sonra tabii

Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @fat280 : Hocam kadırganın siperliğine eklediğiniz tur camı cbf'in tur camlarından mı ? Çok yakışmış,montajı vs zor mu. ? Bende tur camı arayışı içindeyim yuvarlak farlı ybr için. Sizin cam çok güzel durmuş...
    evet cbf 150 camı var uğraşırsan takması kolay üst tarafı ben biraz dik monte ettim (fat 280)
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

evet cbf 150 camı var uğraşırsan takması kolay üst tarafı ben biraz dik monte ettim (fat 280)
    Eyvallah cok tesekkür ettim

Motosikleti
    Bu arada Kaş resimleri yüklendi bizim gezi topacığına

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada beyler, elimde sıfır Yamaha YBR125 Orjinal Debriyaj Teli var.
    Düşünen olursa yollayabilirim.
    belli olmaz murat ya ybr alırsan
    sen koy kenarına teli. ybr parçaları küçük altın gibi mübarek.. devamlı kazanır
    he yok dersen hergün şehiriçi 80km yapan biri olarak ben talibim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------

Alıntı cemolos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya ben de gösterdim tamirciye dedi 125 cc bir motorun performansı böyle düşük olamaz. başka bir 125 cc verdi ki 5 yıllık baya kötü durumdaydı hem benimkiyle hem o motorla çıktım yandaki yokuşu çok düşük benimkinin performansi yani anormal derecede. adam yapmayalım ama motoru harcıycağın paraya değmez dedi.
    teli de tamirci değiştircek işte bu akşam alıcam ordan. yağ falan kaçırması da sıkıntı.
    cem kardeş hemen adam gibi birservise göster motorunu.
    ben motor kitlememe rağmen 300küsür tl masraf açtı wolf.
    8500km dirde biniyorum maşallah. korkma yani
    yeterki ustan iyi olsun
    cemolos bunu beğendi.
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ahmet abi seni en kral yerlere denize götürcem belki cumaya çıkarsa motor, cmtesi düşeriz yollara

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    adem beni neden denize götürmedin len
    hep kendini tokatlattın
    onları xanka ve akyarlara götür ıssız yerlere yani

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    tamam fatih. Senide güzel yerlere götürdüm gangam

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    len beni şelale ye götürdün buz gibi totom dondu senden ötürü
    ama güzel yer di kafa dengi adam olsa orda 5 gün kamp yapardım hiç sahile gitmeye gerek yok zaten manitalarda geliyordu cıbıl cıbıl

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    o şelale denizden güzeldir. Hatta çıkınca duş almaya bile gerek yok. Tertemiz tatlı su

cemolos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache klanından tvs
    Alıntı gezginmotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yağ kaçağı keçedenmi?Yağ kaçağını halletmeden binme motoru dağıtırsın aynısı Tahsinin başına gelmişti,yokuşta çekiş düşük yazmışsın egzozdan siyah duman atıyormu yani yağ yakıyormu yakıyorsa sekmanlar bitmiştir silindirde çizik olabilir yada debriyaj balataları bitmiştir kaçırıyordur bu ikisinden biri arızan sağlıcakla...
    Yağ yakmıyor duman çıkmıyor ama motorun üst kısımlarına tamamen fışkırtmış motor yağı veya yakıtı artık bilemiyorum. Debriyaj şu anda çok iyi bir sıkıntısı yok.
    bugün debriyaj teli koptu tamirciye götürdüm bedavadan değiştirdi yenisiyle. ama motor indirmeye işçilik olarak 100 lira para istiyormuş. ee baya da parçası değişicek çok masraflı olucak.
    ama böyle de performans/yakıt oranı çok kötü duruyor. yaptırmakla yaptırmamak arasındayım. satmaya kalksam bu durumda kimse almaz zaten. neyse artık bir yıl binicem en az yaptırmak şart bayılcam parayı

cemolos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache klanından tvs
    başka birisine gösterdim sorun yok bunda dedi bugün çevre yolunda 110 km gördü baktım pek bir şey yok ben de yaptırmamaya karar verdim. gittiği yere kadar artık

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    yarın geldıgımde bı gorelım bakalım bu motoru bıneyımde gezeyım az bakalım nedır durumu.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    31 mayıs oldu forumda tık yok. Benide uyku tutmadı. Biraz karalayam bari. Motordan gelen ses üzerine verdiğim wolf söküldü. Krank kolu boşluk yapmış. Değişmesi gereken sadece krank kolu. Ama benim değiştireceklerim krank kolu, karank rulmanları, debriyaj balatası, egzantrik zinciri. Aklımdaki bunlar. Bakılması gerekenler, sübap takımı. Varsa bi düzensizlik onlarda ayarlanacak. Silindir segman piston elletmiyorum çünkü gram yağ yakmıyor, performansıda iyi. Ödediğim ücret şimdiden 350 tl. Başka memlekette olsa 200-250 ye çıkardı. Bodrum bi başka memleket. takılan parçalar hep 1 ci kalite olacak. Oda var. Hadi hayırlısı.
    Dün fat280 fatihi misafir ettim ve ediyorum, bu akşam egelim 43 ahmet abi de geldi 2 side ağır misafirim. 2 sininde selamı var. Ahmet abi çok yorulmuş dinlenmede. Bende 3 gündür rahatsızdım. Burada bi salgın var kırdı geçirdi. Bu akşam biraz iyiceyim. Yarın cumadan sonra denize gidecez fatih ahmet abi ben. Biraderde gelir belki. Motorum tamirde olduğundan fazla gezi düzenleyemiyoruz yarın akşam, cuma akşamı gene bendeler. Cmrtesi belki çıkarlar yola. Selamlar sevgiler.

Motosikleti
    Ramzey Qm-250
    Abi ben genel olarak mt'deyim her gün fakat şuan bi motorum olmadığı için sadece gözlemliyorum alınca neler olabilir diye.
    Hmm ücret olarak baya fazlaymış adem abi ama dediğin gibi 1. kalite oluyosa herşey değer herhalde.
    Ahmet abi ve fatih abinin geziyide takipteyim. Aleyküm selam abi sende selam söyle ikisinede.

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:49 ----------

Abi tahsin abi neden uzaklaştırılmış ki... ?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    benim motor 40 binde. Çok zorladım motoru. Dinlendirmeden sıfır rakımdan 2100 rakımlı dağa tırmandım. Hemde artçılı, %80 1 ci viteste toprak yolda. Çok sıkıştırdım rampada. Hararetle ve zorlanmayla krank kolu boşluk yaptı. Yani sadece krank kolu değiştirsem 150 tl ye çıkar. Motor indirip toplama sadece 100 tl zaten. Olmuşken tam olsun dedim, ne var yok yenileyem dedim. Tahsinden haberim yok. 3-5 günlük ban yemiştir, döner geri

Motosikleti
    Ramzey Qm-250
    hmm anladım abi... İşte böyle şeyleri okuyarakdan neler yapıp neler yapmamam gerektiğini öğreniyorum. . İnşallah döner....

Motosikleti
    Bodrumdan herkese selamlar arkadaşlar Adem ağam çok iyi ağırlıyor bizi sağolsun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)