ıyı dıyelım adet geregı
fatih sıkıntı yok.dert etme sakın. Motorun 10 numara
iki gündür işe salco ile geliyorum.
dün sabah gelirken pat pat diyetabir edilen bahçe el traktörüne yandan bodoslama dalıyordum ki neyse durabildim tam adamı sollayacakkken birden u dönüşü yapmaya karar vermesinmi ucuz atlattım daha sonrada ilçeye giderken sabah erkenden yolun kenarında inek otlatan teyzeyi gördüm korna çaldım korna çalınca inek yola girmesinmi ikinciyide önceden fark edip durarak atlattım
iş yerinde motoru gözümün önünde yol kenarına park ettim yan tarafı kaymakam girişi kaymakam bey dün bana ters ters baktı yakında papaz olabilirim,,,
camdan görüntü
eksoz lardaki nikelajlara carbon folyo çektim ama ısınınca çıkacak gibi
jantlardaki şeritler bende yeşil rengi tercih ettim ama önceki motorlarım kadar güzel durmadı onlar siyah jantı bunda nikalaj olunca pek dikkat çekmedi gibime geldi
iyi seyirler iyi sürüşler dilerim
bu arada ahmet abiye faceden mesaj çektim geriye hala dönmedi burdan duyrulur
Slm abilerim dün sabah U dönüşü yapmaya çalışan bi arabaya çarptım bende bişey yok motordada birşey yok ama bugün motor kısmının alt tarafından küçük bi hortumun sallandıgını gördüm.çarptıktan sonra yolun sağ kenarına dogru kaldırım şalışması yapılan yere girdim ve heralde orda taş parçası bu hortumu kesdi. şimdi motorun çalışmasında gidişinde felan sıkıntı yok bu resimlerde gösterdigim hortum ne hortumu herhangi bir sıkıntı çıkarır mı. cumartesiye kadar motoru servise götürme imkanım yok bu şekilde cumartesiye kadar binsem sıkıntı olurmu.
http://imageshack.us/photo/my-images/824/dsc0199xo.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/832/dsc0198kk.jpg/
hiç bir sıkıntı yok tahliye borusu o karbüradördeki benzim temizlemek için zaten ordaydı o yeni dikkat çekmişsin demikki
geçmiş olsun
abi orj 14 dişliyle motor full orj lastikler falan 130 km görüyor 15 ön dişli atsam 140 dicek glba yakıtda süper :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------
abi nikelaj olduğu için jantta yeşil tam kendini gösterememiş daha parlak bi renk öneririm .
Mutlu Abi sizleri sormalı,
SNN geçmiş olsun,
Ramazan dostum senin camı ve aynaları beğendim.Egsoz kaplaması hoş olmuş ama nikelajda çocukluğumuzdan beri bizi cezbeden şey
Şerit senin ne kadar çevreci olduğunu temsilen sanırım yeşil yinede çirkin olmamış.
Uğurcan yakıt iyi iken 130 görüyorsa sen kaç kilosun Foto isteriz.
cevap için teşekkür ettim sagolasın.
rica ederiz... devamlı paylaşımlar beklerız wolf kullanıcı olarak snn1903
Ben para üzerinden yapıyorum,senden akıl alıcak değilim senin kıçında bez varken ben motor kullanıyordum bu 2.oluyor böyle kinaye cevaplar vereceksen bana yazma bende bugünden itibaren yazmıyorum kaale almıyorum evlat
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:54 ----------
Ramazan yeşil şerit iyi gitmiş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------
Motorum 100km de 9925 tl yakıyor100km de tam olarak2.157lt yakıyor Yahu atalarımız niye demişse:anlayana sivrisinek saz,anlamayana davul zurna az ben anlamıyorumda
tAHSİN AGA GÜLE güle kullan nerden geldi yahu 75 tl bende alayım 1 adet
www.motomaxonlineshop.com/Urun/4Riders-Long-Basic-Tekstil-Ceket-pmu2222.html
3xl tam bizlik murat. 79tl imiş buarada 5tl de kargosu. 85tl yani toplam..
www.motomaxonlineshop.com/Urun/4Riders-Long-Basic-Tekstil-Ceket-pmu2222.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
aynada aldım. wiwi markaymış. 15tl verdim ama çok daha geniş açı gösteriyor. bayıldım.
tahsin hayırlı uğurlu olsun. Üstünde eskisin. Nasıl gidiyo arkadaşlar?
Ramazan aman dikkat et kardeş eksozdaki folyo hiç olmamış bence nikelaj kalsa daha iyi jant şeridide çimenli yollarda drift yapmışın gibi gösteriyo motoru kırmızı daha hoş olur (ama bence tabi ) yinede emeğe saygı eline sağlık
Bu arada kastetiğin Ahmet abi bensem mesajını görmedim facede düzeltiyorum şimdi gördüm
Rica ederim Tahsin güle güle kullan 3XL çok iyi olmuş keşke bende 3xl alsaydım değiştirsemmi napsam
Aynıııı beee yaaa Adem ağa sen nabıyon
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)