bana fazla gevşek geldi fatih. accık sıkıvedim
bana fazla gevşek geldi fatih. accık sıkıvedim
tamam meriç anladım dediklerini. bugün soruşturayım. bizim motorcular yüksek atlamacı malum. bide atarlı giderli adamlar ya. neyse.
meriç bizim forumdaki sıcaklığı hiçbir forumda bulamazsın. yaban ellerde çürütme kendini
gel takıl burda. hayatını yaşa. hepimiz hata yaparız. özür dileriz. önemli olan tekrarlanmaması.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
A.s Datlı hadi hayırlı olsun unocanlamı açtın sezonu
Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle hepsi iyide sadece yağ seçimin düşündürücü bu kadar kaliteli malzemeden sonra yağıda castrol power 1 koysaydın keşke
Helalin var Adem aga sonunda doğru yolu buldun sakal bırakmama gerek kalmadı yani
Bende binmediğim zaman neredeyse haftada 1 hava vuruyom lastiklere bunlar sorunmu Allahaşkına senin 3 ayda 1 Muratın 3ayda 12 sefer hava basması bi ölçüt değil Adem BİZİM JANTLAR TUBLESE UYUMLU DEĞİL he tubles olmuyomu oluyo ama havayı kontrol etmek lazım devamlı
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Bak hala ya.O kadar laf soylediniz ağzimi acip 1 tek kotu soz soyledim mi?Bir senin motor oyle adem abi gerisi haftalik kontrol etmek istiyor.Artik kimse kirilcakmis darilcakmis bilmem demissin onceki yazdiklarinda biliyormuydun ? Hala uste cikma derdindensin abi.Nalet olsun o motoru sattigim gune.Ahmet aga da sahit ben motoru satmicaktim sirf arada sen varsin diye verdim bir turlu anlatamadim bunu.YBR yi satiliga cikardim satildigi gun ben size ulasirim verdigim paraya geri alabilir.Biktim artik kabak tadi verdi bu muhabbet.
Tahsin abi bir sorun olursa OM at dahada yazmam sayfaya.
Sayfaya niye yazmıyon Bura kimsenin özel paylaşım sayfası değil Meriç bayada yazcan neden yazmıcan
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ahmet abi
büyük olarak olaya el koy. kapatalım şu mevzuyu.valla sıkılıyorum bu laf lardan.
orjinali tubeless olmayan jant hava kaçırır abicim. ha sende 1 kaçırır başkasında 3 kaçırır. ama kaçırır. kilo etkiler. kullanım etkiler. ben 2 günde bir hava basıyorum arka ve öne. 4 ile 6 psi fark çıkıyor. kullanım farkı sonucta
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------
neyse sanırım alçak atlamacı bi motorcu buldum bugün.
debriyaj 5li ybr U.M.T marka 10tl
conta takımı 4tl
14tl ye hallettik bakalım. bugün yarın takacağım balataları ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:17 ----------
Valla bizim buralarda bi laf vardır Tahsin alanla satan güzelle yatan diye sonuçta ticari bi düşünce güdülmeden samimiyete dayalı yapılan bi alışveriş -ki- olay ticari olarak düşünülse bile sonuçta ortada bedeli ödenerek alınan bi mal var alıcı buna bi bedel(para) ödüyor gazoz kapağı değil yani paranın hangi şartlarda nasıl kazanıldığını hepimiz biliyoruz bu yüzden alınan mal iyice incelenmeli bakılmalı kontrol edilmeli-
işin samimiyet boyutuna gelecek olursak bunları daha öncede yazdım şimdide yazıyorum -ama bir daha yazmıcam- Merici az çok tanırım motorun jantındaki (şayet varsa) o problemi kasıtlı olarak saklayacak yapıda bi arkadaş değildir kesinlikle -bu konuda kendisine kefil olabilirim- iş bilmez bi lastikçinin motor kazalı diye fetva vermesiyle Ademin fevri davranıp olayı buraya yansıtmasından kaynaklanan bu olay gene (Meriç kabul eder etmez orasını bilemem) Ademin özür dilemesiyle kapanmıştı
Ama Mericin sayfaya yeniden yazmasıyla beraber Ademin tekrar "Murat lastiğine haftada 1 hava vuruyor arka lastik hava tutmuyor haberin ola" şeklinde atağa geçmesi Üstüne üstlük "ARTIK KİMSE KIRILIP DARILCAKMIŞ BİLMEM" şeklinde bi ifade kullanması kimse darılıp kırılmasa bile en başta beni üzdü
Buradan Ademe sesleniyorum Adem ağa adam size her türlü teklifi(Motorun jantlarını YBR nin jantlarıyla değişimini,motoru komple YBR yle değiştirmeyi,hatta YBR yi satarsa paranızı geri verip motorunu geri almayı bile) sundu tüm bunların üzerine SEN dikkat et Murat demiyorum SEN ! hala neyin peşindesin bana bunu bi açıklayıver
Meriç sana gelince buraya yazmayarak haklı duruma yada yazarak haksız duruma düşmezsin burası bi sosyal paylaşım sitesi burada herkes derdini sorununu paylaşır ve bunu Samimiyetle söylüyorum "BİZ HEPİMİZ BURADA KARDEŞİZ" eskisi gibi yazabilirsin yazman gerekir
Jant hava kaçırma olayına gelince 2009 ların jant malzemesi biraz daha kaliteli ve tublese çevirince daha AZ ! hava kaçırıyor 2010 2011 2012 lerde bu kalite giderek düşüyor ve hava kaçakları çoğalıyor orjinalinde şamriyelli üretilen bi motorun lastiğinin dublekse çevrildikten sonra hava seviyesinin azalıp azalmadığı bi kalite ölçütü değildir Tıngırık bi scoter biniyorum motoran marka ve lastikleri hiç hava kaçırmıyor hemde hiç ee şimdi çokmu kaliteli motorum yooo sadece fabrikasyon -orjinal- olarak tubeles uyumlu jant kullanılmış hepsi bu
Tüm bu yazdıklarımı yukarıda bahsettiğim gibi "Hepimizi kardeş olarak gördüğümden dolayı" yazıyorum Meriç ve Adem Lütfen bu konuyu bir daha hiiiççç açmamak üzere kapayın ve eskisi gibi paylaşımlarınıza devam edin aksi takdirde -bu size bi tehdit gibi gelmesin ama inanın pek çok arkadaşta benim gibi düşünüyordur- ben artık buraya yazmıcam çünkü bu tarz atışmaları gördükçe soğuyorum ben bu forumdan
[QUOTE=egelim 43;3015112]A.s Datlı hadi hayırlı olsun unocanlamı açtın sezonu
Unoyla actım abi ehliyete 2 ay kaldı surada Yavastan toplamaya basladım tabi meric abinin sayesinde oldu hepsi
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
ahmet abi hiç bir şeyin peşinde değilim. Özrümü aylar önce diledim. Konu kapanmıştı. Meriç dün ben bu sayfaya yazmıyorum, sebebini herkes biliyo falan filan sankı biz kötü adam mışız gibi atıfta bulununca dokundu biraz. Yoksa kimseyle bi alıp vereceğim yok. Uzun uzun yazmıcam mevzuyu dün ben açmadım.
meriç satılık motor yok, mevzuyu açma yeter. Yazasın yoksa içinde kalsın veya yazma buraya. Kimse kimseninde avukatlığını yapmasın. Yazan yazar, yazmayan yazmaz forum benim değil.
Hah iyi dedin "Kimse kimsenin avukatlığını yapmasın"
ben alırken kefil olmuştum abi. Sen niye yapıyon onu ben anlamadım? Sen kime kefil olmuştun? lütfen uzatmayalım. Tamam. Ben yazmam ozaman. Güle güle.
bende motor sattım.ademle muratın buraya yazmasından cesaretle motoru alan cocuk patlayan lastıgı degıstırdıgı ampulu yazdı buraya.sonundada ekledı bıldıgın masraf dıye.ewet arkadaslar motor keyıf ısıdır.keyıfte para ıle olur.alana satana sozum yok.merıc ın pozısyonuna bende dustum.kusura bakmasın kımse laf edemez bana.bu merıc ıcınde gecerlı.buldunuz sıteyı yazın bakalım.bak ahmet abı ne guzel demıs avukatlık olayını.motoru merıc satmıs murat almıs.aklın nerdeydı gosterıverseydınız ya ozaman.ıyınıyetı suıstımal eden toplumuz vesselam.dahada buraya yazmam demekte cozum degıl.burdakı toplanma amacımız ortak zevk sahıbı olmamız.kımse kımseye atar tutar yapmasın.her horoz kendı coplugunde oter malum.adem ne demek ıstedıgımı anladın sanırım.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Ben hepinize kefil oldum aynı durum senin içinde geçerli olsa en az Meriç kadar senide savunurum bunu unutma Meriç daha yenice yazmaya başlıyor buzlar yavaş yavaş eriyor derken luzumu varmıydı Muratın arka tekere haftada 1 hava bastığını yazmaya Bu konuyu uzatma amaçlı yazacaksan EVET YAZMA
Yahu bir hava kaçırma olayını bu kadar uzatmaya gerek yok Ahmetle Mutlu ne güzel yazmış sakin olun yani bir havadan meseleden kırmayın birbirinizi...(yarayı deştikçe büyür)
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------
Tahsin yapa boza öğrenecen şimdiden kolay gelsin...
castrol power 1 yarı sentetik olduğu için tercih etmedim
Yarı sentetik (kısmi sentetik) olanıda var tam sentetik olanıda
http://www.castrolmoto.com/tr/produc...er1_racing.php
motorcuya gıtmeden son kozumuda denedım oldu kaynakla somun kaynattık
sonuç basarılı vıdayı soktuk yagını koyduk
çıkan yag 800 gram kadar katrana sonmuş 1300 km yaptı
çam7rluk taktık çok sıkıntılı ybr çamurlugu olmuyor uydurduk ama cok zamanımı aldı vede kalıtesız oldu..
cbf tur camı taktık ıyı oldu ama montaj zahmetlı
[img][/img]
tozluk taktım ama motorun hızını kestı cıkaracak gıbıyım
lastıkler vede takozlar degişti
çıkan camurluk ıkı parca takılan tek parca
15 dışli olmadı cbf nınkını almıştım çok boşluk var
kornalarıda takamadım kısmet ılerleyen zamanlara
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
evet tam sentetiği varmış ama internette satış yapan bir site göremedim. yarı sentetiğin satışı daha fazla sanırım.
http://www.turkoilmarket.com/Castrol...tre,PR-95.html
http://www.yedekparda.com/index.php?...roduct&pid=582
http://www.ozenticaret.com.tr/asp/pr...-4T-10W-40-4Lt
http://www.antalyaotoaksesuar.com/mo...4t-10w-40.html
http://www.otosever.com.tr/?urun-540...KLET-YAGI.html
[img][/img]
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)