Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    eldivenler iyiymiş abi.. güle güle kullan!
    ramizan83 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    Alıntı hgdr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim motor 0,20 kr yakıyor 20 tl ile 100 km yol yaptım.çalışması rolantisi filan normal saat gibi çalışıyor ama çok yakıyor acaba neden olabilir. kilom 100 civarı onun etkisi olabilirmi?
    abi ben 115kg yim. yükümle 155-160kg oluyorum.
    20tl ye 150-170km gidiyorum.. çoğunluk şehiriçi

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------

Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yalnız bizim bütün ekip 100 kilo civarı sanırım!

ben, tahsin, murat, hüseyin abi, mutlu abi.. hepimiz 3 haneli takılıyoruz.
    boyda var hepimizde gerçi..
    iriyarı olmasak cup motora bineriz murat zaten vergisiz az yakar ucuz
    wolfu 1.60 boyunda arkadaşa verdim , bindi motora, adamın ayakları yere basmıyor
    kalıplı motor wolf
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

hgdr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    salcano wolf s
    Alıntı tahsins adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi ben 115kg yim. yükümle 155-160kg oluyorum.
    20tl ye 150-170km gidiyorum.. çoğunluk şehiriçi
    işte bende bunu anlamıyorum neden fazla yakabilir balata kaçırıyor diye balatalarını değiştirdim orjinal ybr debriyaj balatası taktırdım.

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250

Valla ben 1.78 boy, 77 kiloyum, ondan mı az yakıyorum acep ?

ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/113528-falcon-wonder-150-city-cross.html

bu motor nasılkı sıfırı 2500 lıra ımış bana yaylalara bır cross lazım ama croslar ucuyor ıkıncı ellerı 3000 lıra cıvarı buda yarı cros tıpı işimi görurmukıne acaba ?

Motosikleti
    işte bende bunu anlamıyorum neden fazla yakabilir balata kaçırıyor diye balatalarını değiştirdim orjinal ybr debriyaj balatası taktırdım.
    abi ayarsızlık var motorunda.
    hava ayarı.rolanti ayarı. gaz pistonu iğne ayarı. bunlar ayarlanacak
    hava filtreside kontrol etmişsindir illa.
    20tl ye en az 150km gitmen lazım.

ybr balatasına çok para vermişsindir abi. 10tl yansanayi taktırsaydın keşke. sen bizim kadar zorlamazsında motorunu. ama yakıtı etkileyecek kadar bitmez debriyajın sanmam.
    hgdr bunu beğendi.

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Ramazan eldivenlerini güle güle kullan iyi fiyata hızlı geldi vallahi.O cross bana çok cross vari gelmedi 200GY felan bakdınmı?

Hüseyin Bey, Tahsin abi işin uzmanı.Ahmet Abi nin yorumu ve Adem Abi nin üfürüğüde güçlü etkenler bence

1,87 110 kilo ile 2,5 biraz altı yakabiliyor motosiklet.Ayarları tam tutturmak lazım.
    ramizan83 bunu beğendi.

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ramizan83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/113528-falcon-wonder-150-city-cross.html

bu motor nasılkı sıfırı 2500 lıra ımış bana yaylalara bır cross lazım ama croslar ucuyor ıkıncı ellerı 3000 lıra cıvarı buda yarı cros tıpı işimi görurmukıne acaba ?
    Abi o alaşımlı jantlarla cross çok zor gibi.. 3-5 gün içinde yamulur, kırılır, çatlar..
    Cross için tel jant şart..
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Motosikleti
    EVET haklısız ama bizde zaten bızde hoplayıp zıplamayacagız novarıx sadece daglarda gezecez altını vurmadan çamurluk tıkanmadan...
    tşkler murat ...

bagdinli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 250
    arkadaşlar her gün geçtiğim yolun 3 km'ye yakını iniş. geçen gün aklıma geldi dedim şurdan aşağı stop edip boşta sallayayım aşağı doğru. 2,5 - 3 km gidince eski otomobillerin sabah ilk çalıştığındaki kayiş sesine benzer bi ses gelmeye başladı. hemen sağa çekip bi süre sağına soluna baktım bişey bulamayınca çalıştırıp yoluma devam ettim. sizlere sorum bu ses ne ola ki ? stop edip boşta gitmenin bi sakıncası var mıdır ?

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Alıntı bagdinli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar her gün geçtiğim yolun 3 km'ye yakını iniş. geçen gün aklıma geldi dedim şurdan aşağı stop edip boşta sallayayım aşağı doğru. 2,5 - 3 km gidince eski otomobillerin sabah ilk çalıştığındaki kayiş sesine benzer bi ses gelmeye başladı. hemen sağa çekip bi süre sağına soluna baktım bişey bulamayınca çalıştırıp yoluma devam ettim. sizlere sorum bu ses ne ola ki ? stop edip boşta gitmenin bi sakıncası var mıdır ?
    kayış benim bildiğim vik vik eder.Motosiklette boşta en diskten geliyor olabilir.Honda da ve balata değiştirmeden önce Wolfta vik vik ötüyordu disk.Tahsin Abi de kaliperlere gress sürülmesini tavsiye etmişti.Gres mevzu kaliperin takılıp sürtünmesini engelliyor sanırım.Tabi olmayadabilir çok bir bilgi ve tecrübe sahibi değilim.
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

bagdinli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 250
    Alıntı Murat 48/30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kayış benim bildiğim vik vik eder.Motosiklette boşta en diskten geliyor olabilir.Honda da ve balata değiştirmeden önce Wolfta vik vik ötüyordu disk.Tahsin Abi de kaliperlere gress sürülmesini tavsiye etmişti.Gres mevzu kaliperin takılıp sürtünmesini engelliyor sanırım.Tabi olmayadabilir çok bir bilgi ve tecrübe sahibi değilim.
    daha 3 bin km'de motor öyle değişmesi gereken bi durum olduğunu sanmıyorum...
    Mevlana Değilim, Adam Olmayan Gelmesin !!!

Hüseyin kardeş ilk karbüratör filtreni temizle eskiyse değiş 2 karbüratör ayarın bozulmuş olabilir güzel bi ayar çektir anlamıyorsan iyi bi ustaya yaptır mutlaka fark edecek 3 buji tırnak aralığını kontrol et buji ateşlemesi zayıfsa değiş sağlıcakla...
    Scooterimi verdim bugün

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:03 ----------

Ramazan bahsettiğin motor hakkında pek bir bilgim yok ama resimlerine baktım jantlar kros için değil %100 kırarsın motorun gücünüde denemeden orda yazan değerlere inanma bilemezsin ama ben fazla zorlamam bozuk yola girmem dersen sen bilirsin ama ben tavsiye etmem iyice araştır parana yazık etme...
    ramizan83 ve hgdr bunu beğendiler.

Motosikleti
    Alıntı gezginmotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hüseyin kardeş ilk karbüratör filtreni temizle eskiyse değiş 2 karbüratör ayarın bozulmuş olabilir güzel bi ayar çektir anlamıyorsan iyi bi ustaya yaptır mutlaka fark edecek 3 buji tırnak aralığını kontrol et buji ateşlemesi zayıfsa değiş sağlıcakla...
    Scooterimi verdim bugün
    abi zor bişey okadar kahrını çeken aletten ayrılmak. duygusal bağ oluyor genelde benim kullandığım motor ve arabalarda.

Alıntı tahsins adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi zor bişey okadar kahrını çeken aletten ayrılmak. duygusal bağ oluyor genelde benim kullandığım motor ve arabalarda.
    Sorma tahsin benim için o kadar kullanışlıydıki dünyanın yükünü alıyordu market pazar demir profil bile taşıdım yav ama bizim gibilerin 2 motora yetecek gücü yok maalesef düşünsene 2 motora benzin yağ vergi muayene ıvır zıvır başa çıkamayız

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------

Arkadaşlar 2 eksiğim var dizlik ve çadır hesaplı gördüğünüz linkleri verirseniz memnun olurum dizlik buldum çadır pahalı Ahmet bimde yaz sezonu satıldığını yazmıştı ama burdaki bimde yok...(Bu eksiklerimi aldımmı ver elini uzun geziler)

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    kimse bana yakıttan bahsetmesin

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Adil Abi adresini özelden atarsan sevinirim.Şirket yemeğinde çekilişten çıkan ellemediğim bir çadır var göndereyim.Ama sanırım az kullanılmış.Bende 4 yıldır açılmamış başka birtane var zaten.En azından çürümez.

Alıntı Murat 48/30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adil Abi adresini özelden atarsan sevinirim.Şirket yemeğinde çekilişten çıkan ellemediğim bir çadır var göndereyim.Ama sanırım az kullanılmış.Bende 4 yıldır açılmamış başka birtane var zaten.En azından çürümez.
    Tşk .ederim Murat tek veya 2 kişilikse (motorda fazla yer kaplamaması için) gönder adresimi özelden atıyorum.

Murat açık öğretimdemi okuyorsun ?

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    benim motor 0,20 kr yakıyor 20 tl ile 100 km yol yaptım.çalışması rolantisi filan normal saat gibi çalışıyor ama çok yakıyor acaba neden olabilir. kilom 100 civarı onun etkisi olabilirmi?
    Hoşgeldin uzunca süredir yazmıyordun bende motoru sattı herhalde diyordum yakıt hakikaten fazla hava filtresini kontrol et gerekirse değiştir bujiye bak gerekirse onuda değiştir birde iyi bi hava ayarı yaptırt karbüratörüne yakıt düşecektir (uzun süre binmediysen ve depoda benzin kaldıysa deponun dibine çöken su ve pislik gibi maddelerden dolayıda değişebiliyor yakıt tüketimi) bu yüzden yukarıda yazdıklarım kar etmezse karbüratörüde temizletmeyi deneyebilirsin

Beni unutmayın bende katıldım aranıza artık 1.85 boy 102 kiloyum

Alıntı ramizan83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Yaylalara çıkıp inmeye olur Ramazan ama çamurluğun altındaki tozluğu iptal etmen lazım bence buna para verip alacağına volfün ön çamurluğa bi yükseklik ayar tertibatı(şöyle vidalı bi sistem mesela) yapılabilir sanki sonuçta maliyeti daha düşük olur

Alıntı bagdinli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tarif ettiğin ses ya fren balatalarından yada zincir dişli den geliyodur arkadaş bi kontrol ettir bence

Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kimse bana yakıttan bahsetmesin
    Adem orjinal karbüratörü sordum yokmuş bizim serviste ama fabrikaya sorup haber edecek bana
    ramizan83 bunu beğendi.
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    dızlık olarak venom var bende 40*50 cıvarı mavsallı ışını gorur abı

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...19652649/detay
    gezginmotor bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)