HAyırlı olsun,
Önceki motorumu beğenmeyen Aşkın Abi ile yemeğe gittik, Wolfu çok beğendi
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Adem Abi tahmin et bakalım patronun ortağı hangi R1 ile geldi
Yeminlen akropoviçi duyunca hemen dışarı fırladım yoksa Adem abi satmadı mı beni ziyaretemi geldi diye.Hiç ses seda da çıkmıyor.
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Slm arkadaşlar adem abi sana tekrardan iyi gezmeler dikkatli gel uzman61 kardeş sana da hayırlı olsun doğru bir seçim yapmışsın güle güle bin kazasız belasız
murat benim r1 i alan senin patronun ortağımı çıktı?
sağol fatih geldim akşam 6 da eve
selam arkadaşlar. Dalaman gezim bitti. Artçı hanımla birlikte, full heybe, arka çanta ful, geze geze toplamda 573 km yol yaptım 2 günde.dağlara çıktım, köylerde, dağlarda kayboldum. 50 km den fazla toprak rampa yol teptim, dağ tepe bayır gezmeme rağmen karburatöre yaptığım benzin ayarından sonra 471 km de yedeğe düştü.kuşadası gezisinden farklıydı. 250 km kadar köy yollarında tepindim. Tırmandım, indim, uçtum, kaçtım falan. Bu haliyle 1 litre ile 39 kusur km yol yaptım köyceğizde dönüşte yedeğe düşünce po dan benzin aldım. Buralarda yedeğe düşünce 60 tl ye doluyodu. Orada 56 tl ye doldu. benzin fiyatına baktım 4.61 tl burda 4.80 den aşa benzin yok. 12 litreyle doldu. Bi tane eski kasa ybr tek kişi, bitane cbf 150 tokatladı beni. Tutamadım çok ağırdım. 2 kişi artı yükler. Benzin ayarından sonra 130 ları göremez oldum. Taş çatlasa 125 te kalıyo rampa aşa. Ama helal olsun o kadar eziyet çektirdim yolda, çıkılmayacak yerlere çıktım, bastım ettim tık demedi. Sorunsuz gidip geldim. Sıfır sorun.
Dalaman ve köylerinde gördüğüm 10 tane motordan 8 i kanuni windy. görseniz millete bedava windy dağıtmışlar sanarsınız.
1 litre ile 39 kusur km yaptı. Yani 100 km de 2.5 litreyi birazcık geçiyor. Ama 2.6 yı bulmuyor. Çok yorgunum hesap yapamıyorum. 1 litre ile 39.25 km yapan bi motor 100 km de kaç litre yakar? Biri bana hayrına hesaplasın o kadar yükle gene iyi yakmış.
Adem Abi hoş geldin.İyi gezmişsin vallahi.R1 i alan söylediğim apaçinin tuningcisine bırakmış motoru o da anahtarı üzerinde görünce almış gelmiş.Yakıt olmuş galiba abi hadi hayırlı olsun.
adem aga, yükler falan toplamda kaç kiloydunuz motorun üstünde? yakıtta onu da hesaba katmak lazım.. 170-180kg varsanız müthiş bir değer yakalamışsın yakıt konusunda.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
85+55+ 30 kg da yük vardı.toplamda 170 kg falan. 250 km kadar köy yollarında tepindim. Rampa dağ çoktu. Hep asfalt şehirler arası yollarda gezsen dahada düşük çıkardı. Ama şuan yakıt durumu iyi.
Sevindim abi yakıt durumuna, keyifler nasıl?Hiç fotoğraf yok mu yahu kuru kuru oldu böyle
fotoğraf yüklemesini bilmiyorum murat. C.tesi gelebilirsen yükleyiver. Foto çok.
ADEM80 bilgisayarda varsa fotolar ordan yükleriz ta burdan adamın gelmesine gerek yok be,,,
sen bilgisayara resimleri at team viever var onu kur şifreyi ver burdan halledelim senin fotoları ama bilgisayar yoksa diyecek bir şey yok
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
bilgisayar 2 tane. muratta biliyo o işi. Sağol genede yarın akşam murat belki bana bakıma gelir. Ozaman atarız. Veya dediğinden yaparız. Murat bana çok uzak değil. 15-16 km falan. Murat yarın gelecenmi?
okey adem ağa teklif var ısrar yok,,,
murat nasıl olsa bu işin ehli kolaymı 200/300 tane resim yüklemek
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Gelirim abi ama bakıma değil 5 çayına Motorun ne bakımı olacak 2000 km haricinde Canavar gibi maşşallah.
İşler biraz daha rahatladı ay sonuna kadar, hem seni görmüş olurum.Arkadaşım yok buralarda çok sıkıldım bu hafta.Hollandalılar da pas vermiyor Emrah gibi kaldım
Ana yoluda manzarama bağladılar paso harley felan geçiyor ben burda çakılmış gibi hisseder oldum
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:02 ----------
HErhangi bir durumda biliyorsun 7/24 hemen geliriim
eskisi kadar canlı değil bu topik. Topiği canlı olan bi motordanmı alsam acebaa? Bitek Titan varkende ölüydü titan topiği, wolf aldık, bi canlandı bi canlandı, tekrar öldü. Ruhuna fatiha. Ahmet abi de yok. Beter böcek yok, tusubasa küstü, mutlu sattı wolfu, alan arkadaş bi kaç yazdı kayboldu. Topiğin cansızlığından şikayetçiyim. Meriçi de küstürdük zaten.
Selamun aleyküm iyi akşamlar bende 2012 model wolf aldım 2700 kmde motor 1880e aldım aranıza katıldım.
Adem abi inşallah eskisi gibi canlanır topik
Çok iyi fiyata almışsın hayırlı olsun birkaç resim bekleriz ortalık canlansın.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)