Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    neyse hepsini aldım ilaveten birde arka lastık takozu vede motul 10/40 yağ aldım tşk ler murat
    Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Rica ederim dostum.Yanlız camı takarken vida yerlerine ulaşmak için veyahut olurda fara ulaşman gerekirse önce gösterge kenarındaki plastikleri 2 şer vida ile söküyorsun çok kolay oluyor.Yoksa uzun tornavida arasın arkadakilere ulaşmak için.tecrübe ile sabittir
    ramizan83 bunu beğendi.
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    en son kuşadası gezime yeni bakımdan çıkarttığım 2005 titan es ile katılacaktım. Tam gezi gününden önce konjektör gene sorun çıkartmıştı. Elektriği zayıflamıştı. Bugün ulen dedim usta kadarmı kafam çalışmıyor? Söküp parçaladım titanı. Murat bilir ne kadar çabuk motor dağıttığımı. Konjektör arka granaj altında. Ulaştım oraya. Statörün kulağını çektim güzelce. Bu bana yapılırmı diye. tabi elimden kurtulamadı. Tamır ettim. Şu an çok iyi oldu. Farlar mükemmel. Sorunu kalmadı. Biraderin titanda bakımdan çıktı. Bi motor fiyatı bakım parası verdik. Silindir, krank kolu, debriyaj balataları, ön amasör keçeleri, arka beşikler, arka cant komple, lastikler, ön arka dişli, zincir, fren balataları ve bi çok şeyi değişti. Karank kolu 380 tl orjinal titan. 1400 tl masraf oldu. Daha 500 tl masrafı var, vize, sigorta, gecikmiş vergiler, alım satım (bu motorda kayınçonun üstünde. Birader alacak üstüne. ) toplam 2 bin liraya falan çıkacak 2000 model titan...

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Vallahi helal olsun abi, zaten sen neden ustaya motoru vermiştin ben anlamadım.
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    arka cant çemberi için tel cant ustalık ve malzeme aparat ister. Bende yok.

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Ama titan Wolf'tan inip binince ciddi rüzgar yiyor.Gerçi sen kullanmaya fırsat bulmazsın sahibi geliyor.Ama gerçekten ne olursa olsun wolftaki rahat zor be abi

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    bi siperlik ve tur camı şart titana

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Hani abartı gelecek ama en büyük keşkelerim arasında ilk motorumun Wolf olmaması var.Çoktan borcu bitmişti, para atıyordum kenara.Sıkıntısı yok zaten motorun şükür, olsada kaç para.Antalya, İstanbul gezisi hayallerim bitmişti önceden taki bu komforu yakalayana kadar.Şimdi birde yeni sistem buldum.Artçı koltuğuna çanta koyduk diyelim, ofiste sandalyede bel desteğimide çantaya bağladımmıydı komfor+komfor olur.Geriye sadece para+boş zaman kalıyor.

Dün kız arkadaşım birgün motorumuzla Hakkari'ye memlekete gidermiyiz dedi.Offf dedim ben senin gibi motosiklet seven kıza kurban olurum.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    hakkariyemi gitçen wolfle? geze geze olabilir. Dinlene dinlene yani.

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    Ahmet abi dediğin gibi bu gidişle tezlereyı alacağız sen gelene kadar :-D
    ramizan83 ve cesur509 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hakkariyemi gitçen wolfle? geze geze olabilir. Dinlene dinlene yani.
    Gidilir gitmesinede artçı ile anca 250 maxi scooter olur.Yoksa o artçıyı bir daha motora bindiremen Zaten öyle söyledi diye sevindim yoksa gideceğim yok

Alıntı ramizan83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.rialli.com/urunler/10053__siperlik-cami-uzun-model-cbf-150/

bu camı takan arkadaşlar:
    nasıl bır sıkıntı oluyormu...
    motoru kullanırken rahatsızlık verıyormu...

bırde bu cam çok mu koyu bu kadar....

gezgın abı kullanıyordu heralde

http://imageshack.us/a/img600/3258/resim050i.jpg

ön dişli 14 var 15 yapsammıkıne

http://www.rialli.com/urunler/9374__disli-15t-honda-cbf-150/
    bu model uyarmı...

http://www.rialli.com/urunler/9987__...li-da-dat-12v/
    http://www.rialli.com/urunler/1177__...stigi-ybr-125/
    http://www.rialli.com/urunler/5334__...125-ybr-ms324/
    http://www.rialli.com/urunler/9715__camurluk-tozlugu/
    http://www.rialli.com/urunler/10164_...a-kuba-breton/

hazır almışken şunlarıdamı alsamkı dıyorum
    Vaay güzel motormuş Ramazan benim aldığım tur camı biraz kalın uzaktan koyu gözüküyor ama değil yolu rahat görüyorsun yağmurda lodosta denedim benim cam kısa geliyor şöyleki rüzgarda biraz ses yapıyor hafif eğildimmi ses gidiyor 4 parmak daha uzun olsaymış tam olacakmış tabi bu boya göre değişebilir yağmurda ise tur camına çarpan su tam kaskın camına geliyor dediğim gibi 4 parmak uzun olsa veya ben 4 parmak daha kısa olsaymışım daha iyimiş genelde memnunum iyiki takmışım ayrıca rüzgara etkisi var yardımcı olabildiysem ne ala...
    ramizan83 bunu beğendi.

ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    tşkler abi acıklaman için
    Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Alıntı Murat 48/30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hani abartı gelecek ama en büyük keşkelerim arasında ilk motorumun Wolf olmaması var.Çoktan borcu bitmişti, para atıyordum kenara.Sıkıntısı yok zaten motorun şükür, olsada kaç para.Antalya, İstanbul gezisi hayallerim bitmişti önceden taki bu komforu yakalayana kadar.Şimdi birde yeni sistem buldum.Artçı koltuğuna çanta koyduk diyelim, ofiste sandalyede bel desteğimide çantaya bağladımmıydı komfor+komfor olur.Geriye sadece para+boş zaman kalıyor.

Dün kız arkadaşım birgün motorumuzla Hakkari'ye memlekete gidermiyiz dedi.Offf dedim ben senin gibi motosiklet seven kıza kurban olurum.
    Murat valla herkeze nasip olmaz öyle bi hatun kıymetini bil diyem ben sana dinlene dinlene 5 günde varırsınız

Bu arada apaçi Ademe selam söyle ön tozluk hızı kesse ne kesmese ne yakında aynaları falanda sök der o sana görüsün
    ramizan83 ve Murat 48/30 bunu beğendiler.
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ben aynaları söktümmüki murata söktürtecem? Ahmet abi aynaları kendin sök ben apaci değilim artık. Önüne gelen beni tokatlıyor

Motosikleti
    Çamurluktaki tozluğu hızı keser diyen aynayı hayli hayli söker Adem ağa kızdınmı len tokatlana tokatlana bırakacaksın apaçiliği yakında geçicek merak etme
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    tozluğu ön çamurluğa değil, koruma demirine komple kaplama demişti galiba murat. Hani kuryeler yapıyoya, öyle bişey. O kadar yeri kaplarsan paraşüt görevi görür. Ben tecrübemi söyledim abi. Çamurluğa küçücük ekten bişey olmaz.

Motosikleti
    Hmm meselenin derinine indiğin iyi oldu bak şimdi o kadarını zaten beklemezdim senden ağa

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    titanı tamir ettimya, bugün ona biniyom. Wolfun depo full, hazırda bekliyo. Titan şehir içi daha kıvrak ve ekonomik. Fren olarakta wolften iyi. Arka kampana wolften büyük, ön disk wolften daha kalın. Bunun için frenleme süper. Şehir içi titan ideal. Uzun yol konfor meselesi wolf daha iyi.

Motosikleti
    Sende ş.içi için wolfe alternatif buldun yani

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)