eldivenler iyiymiş abi.. güle güle kullan!
abi ben 115kg yim. yükümle 155-160kg oluyorum.
20tl ye 150-170km gidiyorum.. çoğunluk şehiriçi
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------
iriyarı olmasak cup motora bineriz murat zaten vergisiz az yakar ucuz
wolfu 1.60 boyunda arkadaşa verdim , bindi motora, adamın ayakları yere basmıyor
kalıplı motor wolf
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/113528-falcon-wonder-150-city-cross.html
bu motor nasılkı sıfırı 2500 lıra ımış bana yaylalara bır cross lazım ama croslar ucuyor ıkıncı ellerı 3000 lıra cıvarı buda yarı cros tıpı işimi görurmukıne acaba ?
abi ayarsızlık var motorunda.
hava ayarı.rolanti ayarı. gaz pistonu iğne ayarı. bunlar ayarlanacak
hava filtreside kontrol etmişsindir illa.
20tl ye en az 150km gitmen lazım.
ybr balatasına çok para vermişsindir abi. 10tl yansanayi taktırsaydın keşke. sen bizim kadar zorlamazsında motorunu. ama yakıtı etkileyecek kadar bitmez debriyajın sanmam.
Ramazan eldivenlerini güle güle kullan iyi fiyata hızlı geldi vallahi.O cross bana çok cross vari gelmedi 200GY felan bakdınmı?
Hüseyin Bey, Tahsin abi işin uzmanı.Ahmet Abi nin yorumu ve Adem Abi nin üfürüğüde güçlü etkenler bence
1,87 110 kilo ile 2,5 biraz altı yakabiliyor motosiklet.Ayarları tam tutturmak lazım.
EVET haklısız ama bizde zaten bızde hoplayıp zıplamayacagız novarıx sadece daglarda gezecez altını vurmadan çamurluk tıkanmadan...
tşkler murat ...
arkadaşlar her gün geçtiğim yolun 3 km'ye yakını iniş. geçen gün aklıma geldi dedim şurdan aşağı stop edip boşta sallayayım aşağı doğru. 2,5 - 3 km gidince eski otomobillerin sabah ilk çalıştığındaki kayiş sesine benzer bi ses gelmeye başladı. hemen sağa çekip bi süre sağına soluna baktım bişey bulamayınca çalıştırıp yoluma devam ettim. sizlere sorum bu ses ne ola ki ? stop edip boşta gitmenin bi sakıncası var mıdır ?
kayış benim bildiğim vik vik eder.Motosiklette boşta en diskten geliyor olabilir.Honda da ve balata değiştirmeden önce Wolfta vik vik ötüyordu disk.Tahsin Abi de kaliperlere gress sürülmesini tavsiye etmişti.Gres mevzu kaliperin takılıp sürtünmesini engelliyor sanırım.Tabi olmayadabilir çok bir bilgi ve tecrübe sahibi değilim.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Hüseyin kardeş ilk karbüratör filtreni temizle eskiyse değiş 2 karbüratör ayarın bozulmuş olabilir güzel bi ayar çektir anlamıyorsan iyi bi ustaya yaptır mutlaka fark edecek 3 buji tırnak aralığını kontrol et buji ateşlemesi zayıfsa değiş sağlıcakla...
Scooterimi verdim bugün
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:03 ----------
Ramazan bahsettiğin motor hakkında pek bir bilgim yok ama resimlerine baktım jantlar kros için değil %100 kırarsın motorun gücünüde denemeden orda yazan değerlere inanma bilemezsin ama ben fazla zorlamam bozuk yola girmem dersen sen bilirsin ama ben tavsiye etmem iyice araştır parana yazık etme...
Sorma tahsin benim için o kadar kullanışlıydıki dünyanın yükünü alıyordu market pazar demir profil bile taşıdım yav ama bizim gibilerin 2 motora yetecek gücü yok maalesef düşünsene 2 motora benzin yağ vergi muayene ıvır zıvır başa çıkamayız
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------
Arkadaşlar 2 eksiğim var dizlik ve çadır hesaplı gördüğünüz linkleri verirseniz memnun olurum dizlik buldum çadır pahalı Ahmet bimde yaz sezonu satıldığını yazmıştı ama burdaki bimde yok...(Bu eksiklerimi aldımmı ver elini uzun geziler)
kimse bana yakıttan bahsetmesin
Adil Abi adresini özelden atarsan sevinirim.Şirket yemeğinde çekilişten çıkan ellemediğim bir çadır var göndereyim.Ama sanırım az kullanılmış.Bende 4 yıldır açılmamış başka birtane var zaten.En azından çürümez.
Hoşgeldin uzunca süredir yazmıyordun bende motoru sattı herhalde diyordum yakıt hakikaten fazla hava filtresini kontrol et gerekirse değiştir bujiye bak gerekirse onuda değiştir birde iyi bi hava ayarı yaptırt karbüratörüne yakıt düşecektir (uzun süre binmediysen ve depoda benzin kaldıysa deponun dibine çöken su ve pislik gibi maddelerden dolayıda değişebiliyor yakıt tüketimi) bu yüzden yukarıda yazdıklarım kar etmezse karbüratörüde temizletmeyi deneyebilirsin
Beni unutmayın bende katıldım aranıza artık 1.85 boy 102 kiloyum
Yaylalara çıkıp inmeye olur Ramazan ama çamurluğun altındaki tozluğu iptal etmen lazım bence buna para verip alacağına volfün ön çamurluğa bi yükseklik ayar tertibatı(şöyle vidalı bi sistem mesela) yapılabilir sanki sonuçta maliyeti daha düşük olur
Tarif ettiğin ses ya fren balatalarından yada zincir dişli den geliyodur arkadaş bi kontrol ettir bence
Adem orjinal karbüratörü sordum yokmuş bizim serviste ama fabrikaya sorup haber edecek bana
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
dızlık olarak venom var bende 40*50 cıvarı mavsallı ışını gorur abı
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...19652649/detay
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)