Herkese merhaba,
Yardım adına yapılan yorumlara teşekkürler,
Fatih kardeşim hayırlı teskereler,
Adem Abi 4 litre sana koymaz
Adil Abi sakal motordan daha yakışıklı duruyor
Ahmet abi çanta fiyatı bana çok iyi geldi demirleriyle, eğer uzun geziler yapabilsem hemen alırdım.Şimdilik heybe bize yetiyor çok şükür
Dün iptal ettiğimiz Kuşadası gezisini son bir kararla gerçekleştirdik müsayit bir zamanda şahane resimler geliyor.
Bu sabah sınavıma girdim, sonrasında kız arkadaşım geldi buluştuk bir parka gittik oturduk.Sonra çalıştırdım motoru değişik bir ses geldi, baktım şansımannın oralardan geliyor sanki.Deli gibi akıtmaya başladı yağı, ekledim olmadı.Allahtan çok yüksek bir yerdeydik saldım sanayiye kadar 3 km boşta gittim.Tüm dükkanlar pazar diye kapalı sadece bir oto elektrikçi açıktı, o bir tarif verdi acele gittim çalıştırıp, adam tam dükkanı kapatmış arabayla kalkıyordu durdurdum.Akşam yola gidicem dedim sağolsun dükkanı açtı motora baktı.Vites mili değil dişli keçesi bu dedi.Açtı harbiden düşli keçesindenmiş.
Numarasına baktı ama keçe söylediğine göre çok adi imiş numarası dahi yazmıyormuş.
Kaçırma sebebi keçenin bozulması değil, keçe normalden ufak uydurulmuş dedi.Muhtemelen sıcağı görünce salmış dedi.Elinde keçe yoktu heryerde kapalı olduğundan güzelce yapıştırdı iadereten.Ama en azından hem motoru yakmadık hemde keçe değiştirmeyide öğrendim.Hemde yağ eksilince çıkan sesi öğrenmiş olduk.
2 liralık ufak bir parçanın açabileceği masraf karşısında dehşete düşmedim desem yalan olur.19:00 da Bodrum'a yola çıkacağım.Yağım hazır 50 km de dinlene dinlene gideceğim.
Herkese selam olsun