geliyor sıkıntı yok gezgin abi en geç bir haftada elinde ben iki kere verdim siparişi anlaşmalı karğo ları harici bir sıkıntı görmedim resmen kazık lar
geliyor sıkıntı yok gezgin abi en geç bir haftada elinde ben iki kere verdim siparişi anlaşmalı karğo ları harici bir sıkıntı görmedim resmen kazık lar
Arkadaşlar, aradığınız ürünler Feyizoğlu'nda varsa tavsiyem oradan sipariş verin.
Adamlar daha siparişi vermemin 15dk sonrasında kargoya veriyorlar ürünleri! Muazzam! Ayrıca kargo ücretide 3-5 lira arası ödedim genelde.
artık titanı kayınçoya teslim ettiğime göre bi problem yok. Oda yaptırıp satacak zaten.
evet. Yenı kasalar eski kasa titanlar gıbı değil. Eski kasa titanlar ömürlük.
karakaçana araba yağı koysam birşey olur mu acaba ??
10-40 magnatec var evde 1 lt kadar. bi sonraki yağ değişiminde onu koyayım diyorum.
km oldu 8500
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
ben kullandım. Eski sahibi fatihte kullanmış benim motorda. Ben pek bi fark göremedim.
valla bu yağ masrafına can dayanmıyor. 1500km de değişiyorum yağı. 20-25günde yani.
şundan bi deniyeyim diyorum. masrafları kısmamız lazım ..
http://www.hepsiburada.com/liste/sea...fview%3dlister
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------
yada şu
http://www.madeniyag.net/BP-Visco-50...-Lt,PR-34.html
Selamn aleyküm iyi akşamlar uzun zamandır girmiyodum abilerim nasılsınız
tahsin abi 3-5-10 lira fazla ver motosiklet yağı al arabaların çoğu 6 bin devir çevirdiği için en fazla bu yağlar motora uyumlu değil neden dersen arabaları 3 bin devir civarı kullanırlar biz motorları 6 ile 9 bin devir arası kullandığımız için yağ dayanmaz
İyi geceler arkadaşlar nasılsınız bakem Tahsin bu hafta sonu size misafirliğe geliyormuşuz sanırım işin yoksa sende bi uğrasana tanışmış oluruz bu arada verdiğin linklerdeki yağlardan kesinlikle kullanma hele magnetecden zilhar uzak dur yağ motorumuzun canı kanı her şeyi kalitesiz bi yağ koyup 1500 de değişmek yerine kaliteli bi yağ koyup 4000 de değiştirmek aynı hesaba denk gelir ve mantıklı olanıda budur bence
s.a. arkadaşlar sonunda askerlik bitti evdeyim özgürlük gibisi yok
adem abi ben magnetec kullanmadım yanlış bilgi vermeyelim araba yağı kullandım ama onunda değerlerine bakarak
aynen ahmet abiye katılıyorum magnetec kullanmayın zaten 3-4 bin kmde bir kullanıyoruz onuda iyi bir yağ kullanın motorunuza bakın
hoşgeldin fatih. Benim kullandığım yağda magnatec değildi. Her araba yağı konmaz. Düzelteyim.
Fatih her ne kadar tanışmıyorsakda forumdan tanıyoruz,geçmiş olsun
Fatih abi hoşgeldin, geçmiş olsun diyelim
Kadırgayla kaldığın yerden devam herhalde.
abi senin teee orlardan bizim buraya geleceğini tahmin edemedim ne yalan söyliyeyim. ben bu gece hanımköye(istanbul-silivri) gideceğim. pazartesi sabahı da döneceğim.
burayakadar gelmişken görüşmeden dönmen üzücü olacak.
ben burda olsamda gitmeyi düşünmedim. istanbula gitme derdim olmasa. senin geleceğini bilsem kesin gelirdim abi.
aslında ben listeye bakmıştım. tanıdık hiçkimse yoktu. keşke bi buraya falan yazsaydın be abi. cidden üzüldüm şimdi
ben silivriden resimde atacağım. kesinlikle yanlış anlama abi. tüh yaa
bu fırsat kötü kaçtı ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------
geçmiş olsun fatih. 15 ay zor ama. olması gerekiyor işte. bende 18 ay başladım 15 ay bitirdim. güzel günlerdi diyemeyeceğim. ama yaşadık işte.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------
evet yağ işi sakat. 4 lt castrol power1 alıp 1500km yerine 2500km de bir değişsem 10.000km de 75tl yağ parası çıkar. normal. motoruda korumuş oluruz.
http://www.madeniyag.net/Castrol-Power1-4T-10W-40-Motosiklet-Yagi-4-Lt,PR-133.html
sağol kardeş tanışırız inş. en kısa zamanda
sağol enes aynen devam kadırgayla yollara inş.
sağol tahsin abi ama 15 ay yapmadım ben allahtan 5,5 ay yaptım kısa dönem olarak bu arada 2,500 km de az abi 3500-4000 de bir değiştirin gereksiz bence az km de değiştirmek israf
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)