Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kaza var kaza var tahsin abi sende.Bende geçen kaza yaptım motorda çizik yok nerden baksan 20 m sürüklendi motor.Ne koruma demiri ne çanta hiçbirşey yok fabrikadan çıktığı haldeydi motor.Aynalar bile yamulmadı.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Meriç hoşgeldin nasılsın...

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    sağolun murat ve adil abi. Kötü değil ama fena oldum. İşide bırakamıyorum patronlar burda. Şuan daha iyiyim. Murat gel cmtsi bakalım keçe numarasına. Benimkinde yazıyosa eğer.

Allaha şükür iyiyim abi.Sni sormalı

Alıntı rapsy_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allaha şükür iyiyim abi.Sni sormalı
    Sağol Meriç Allaha şükür bende iyiyim ...

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cumartesi bakıma götüreceğim makineyi..
    ilk bakımı ücretsiz değil mi? yanılmıyorum yani?..

Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ücresiz.Ben götürmüyorum bakıma bu servislere motor değil bisiklet götürmem garantileri onların olsun

Servise götürmene gerek yok.Garantisi falan yalan wolfün.Al yağını kendin değiştir.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Adem geçmiş olsun aga sende ben gibi motorumu bozdun yoksa salgın varmış bizim sularda 2-3 gündür 5 kilo verdim parmağımı kımıldatcak halim yoktu yeni yeni ayaklandım bakalım

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    boğaz ağrısı, karın ağrısı, baş ağrısı ne ararsan var. 2 gündür yemek bile yiyemiyorum. Bu akşam biraz iyiceyim.çok geçmiş olsun ahmet abi. Motorla çok gezdiğimizden nazar değiyor bize.

ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    hatırlarsanız apachelik ugruna çinden moto alarm ve mp3 çalar siparişi verdiydim,
    ama ürün gelmedi eldiven geldi sıkıntı yok alarm gelmedi,
    satıcı ilgisizdi maillere cevap vermedi bir ayı geçmesine rağben belki gelir diye bekledim şimdi diyeceksinizki içinizden parasının üstüne yattılar
    ama iade bildirimi yapmıştım adamlar güvenilir satıcı demekki
    30 amerikan dolarını iade etmişler sağ olsunlar sadece beklenen bir ayımıza vede
    ürünün gelmeyişine yanıyorum artık 40 tl daha fazla verip gitti gitiyordan yada sanal pazardan alabilirim,,

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    yağ parası illa alacaklar(20tl) ve motorla ilgili şikayetlerine "aaa o bütün hepsinde var, aaa zamanla alışır" gibi saçma cevaplar verecekler. sonrada ayar yaptık deyip, sağlam motorunu daha beter edecekler bu servislerin yaptıkları

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:43 ----------

Alıntı ramizan83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hatırlarsanız apachelik ugruna çinden moto alarm ve mp3 çalar siparişi verdiydim,
    ama ürün gelmedi eldiven geldi sıkıntı yok alarm gelmedi,
    satıcı ilgisizdi maillere cevap vermedi bir ayı geçmesine rağben belki gelir diye bekledim şimdi diyeceksinizki içinizden parasının üstüne yattılar
    ama iade bildirimi yapmıştım adamlar güvenilir satıcı demekki
    30 amerikan dolarını iade etmişler sağ olsunlar sadece beklenen bir ayımıza vede
    ürünün gelmeyişine yanıyorum artık 40 tl daha fazla verip gitti gitiyordan yada sanal pazardan alabilirim,,
    gümrüğe takılıyor ramazan. ben artık yurtdışından birşey getirtmiyorum
    geçen 650tl lik küçük bir cihaz getirttim amerikadan. fiyatını 80$ göstertmeme rağmen gümrüğe takıldı.
    50tl rüşvet aldı şerefsiz gümrük memuru. yoksa vermiyodu makinayı ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:45 ----------

Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağolun murat ve adil abi. Kötü değil ama fena oldum. İşide bırakamıyorum patronlar burda. Şuan daha iyiyim. Murat gel cmtsi bakalım keçe numarasına. Benimkinde yazıyosa eğer.
    abi geçmiş olsun. bende geçen hafta grip olmuştum. salya sümük, tam 5 gün beni harap etti. ilaçlarla ayakta durup bide motor tepesindeydim tüm gün.
    neyseki sonunda terleme uykusuna yattım. 2 saat kadar su gibi terledim. sonra bir banyo. tüm gün meyve yiyip dinlendim. öteki gün turp gibi oldum. gripsen tavsiye ederim
    ramizan83 bunu beğendi.
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    şüpelendikleri paketi açıp türkiyede fiyatını bulup aynı fiyattan değer biçiyorlarmış,,,
    sen ne yaptın öyle acaba ne aldın sakıncası yoksa anlabilirmisin
    yine elli tl ye kurtarmışsın gümrük olayını nasıl hallettin nerden gidip alabildin bilgi verirsen
    bizede lazım olabilir bunlar faydalı bilgiler

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tahsin, iyi diyorsun hoş diyorsunda bu egzostan gelen sesin giderilmesi için garantiye saydırmam lazım abi; mecburen gideceğim yani..
    20 lira yağ parası veririm zaten en fazla. gitmişken debriyaj telinide değiştiricem. orjinal yamaha debriyaj teli aldım..

yağ olarak 15-40 mı koydurayım? ne dersiniz?

bu arada adem aga, geçmiş olsun. dikkat et kendine.

Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adem geçmiş olsun aga sende ben gibi motorumu bozdun yoksa salgın varmış bizim sularda 2-3 gündür 5 kilo verdim parmağımı kımıldatcak halim yoktu yeni yeni ayaklandım bakalım
    Geçmiş olsun Ahmet acil şifalar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:27 ----------

Ben motorun yağını değiştim Muratın linkini verdiği Shell'in yağını burada bulamadım,onun yerine Mobil 15w50 racing 4t full sentetik aldım bi sıkıntı yok ama burdakiler fırsatçı, kazıkçı 30 tl aldılar çok geldi bana

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------

Bir dostun gönderdiği çadırım Kurulumu çok kolaymış denemek için bahçeye kurdum sökmesi daha zor geldi
    [IMG][/IMG]
    Murat 48/30 bunu beğendi.

Motosikleti
    tahsin, iyi diyorsun hoş diyorsunda bu egzostan gelen sesin giderilmesi için garantiye saydırmam lazım abi; mecburen gideceğim yani..
    20 lira yağ parası veririm zaten en fazla. gitmişken debriyaj telinide değiştiricem. orjinal yamaha debriyaj teli aldım..

yağ olarak 15-40 mı koydurayım? ne dersiniz?

bu arada adem aga, geçmiş olsun. dikkat et kendine.
    hmm. düzgün bi servistir sıkıntı olmaz inşallah.
    kitabında 15-40 yazmış ama yağcılarda pek bulunmaz. en güzeli 10-40 castrol power1 4t koydur. 25tl idi buradaki fiyatı.
    ben yaz aylarında 12tl ye 20-40 castrol actevo koyuyorum. o bile gider bizim eşşekklere
    gene kitabında 1500km de yağ değişimi yapın demiş. 2000km ideali bence

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:59 ----------

Alıntı gezginmotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun Ahmet acil şifalar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:27 ----------

Ben motorun yağını değiştim Muratın linkini verdiği Shell'in yağını burada bulamadım,onun yerine Mobil 15w50 racing 4t full sentetik aldım bi sıkıntı yok ama burdakiler fırsatçı, kazıkçı 30 tl aldılar çok geldi bana

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------

Bir dostun gönderdiği çadırım Kurulumu çok kolaymış denemek için bahçeye kurdum sökmesi daha zor geldi
    http://<a href="http://imageshack.us...f0074g.jpg</a>
    yağ fiiyatı normal abi, çokkalite birşey o. ama 2000kmde değişirsen pahalıya gelir.doğrusu sen uzun yol yapıyosun sana 4000km bile gider.
    çadırlar geziler ,meslekten soğudum adil abi. gezme artık. hele o son gezinin resimlerini gördükten sonra çalışasım gelmiyo valla

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:04 ----------

Alıntı ramizan83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şüpelendikleri paketi açıp türkiyede fiyatını bulup aynı fiyattan değer biçiyorlarmış,,,
    sen ne yaptın öyle acaba ne aldın sakıncası yoksa anlabilirmisin
    yine elli tl ye kurtarmışsın gümrük olayını nasıl hallettin nerden gidip alabildin bilgi verirsen
    bizede lazım olabilir bunlar faydalı bilgiler
    ramazanım bi kere posta yoluyla getirteceksin. ve takipli olacak gelen ürün. yani sana satıcı takip no verecek. "i want a tracking number" dersen satıcıya anlar. takipsiz olursa ve işe yarar bisey aldıysan kesin %100 pttciler yürütür paketi. takiplide en fazla gümrüğe takılır. bizdeki ptt çinde ems ile aynı.
    kargon şehrindeki ptt kargo toplama merkezine gelir. orayada haftanın belli günleri gümrük memuru gelir. kontrolleri yapıp ,eğer ürün gümrükten geçemeyecek birşeyse evine kağıt yollatır. ozaman gidip konuşursun gümrük memuruyla. "abi vergisini vereyim,yapma etme" dersen gümrük memuru anlar yedirmek istediğini. kaç para derse hemen ver. makbuz falan isteme saf gibim paketini al çık. maalesef devlet dairelerinde işler böyle yürüyor.
    ups dhl bunlar sakat. istanbul gümrüğünde kalır malın. alamazsın. anlamadığın varsa sor.ben hem yasal ithalat hemde el altından çok malzeme makina getirttim amerika çin avusturalya vs. den...
    ramizan83 ve gezginmotor bunu beğendiler.

Forum renklensin

gezginmotor bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı rapsy_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şeker birşeyde. bir koruma demiri taksaydın be meriçim. düştünmü dağılacak garibim..
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

sakal vardı tahsin abi yeni söktüm.Satıcam diye pek umursamıyom açıkçası öyle işe gidip geliyorum sadece

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    @Adem : Evet aga sanırım nazara geliyoz çörek otunu eksik etmeyek üzerimizden o yüzden
    @Adil abi : Sağol abicim teşekkür ederim artık ayağa kalktım turp gibiyim maşallah
    @Meriç : Motor cilli maşallah arap atı mübarek koruma demiri vardı bunda yanlış hatırlamıyosam öle değilmi

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)