arkadaslar bayadır gıremıyorum ama tamamen özel nedenlerden özelden kastım boşanma davam var.gızlımız saklımız yok .neysek o.hayırlısı olsun.ama sıkıntılı surecteyım yanı.gıremıyorum kusura bakmayın.
arkadaslar bayadır gıremıyorum ama tamamen özel nedenlerden özelden kastım boşanma davam var.gızlımız saklımız yok .neysek o.hayırlısı olsun.ama sıkıntılı surecteyım yanı.gıremıyorum kusura bakmayın.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
hayırlı uğurlu olsun. Çarşamba, perşembe gezi yaptım. 573 km toplam. 170 kg toplamda. Tık demedi maşallah. Bu arada 39 bin km deyim bilginize.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------
geçmiş olsun mutlu arkadaşım. Üzüldüm bak. Bu işin kusuru olmaz. Ben öylesıne yazıyorum işte. Topik canlansın diye.
abilerim kusura bakmayın dışarı çıkartmak zor bunları çekebildim yarın net bi şekilde size sunarım fotoğraflarını
sağ arka kapak garaj kapısına sağ yatıp çatlamış ve eksozun en arkasında 4-5 tane ufak delik açılmış (büyük deliğin yanında kaynakla doldutturcam orasını) o çatlak beni rahatsız etmedi ama belki değiştirebilirim
Motor 2012 model 9 .ay çıkışlı polisten aldım
kısmet te ne varsa o cıkar ademım her ısın bası saglık gerısı faso fıso..
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
doğru söylersin mutlu..
Ghostboz11 içten lastik yaması gibi yamayabilirsin granaji. Şeffaf silikon olur, bali olur, japon olur. Çatlak hariç motor temiz duruyor.
Mutlu Abi hayırlısı olur umarım.
Uğurcan motorun rengi çok güzeli koruma demiri, tur camı, Pirelli duraction lastik ekledinmiydi ohh
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
bi o sağ grenaj bide sağ ayna aynayı takacam
tavsiyelerin için teşekkür ederim ahmet abi oda motorun nazarı olsun dedim ellemedim motor gerçekten çok temiz yarın gündüz çekince belli olur murat abi şimdilik durumlar biraz sıkıştı benim biraz zaman geçsin dediklerini bende düşünüyorum
2 bin tl ye motor mahal oldu
700e ehliyet
2700 haziran gibi lastikleri değiştircem bunlar bayaha kayıyor
Bu paraya daha iyi motor yok bence.Gözün hiç dışarıda olmasın, aslanlar gibi 3 yıl garanti binerim ben daha.Keşke ilk bundan alaydım şimdiye borcu harcı kalmazdı
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
@Uğurcan
maşallah güzel motor. kazasız belasız bin inşallah
@mutlu abi
abi herşeyin hayırlısı. herşeydede bi hayır vardır.
@adem
abi ağa adam yarım litre fazla yakıyo diye benzini kısarmı 120-130 giden motoru kağnıya çevirdin
@murat
hollandalı derken
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Evet Murat abi çok araştırdım mutlu abinin aldığı balıkesir gönendekine gitcektim uzak geldi ,
mondiallere baktım parçalandığını örendim 150mc ile driftin
yamaha ybr alacaktım düzgünü en az 2750 civarı hemde 5 yaş civarlarında motor
bana bu uygun geldi bunu aldım hayırlısı inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------
tahsin abi valla gelirken öyle bi deniyim dedim orj haliyle diş büyültülmemiş 130 dedi ama ben 58 kilo olduğum içinde olabilir benzin durumuda iyi geldi 2004 ybr var dayımda ondan az yaktığı kesin .)Yani bu motorun 130 yapamayacağı hız değil gibi geliyo bana
acaba ben ve yüküm 160kg yi geçtiğinden mi benim motor 85 i geçmiyor. bide ön cam rüzgarı kessede hızı da kesiyor..
egr yi iptal ettiğimde rahat 90-95 gidiyodu. gene iptal edeceğim anlaşılan..
tahsin abi benim bildiğim motorun yağına , karbüratörün temizliğine,ayarına , sürüş biçime , yol durumuna , ve yüke göre hızlar değişiklik gösterebilir bence senin hız normal o yüke göre
benimki 170 kg yükle rahat 95-100 gidiyo düzde. Artık 100 km de 2.5 litre civarı yakıyor. 130 ları göremiyorum rampa aşa ama. 120-125 max.
Adem abiyle karşılaştırdığımızda Tahsin abinin yükle alakalı değil demek Tamam Sorunu Çözdük tahsin abinin Km saati kışın karda - lere indi inincede -40 km eksik gösteriyor :D
Abi o camla imkanı yok zaten. daha da yaktırır.
ben kaçıyorum herkese iyi geceler.
şu montu alayım ilk iş camı çıkaracağım.. dengemide bozuyo hain domdom.
aslında hava filtresini çıkarınca 100-110 görmüştüm bi kez, ama bidaha motor yaptıramam aga
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ahmet abi hayalet takılıyomuş. aççık yaz yav. Bak dün bisürü yazdım ben.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)