İyi ya abi taş gibi motor adı altında reklamı yaparsın Şöyle bir iki de sen yere çarparsın.Bakın birşey olmadı diye
İyi ya abi taş gibi motor adı altında reklamı yaparsın Şöyle bir iki de sen yere çarparsın.Bakın birşey olmadı diye
murat top sped mi çekecez wolfla?
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
virajlarda benden iyisin murat. Artık erdin, olgunlaştın. Eskiden hamdın, kelektin. Ama kaptın benden bişeyler. ben yaşlandım artık. Top sped, hızlı virajlar bana göre değil
Abi seni canlandıracak birşey lazım.Sen birdahakine benle Aydın'a gel, o paylaştığım resimde Çelik 100 var , 200lük, döküm cant,Dubleks lastik, sağ taraftan öne na böyle boru çıkıyor, bu ne kardeş?dedim.Yağ soğutması dedi.Bodrumda nerde apaçilik Senin ruhun Aydın yollarına ait
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------
Aydın'da kaskta mecburi değil zaten.Rahatça motora yatabiliyorsun :D
hani milas rampasında çıkışta cg bizi tokatladıya, benim için apaçilik ogün bitti. O gün dedimki, vay be adama bak, apacilik kim, biz kim
Abi Aydın sanayide güzel ustalar var sen apaçi olmak istersen.Seni az çok tanıyorsam hem komfor hem hız hem bilindik akradüzen arıyorsun.
Salcanoyu satsan kaç para eder.Alıcan önden disk, büyütebileceğin itecekli.Gidip yapıcan 200 lük, gelicen.Komfor olmaz biliyorsun ama seni tatmin eder kanımca.En azından 150 likler dahi canını sıkamaz.Nasıl durursun orasını bilmem ama Komfor aradınmıydı çıkartıcan salcanoyu, vergide ödemiceksin diğerine miss
du bakam hayırlısı. Kayınço bu akşam geliyo askerden. Titanı teslim edicem. R1 i de sattık. Sadece wolf kaldı elimde.
guzel olmuş. şerıt bu gun bende yaptım yeşil rengınden
teşekkür ederim abi sende bi foto atta görelim nasıl olmuş
tamam en kısa zamanda...
benim moturun önündeki fatih yazısı hala duruyo. Hatıra cantlardada kırmızı şerit var. Bazı yerlerinde eksik var ama olsun. Bu yaştan sonra motormu süslüyecem? Bizi anca imamın kayıyı paklar
Ya tüm wolfcüler Son hızlarını video çekip atsa nasıl olur :D bi karşılaştırma yapalım demi
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
:D inş abi allah kimseye kaza bela vermesin herkesin tekeri düz bassın
jant şeridi görsellik açısından ağyıda kask için aldım abi
ya bu apacilik işinden neler çektim ADEM AĞA kadar olamasamda sırf apaci gözüyle bakıldığı için cup motoru sattım :D
hakkaten benim sağ aynada son kazada kırıldıydı.
yarın gidip bizim ilgisiz motorcuya ayna sorayım.
bende motoru aldıgımda sag ayna yoktu sol aynayıda tıtancı bır arkadasacverdım 15 tl ye ybr aynası taktım..çayna sart-
Abiler varmı bana scooter tavsiyesi olan..? Muhasebeci bir arkadaş geldi sordu bugün 1800 lira civarı parası varmış. Şehir içinde evrak falan toplamak için istiyor motoru. Öneri verebilir misiniz..?
Yakıt hesabı para ile değil, 100 km'de litre üzerinden yapılır. Kaç paraya doldurduğumu hatırlamıyorum ama tüm depoyu kullandığım belli, eğer kitapçığı doğru yazıyorsa depo 17 litre alıyor, yedek dahil. Ya da aslında o kadar da almıyordur, aranızda 17 litre benzin koymuş olan var mı daha önce?
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)