tamam fatihim. Bakalım belki sen gelene kadar yaptırtırım ekzantrik zincirini.
tamam fatihim. Bakalım belki sen gelene kadar yaptırtırım ekzantrik zincirini.
eminim. Motorun içinden zincir sesi geliyor. Sübap sesinide bilirim.
kitler falan. Daha çok masraf çıkar sonra.
3 ume 5 ıne bakmakmayım.alın verın ekonomıye can verın.
Yakıt Tüketimin çok güzel Adem hatta beni bile geçmişin bu ayar iyi olmuş bence elleme
BU ARADA ALANYADAN SELAMLAR ARKADAŞLAR HEPİNİZE gezi konumu güncelledim resimleri ekledim bakabilirsiniz
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3043569
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
motoru götürdüm. Ekzantrik kapağı açıldı. Ekzantrik sağlam. Problem ya krank rulmanlarında yada krank kolunda. Sökülünce ortaya çıkacak. Ustaya dedim neresinde problem varsa, değişecekse ybr orjinal parça takacaksın. Usta zaten yan sanayi ybr motor parçası takmam dedi. Yaptırıyorum. Yani problemsiz olacak. Belli olmaz işim. Fatihe ucuz bi fiyat söylerim beni reddedemez. Hani baya bi ucuz
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------
sıkıldım bu motordanda. Ama motorsuz yapamam.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
zaten bu ybr motorunun her b.ku kranktan çıkıyor abi. ben moralini bozmayim diye krank demedim sana
benim motorun krank pistonunuda çıkma ybr parçalarından topladı usta.
inşallah çalıntı bir motorun parçaları falan değildir benim motora takılanlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------
abi güzel geziyosun maşallah. iyi yenge vıdı vıdı yapmıyor.
ben pazar günü kaçayım desem kıyamet kopar evde
kazasız belasız geziler
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
izzetcim öyle bi konu var ama ben 125 cc den sıkıldım artık. 200-250 cc düşünebilirim belki. Çok kararsızım. Bu arada gecen hafta ehliyetsiz bi şôför bizim kartala bodoslama girdi. Kartal felç. Şöyle temiz bi uno düşünüyorum. Şimdi bide motor mevzusu var. Kafam tam karışık. İnazuma alsam 11 liraya, araba yokken o kadar para motora verilirmi diye kafamı ütüleyecekler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------
tahsin sıfır alıp ustaya taktıracağım. Daha tam net değil. Yarın akşam sökülecek motor.
[QUOTE=adem80;3044014]izzetcim öyle bi konu var ama ben 125 cc den sıkıldım artık. 200-250 cc düşünebilirim belki. Çok kararsızım. Bu arada gecen hafta ehliyetsiz bi şôför bizim kartala bodoslama girdi. Kartal felç. Şöyle temiz bi uno düşünüyorum. Şimdi bide motor mevzusu var. Kafam tam karışık. İnazuma alsam 11 liraya, araba yokken o kadar para motora verilirmi diye kafamı ütüleyecekler.[COLOR="Silver"]
Abi eger,Kucuk ss sıktı dersen fatih abininkini düşünme,Motor olayı cetrefelli iş,10 Düşün 1 Al, Oda sana inazuma gider,, Kartal pert ehliyetsiz sürücü karsılamıyormu?
+ Olarak Uno almayı düşünüyorsan özelden yazı ver merak ettiklerini cünkü kronik sorunu olanları var ona göre tavsiye verem.Sorunsuz bin.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
karsılayacak. Sigortada karşılayacak. İnazuma şu an kasıyo izzet bütçe olarak.
abi motoru baya zorladın mı ne ettin krank flan gidikse neyse ben gelemde anlaşırsak değişirik sıkıntı yok sen yaptır benim için sorun yok
bu arada motorun krankında sorun var rulmanlar da sorun yoksa bile motoru dağıtmışken krank rulmanlarını da değiştir derim abi skf , ors markalı flan taktır derim kaliteli inş. fazla masraf çıkmaz
Adem aga unoyu hangi amacla alıcan de hele
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)