Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    hee. Daha az yakıyo ve düşük devirde daha fazla tork veriyor.nasıl sürersen sür, ne kadar devırli kullanırsan kullan 100 km de max 2.5 litre sarfiyatı var. Onun için şehiriçi titan. Işıklarda kalkışta tekere kalkıyo. Wolfte nerdee ufak cc süpermoto olarak görüyorum kendilerini.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Selamlar beyler bu gün doğum günüm 50 ye bastık hadi bakalım
    ramizan83 bunu beğendi.

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Adil Abi nice mutlu senelere o zaman.

Allah uzun, sağlıklı ömür nasip etsin.
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    adil abi mutlu huzurlu nice senelere

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Arkadaşlar madem başlık sesiz bugün bende sorayım birşeyler.

Ben yan ayakta iken motorun çalışmamasına çok ayar oluyorum.Boşta bari çalış değil mi?Nasıl iptal edebilirim bu zamazingoyu?.
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

Murat,Adem tşkler hepberaber sağlıklı mutlu günlere .Murat yan ayaklığa enli bi kablo gidiyor ayaklığı açınca otomatik devre kesiyor o kabloyu iptal edicen ama bence iptal etme emniyet amaçlı o ama sen bilirsin...(Plastik bir parçayla ayaklığa monte edilmiş o parçayı sökersin) istersen resmini çekip yükleyeyim.

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Yok parçanın farkındayım, ama nasıl sökülür onu bilemedim şöyle bir bakınca.Açıkçası bana pekte emniyet sağlayacak bir olay gibi gelmiyor.Genelde bu yüzden düşenlerin ayaklıkları ileri baktığından geri tepiyor ama bizim ayaklık vurunca kapanıyor.Boşta çalışsa yine güzelde boşta niye çalışmaz onu anlamadım

Benimkinde 1 vida tutuyor murat onu söktünmü tamam zaten kabloyu sonradan kullanmak istersen kıvır bağla mani olmayac biyere yok kullanmam dersen kes gitsin ama keser sen kablonun iki ucu bağla yokısa hiç çalışmaz motor kesersen bantlamayıda unutma...

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Alıntı gezginmotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benimkinde 1 vida tutuyor murat onu söktünmü tamam zaten kabloyu sonradan kullanmak istersen kıvır bağla mani olmayac biyere yok kullanmam dersen kes gitsin ama keser sen kablonun iki ucu bağla yokısa hiç çalışmaz motor kesersen bantlamayıda unutma...
    Şİmdi cevabımı aldım teşekkür ederim.

Yahu fotoğraf makinam bozuldu kameralı telefonuda yeğenime verdim foto video çekemiyorum bence 1 motorcu için şart eski telefonumun kamerası yok en iyisi 1 tane telefon sipariş edeyim netten şimdi bakayım benim için kamerası mühim hesaplı bi tane bulacakmıyım bakayım netten

nedemek Murat kardeşim yardımcı olabildiysek ne mutlu

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Abi Allah korusun kaza bealda fotoğraf şart.Bende şöyle kamera araştırması yaptım.Malum burası kaynamaya başladı.Birde anayolda çalışma olduğundan trafik ofisin önünde akıyor bende tam 4 yola bakıyorum birsürü kaza oluyor.Yazın sarhoşu, üstüne süren jeeple hanımları,Aynaya bakmadan dönen şöförü tam curcuna.2 günde 2 kaza atlattım, o da ben çok temkinli sürdüğümden.Şöförlük yaptığımdan oküzü 200 metreden tanıyabiliyorum.Ama kaza nereden geliyor belli olmaz.Kırmızıda duran motora arkadan çarpanı gördüm.

http://urun.gittigidiyor.com/fotogra...urluk-82658999

35 e kadar fiyatı düşüyor.Çakmaklık var gidonda bağlarım şarza 16 gb Sd kartım var.Yola çıkarken gezerken takarım.İnternetteki çekimlere bakınca görüntü idare eder.

Sonra düşünüyorum ne gerek var sanki önceden kamera mı kullanıyordun diyorum.Bilemedim masraf edip çöp olmasından korkuyorum.

Murat bu markası belli olmayan kameralar çabuk bozuluyor diye duydum iyice araştır 54 tl başkasına çerez parası ama kolay kazanılmıyor sana hak veriyorum kamera lazım ama bizi aşıyor %100 randıman verecek kameralar çok uçuk ben şahsen veremem o parayı ben cep telefonunu ön tarafa monte etmeyi deniyeceğim cep telefonu tutacakları var sağlam olandan bi tane alıp takmak lazım gidona tlfonada 8-16 gb bi sd kart tamam ...( bu arada hesaplı bi tlf buldum düşündüğümden iyi 3mp kamera,facebook,twitır bağlantı,e posta erişimi,işletim sistemi var,2,4 inç ekran,java desteği,11 saat konuşma süresi,32 gb hafıza desteği ve fyat 209 tl bana çok iyi geldi verdim siparişi marka vermiyorum reklama girmesin istersen özelden yazabilirim...(bence abisi o kamerayı alma ziyan olur ne olduğu belli değil)

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Murat bu markası belli olmayan kameralar çabuk bozuluyor diye duydum iyice araştır 54 tl başkasına çerez parası ama kolay kazanılmıyor sana hak veriyorum kamera lazım ama bizi aşıyor %100 randıman verecek kameralar çok uçuk ben şahsen veremem o parayı ben cep telefonunu ön tarafa monte etmeyi deniyeceğim cep telefonu tutacakları var sağlam olandan bi tane alıp takmak lazım gidona tlfonada 8-16 gb bi sd kart tamam ...
    Bende de güzel bir fotoğraf makinası var ama araştırdım, az çokta teknolojiye yakınız, Dijital olarak hassas aletleri böyle sabitlemek arızaya yol açabilir.Titreşim yok motorda ama kimi zaman yol şartları veya çukurlar zarar verebilecek titreşimi yaratır.Aksiyon kameraların olayıda bu zaten sabit mercek geneli ama çok pahalılar.128 liraya çok güzel bir tane var ama 128 lira Baktığımızda gopro fiyatına göre kulağa güzel geliyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------

http://www.tchibo.com.tr/Aksiyon-Kam...400021638.html
    Youtube da çok güzel görüntüler var bu kamera alınır bence.Biraz para biriktireyim bakalım ne olacak.

Murat gerçekten iyimiş yalnız verdiğin sitede tükenmiş...Bu arada sarsıntı olayını düşünmedim yani çok sarsılmayız diye düşünmüştüm...

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Abi doğum günün kutlu olsun nice motorlu yıllara
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    gene vurdular.
    bıktım bu öküzlerden.
    gözgöre göre park halindeki motoruma tempra arkadan vurdu.
    geldiğimde yolda 5 metre kadar fren izi vardı.
    karakaçanda 3 metre ileriye sürüklenip düşmüş.
    tempranın tampondaki fara silecek suyu fışkırtan şeyin kapağı kırıldı.
    benimde debriyaj maneti yamuldu. ama debriyaj çalışıyor.
    offff offf

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:17 ----------

nice mutlu senelere adil abi. kazasız belasız sürüşler

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------

Alıntı Murat 48/30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar madem başlık sesiz bugün bende sorayım birşeyler.

Ben yan ayakta iken motorun çalışmamasına çok ayar oluyorum.Boşta bari çalış değil mi?Nasıl iptal edebilirim bu zamazingoyu?.
    valla bende nasıl iptal ederim diye düşünürken kendiliğinden bozuldu o müşür
    ayaklık müşürü bozulunca motor her pozisyonda çalışıyor süper
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    tahsin geçmiş olsun. Allahtan üstünde sen yoktun. 5 lira falandır kol.
    Yarın sabah 2 günlük uzun bi geziye çıkabilirim. Bakalım hayırlısı.

Motosikleti
    Geçmiş olsun Tahsin arada sırada motoru yıka bence ufak tefek kazaların önünü alır iyiki sen üzerindeyken olmamış kardeş bunla gelsin geçsin diyelim

Ayaklık müşürü kendiliğinden bozuldu demişin bence bi bak kablosunu falan kes güzelce iptal et olmadık yerde çalışacağı tutar aklınada gelmez deli olursun çalışmıyo diye (tecrübeyle sabittir cupta başıma gelmişti)

Adem ağaaaa nereye gitcen hayırdır ?
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ahmet abi, köyceğiz, dalyan tarafları var aklımda gene. Çiçekbaba dağına tırmanmadan olmaz tabi. Sıfırdan 2100 kusur metreye. Kesin kar vardır. Tabi en tepedede göl.

Motosikleti
    ule Adem keçi gibi adamsın ne işin var lem dağda kar görmekten bıktım ben öghh geldi artıkın

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)