biz artık modifiye değilde, nasıl az yakar onu hesaplıyoruz. İlk aldığımda 130-135 leri görüyodum, şimdi iyice benzini kıstım. 120 yi zor geçiyo rampa aşa dağa güçlü motor istiyosan daha büyük cc ye geçeceksin. Bunu öğrendim.
biz artık modifiye değilde, nasıl az yakar onu hesaplıyoruz. İlk aldığımda 130-135 leri görüyodum, şimdi iyice benzini kıstım. 120 yi zor geçiyo rampa aşa dağa güçlü motor istiyosan daha büyük cc ye geçeceksin. Bunu öğrendim.
125 lik ne kadar modifiye edilebilirki zaten, hem yapacağın masrafa değmez. benim için önemli olan sorun çıkarmasın yolda bırakmasın yeter, bu yüzden kaliteli malzeme kullanmaya çalışıyorum. arabadan sonra bunun yakıtı devede kulak kalıyor
masraf çıkarmaz standart bakımlar dışında. Demin bi sübap ayarı yaptım. emme sübap iyiydi. Eksoz biraz gevşek kalmış onu ayarladım. Bakam nasıl olcek?
yag degışımı yapacamdunden berı olmadı. vıdayı sokemedım... 12 lokma 12 yıldız vede boru anahtarı en sonunda oldu yalama.. çıkmıyor.. tersıne olabılımı bu yag vıdası yarın yıne motorcunun yolunu bulacam 1 mayısı kutlayacam.. çok dandık somunlar hemen yalama oldular
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
valla ramazan ben 20 kere söküp taktım tapayı. ne yalama oldu ne bişey. contasına bile değişmedim.
12 anahtarla sık hafifçe yeter.
senin usta ayarsız sıkmış sanırım tapayı ne borusu yav
ters diş falan da değil.
neyse olan olmuş.
tornacıya diş açtıracaksın. varsa helikoil yaptır içine orjinalliği bozulmasın. yoksa büyük tapa takacaksın.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
ramazan tersinemi uğraştın acaba açmak için?
debriyaj balatalarını kendim değişeceğim inşallah
rialli siparişim hazır. varmı fikri önerisi olan ??
http://www.rialli.com/urunler/10165_...lu-ybr-125-cc/
http://www.rialli.com/urunler/5360__...25-ybr-ms5085/
saat yönunun tersıne denedım olmadı uc arkadaş daha el attı gene olmadı.... ucuna yenı somunmu kaynatsak acaba?
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Merhaba arkadaşlar,
Çok uzun süredir yazamıyorum. Okul dolayısıyla baya bi yoğundum. Sizlere bi haber vermek için girdim açıkcası. Motorumu satma kararı aldım. Önceki mesajlarımda alışamadığımdan bahsetmiştim, belki hatırlayanınız olur. Vitesli motorun bana göre olmadığını anladım ne yazık ki. Motorum tertemiz tahmin edeceğiniz üzere. Daha 60km dedir. Alındığı günden beri brandası ile muhafaza edilmektedir. Üzerinde ekstra olarak koruma demiri vardır. Alarm takılıdır. Lastikler Michelin Sporty ile değiştirilmiştir. Benzin musluğu çok az damlatıyor. Dediğim gibi yoğunluktan baktırma fırsatı bulamadım. Onu da en kısa sürede halledeceğim. Burada bi arkadaş değiştirmişti 10 tl ye. Yani masraflı bir şey değil. İlgilenenler bana özel mesaj yoluyla ulaşabilir. Teşekkürler.
60 km. bırde aksesuar sıfırdan daha ıyı. sahıbındene koyup lınk atsanız daha faydalı olur. hayırlısı olsun
okadar sıkıki , tapanın kafası yalama oldu yani. ramazan adresini yolla , en son tapayı sıkan arkadaşa özel başarı ödülü plaketi yapıp yollayacağım..
somun kaynatacaksında sağlam kaynak atmak lazım. düzgün bir kaynakçı yada tornacı işin var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------
tahmin etmiştim. bayaa bi zararına gidecek.
hayırlısı herşeyin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------
abi bizimkinde aparat gerekmiyor araştırmalarıma göre. ybr nin nimeti sanırım.
bi deniyeyim diyorum. bozacağımı bilesemde , benim tamirci alıştı benim bozduklarımı yapmaya
yag vidasi biraz dandik cabuk siyiriyor.Vida hosuma gitmediginden ben degistirmistim murattaki wolfun yag vidasini.Debriyaj balatasi degisimide basit birsey ustalik birsey yok rialliden alcaksan ask marka al balatayi birde conta seti al isin garanti olsun. Pianoblack sana uzuldum wolfun en sevmedigim yonu 2.el piyasasi. Simdi olu parasina vereceksin demedi deme.aksesuarlari satmayi dusunursen ben talip olurum en azindan daha az zarara girersin ustundeki aksesuara bizim insanimiz para vermiyor.
meriç aldın japonu unuttun bizi neredesin len hain domdom
benim motor 7800 kmlere yanaştı. debriyaj ısınıp yüke binince 1. ve 2. vites deli gibi silkeliyor motoru. usta dedi balata bitiyor. orjinal ybr balatasına 100tl yansanayisine 60 tl para istiyor.
bende dedim balataları değişeyim.
ask marka stokta yok riallide. 23tl ye japon 4 lü balata siparişi var sadece. 4 lü dime bizimkiler. ybr eski tipler 4 lüymüş.
10 tl de conta takımı var ybr için. onuda sipariş vereceğim inşallah.
Tahsin abi buraya neden yazmadığımı herkes gayet iyi biliyor motorla alakası yok. Balata yanlış hatırlamıyorsam 5li.ASK marka balata git herhangi bir parçacıya sor boşuna fazla para verme.Rialliden alcan diye bir şart yok.Bizim burda conta seti 7.5 lira balata 10 lira idi yanlıs hatırlamıyorsam zamanında ben rialliden alıp kazıklanıp üstünede kargo ödemiştim.Birkaç püf noktası var onuda yazayim.Önce debriyaj telini gerdiğin gergileri sal.Sonra balatayı değiştir.Ayar vidasından debriyaj ayarını yap yoksa ayırmaz.Ne çok sıkı ne çok gevşek olcak tatlı sıkı ayarlayıp kontrasını sıkarsın.Contayı cıkarıca iyi temizle metalleri yağ kaçırmasın.Birde kapağı kapattıktan sonra vidaları karşılıklı sık.Bir anda sıkma ve çok sıkıp contayı ezdirme.Kick starta da dikkat et sökersen takaman
---------- Post added at 00:15 ---------- Previous post was at 00:13 ----------
Dostum ne olursa olsun 2.elde aksesuar para etmiyor.İnş. gönlüne göre bir alıcı bulursun.
meriç yaz yazma bişey demicem. Özrümüzü diledik. Ben 3 ayda bir lastiklere hava vururken murat her hafta hava vuruyor haberin ola. Arka Lastik hava tutmuyor. Niye acaba? Bu kadar uzatmanın alemi yok. Sen öyle yazarsan bende böyle yazarım. Artık kimse kırılıp darılacakmış bilmem. Aylar sonra yazdığın yazıya bak. Biz kötüyüzde ondanmı yazmıyon?
Slm motor sevdalıları nasılsınız bakalım adem abi öncelikle sibob ayarına gerek yoktu motorun çünkü kolay kolay ayar istemez bu titan değil :-) emme iyi ancak egzoz gevşek demiş isin ben bile bile gevşek bıraktım az sebebi egzoz sibob u çok fazla ısınır rahat çalışmaz motoru zorlar ısınınca diye bir dahaki sefere az gevşek yap bunu titan sanma :-D tahsin abi mericin dediği gibi aşk al beraber yaptık onun motoru zor birşey değil değiştirmesi onun yazdıklarını uygula değiştirirken kolay gelsin
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)