Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    murat bi ara uğrada bi bakalım sesin kaynağı neymiş?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    yok tahsin abi disk sesi gibi değil.Tık tık diye tok bir ses.Adem Abi ccmartesi geleyim hem kayınço ile tanışırım belki.Celal abi de dün açmadı telefonu

Babaları uçurtmayı kaldırana kadar çocuklara tutturmak çok güzeldi uçurmayıda fenerli velete verdik.
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    sonucu burayada yazın bilgimiz olsun.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    murat ses ön tekerin ordanmı, arka tekerin ordanmı yoksa motor kısmındanmı geliyo? Bak 2 dk lık bi iş söylüyecem. Zinciri ger, yağla, bi deneme yap. Ses motor kısmından geliyosa.

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    motor kısmından geliyor zinciri ses gelmeden germiştim çok germiş olabilir miyim.göz kararı iyi gibiydi

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    birbuçuk santim kadar esneme payı olacak. Taş gibi gerginse biraz gevşet.

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    evet gidip birdaha vbaktım sıktığımda esniyordu şmdi taş gibi demek zincirden geliyor ses

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    birazcık gevşetiver

EnesBeyter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SalcanoWolfS125 Memleketi:Mudurnu/Bolu
    Alıntı tahsins adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    salcano yazısını değişmişsin güzel olmuş.
    saat da çok hoşuma gitti. nerden aldın ?
    bana çok lazım oluyor gün içinde dakikalı çalıştığımdan.
    wd 40 asli görevi pas sökücüdür. ama yağlayıcı olarakta kullanılır.ama zincir falan yağlanmaz
    ben würth ünkünü kullanıyorum. ama birkaç çekiç darbesi bu pas sökücülerin alayından daha iyi iş yapar
    Saati tahtakelden aldım ben. tahtakale gibi ıvır zıvır satan yerlerde ya da oto aksesuarcılarda bulursun 2-3 lira bişey zaten. Ama her motora lazım
    facebook.com/SalcanoMotosiklet

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    beyler benim egzosdan ses geliyor.. sanki bir parca icinde kırılıp düşmüş gibi, böyle garip bir metal sesi.. ne olaki acep?

birde bana İstanbul'da yetkili servis önerisinde bulunabilecek var mı? bakımlara oraya gideceğim. birde şu egzoz konusuyla ilgili form hazırlayıp fabrikaya göndersin, değişimini talep etmek istiyorum..

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Alıntı gezginmotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ahmet Bimden almış olduğun çadır yağmuru geçiriyormu,bulunduğum yerdeki A101 e 26 mayısta otomatik çadır geliyormuş alayım bir tane...
    Hiç yağmur da kullanmadım abi bi şey diyemicem ama kullanma kılavuzunda %100 su geçirmez yazıyor baktığındada su almıcak gibi duruyor sanki
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler benim egzosdan ses geliyor.. sanki bir parca icinde kırılıp düşmüş gibi, böyle garip bir metal sesi.. ne olaki acep?
    Acaba egzoz koruma sacından kaynaklı olabilir mi ?

Arkadaşlar bu arada wolfun hava filtresi 2006 ybrye uyuyor mu bilginiz var mı ?

Motosikleti
    Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Acaba egzoz koruma sacından kaynaklı olabilir mi ?

Arkadaşlar bu arada wolfun hava filtresi 2006 ybrye uyuyor mu bilginiz var mı ?
    herhalde bizden kimse hava filtresi değişmedi uğur. hava tutup devam ediyorum bende. gidişi farketmiyor motorun. güzel havalarda hiç takmadığımda oluyor filtreyi.
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

herhalde bizden kimse hava filtresi değişmedi uğur. hava tutup devam ediyorum bende. gidişi farketmiyor motorun. güzel havalarda hiç takmadığımda oluyor filtreyi.
    Teşekkür ederim Tahsin abi,insallah uyuyordur da sisman motora gitmeye gerek kalmaz

Motosikleti
    Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birde bana İstanbul'da yetkili servis önerisinde bulunabilecek var mı? bakımlara oraya gideceğim. birde şu egzoz konusuyla ilgili form hazırlayıp fabrikaya göndersin, değişimini talep etmek istiyorum..
    egsozla ilgili hiç böyle birşey duymadım murat. göster servise bizede sonucu yaz.
    benim benim motorun egsozunu sanayide 4 parçaya böldüm, sonra geri birleştirdim. içinde basit bi susturucu var okadar. ses yapacak fazla bişey yok.
    bi göster bakalım. sonucuda yaz buraya

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:41 ----------

Teşekkür ederim Tahsin abi,insallah uyuyordur da sisman motora gitmeye gerek kalmaz
    şişman iyidirde , fiyatları yüksek biraz. e tabi adamlar stok tutuyor. maliyetler yüksek. onlarında hakkı. en azından istediğin şeyi şak diye koyuyor önüne, buda bi nimet elbet

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

şişman iyidirde , fiyatları yüksek biraz. e tabi adamlar stok tutuyor. maliyetler yüksek. onlarında hakkı. en azından istediğin şeyi şak diye koyuyor önüne, buda bi nimet elbet
    Abi o bakımdan iyi,fiyatlarda orjinal parça olduğu için normal ama adamlar çok ilgisiz.

Hani zamanında bizde esnaflık yaptık o kadar ilgisiz kalsaydık kesin batardık ama adamlar tekelleşmiş artık.

Motosikleti
    Abi o bakımdan iyi,fiyatlarda orjinal parça olduğu için normal ama adamlar çok ilgisiz.

Hani zamanında bizde esnaflık yaptık o kadar ilgisiz kalsaydık kesin batardık ama adamlar tekelleşmiş artık.
    evet. ordaki ahmet abi 10 numara ustadır uğur. benim motor 1500km de kitlediğinde , ahmet abiye motor yaptırdım. maşşallah 8300kmdeyim saat gibi motor.
    ama başları çok kalabalıkdır. bide adamların müşterileri cebinde 5tl olmayıp kılı kırk yaran adamlar. yoksa esnaf olsan bu tip müşteriler adamı iflas ettirir

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

evet. ordaki ahmet abi 10 numara ustadır uğur. benim motor 1500km de kitlediğinde , ahmet abiye motor yaptırdım. maşşallah 8300kmdeyim saat gibi motor.
    ama başları çok kalabalıkdır. bide adamların müşterileri cebinde 5tl olmayıp kılı kırk yaran adamlar. yoksa esnaf olsan bu tip müşteriler adamı iflas ettirir
    Sende haklısın abi ne diyeyim zor bu işler

egsozla ilgili hiç böyle birşey duymadım murat. göster servise bizede sonucu yaz.
    benim benim motorun egsozunu sanayide 4 parçaya böldüm, sonra geri birleştirdim. içinde basit bi susturucu var okadar. ses yapacak fazla bişey yok.
    bi göster bakalım. sonucuda yaz buraya

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:41 ----------

Düşünüyorum bende, ne olabilir diye. Ama bildiğim kadarıyla bizim egzost bildiğin düz boru?..
    Acaba susturucunun oralardan bir parça mı kırıldı? Çünkü bariz şekilde içeride bir metal parça varmışta serbest şekilde sallanıyormuş gibi ses geliyor. Motor hareket halindeyken yapıyor bunu..
    Servise götüreceğimde bana yakın iyi servis yok.
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)