tahsıns .forumda en çok kızılan şeylerı yapıyorsun 2.nci el kask alıp motordan düşmesıne ragmen kullanacaksın....zaten kafayada takmamışsin.
bastan kural ıhlalı yapıyorsun
tahsıns .forumda en çok kızılan şeylerı yapıyorsun 2.nci el kask alıp motordan düşmesıne ragmen kullanacaksın....zaten kafayada takmamışsin.
bastan kural ıhlalı yapıyorsun
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
tahsın mükemmel yahu. Allah nazardan korusun
yağmurda takıyodum sadece kaskı.
geçende bi polis yoldan geçerken böğürdü, kaskı tak bidahakine ceza yazarım diye
çıkarıp takması zor oluyor. ama alışacağız. güvenlik önemli.
dizlik ve korumalı montda alacağım inşallah.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
aynı kedi bu osman... hemde tembel osman...
Bizimkine dişi getirdik, dövdü gönderdi güzelim kediyi!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
sanmam! gayet sulaniyor disaridaki disilere.. ama serseri hatun sevio, cins kedi istemio galiba!
Haydaaaa Tahsin hiç yakıştıramadım sana şimdi kasksız motor kullanmayı Allah korusun 80 km diyorsun ya düşen sen olsaydın patlayan kask değil kafa olurdu ne güzel demişin KASK KAFAYA
Napsın garibim abazalıktan Kadirizme sarmış demekki yalan söylüyosun huleayynn
---------- Post added at 02:58 ---------- Previous post was at 02:38 ----------
Bu arada sipariş etmiş olduğum yazlık montum bu gün geldi Kaliteli bi rüzgarlık gibi çok hafif ve ince su ve rüzgar geçiröeyecek cinsten kumaşı lakin beden seçerken 2 xl seçmiştim ama sanırım göbeciği hesaba katmamışım çok güzel oldu fakat göbek kısmı olmadı iade etmek yerine göbecikle vedalaşmayı tercih ettim bende p.tesiden itibaren serçeyi ve scoterı bırakıp yürüyerek gidip gelcem artık işe yada zamanla göbek yer yapcak monta rahatlıcaz buyrun resimler
Bu arada hazır hayvanlardan bahsedilmişken buda bizim Bıdık tabi farkedebilirseniz henüz 6 aylık yavru ve şimdiden çapkın bi erkek kendisi
Uploaded with ImageShack.us
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
maşallah.
aslan gibi senin şerafettin
benim kedidede dişi beyaz iran kedisiydi. azdığı zaman kahrolduk.
gecenin bi vakti bi başlıyor anırmaya "bırrrrrrrrk boorrrrrrk" diye delirtti beni
neyse arkadaşlardan buna uygun erkek bi beyaz iran kedisi bulduk.ev ayarladık. taksiyle götürdüm bizim azgını erkek evine... sonuç bütün gece mışıl mışıl uyumuş şerefsizler. öteki gün gene taksiyle eve getirdim. gene başladı böğürmeye... delirtti beni
ulan hem p.z.venkliğini yap, hem ev ayarla, hem dünyanın taksi parasını ver, bide sonuca bak.
yaşlı bi kadın istemişti kediyi, verdim ona gitti..
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:58 ----------
genele sorayım..
bu montlar rüzgarı ve soğuğu kesiyor mu ?
ben normalde palto giyiyorum ama motora büyük ön cam takmazsam acayip soğuk giriyor göğsüme..
ciğerden soğuğu yiyince hasta oluyorum.
büyük ön cam ve paltoyla hasta olmadan bu kışı atlattım.
ama güzel bi kışlık montla ön cam olmadanda soğukta hasta olmadan motorla gezebilir miyim ?
hayırlı olsun abi nasıl tavsiye edermisin,,,, bizede yazın kullanılırmı,,,,
yakarmı sıcaklarda,,, bir kaçta koruması var heralde apunduruk,,,,
HAyırlı olsun, forumda havanat aleminde göbek muhabbetine herşey dönmüş.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Tahsin benim mont 3 kat 4 mevsim rüzgarda denedim kesinlikle rüzgar geçmiyor yağmurda pek binmediğimden denemedim ama çoğu mont yağmuru geçiriyor gerçek kaliteli olanlar hariç ama çok uçuk fiyatları...(Uzun süre yağmur altında kalırsak)
Tahsin çoğu motorcunun yaptığı basit bir şey söyleyeyim giydiğin montun içine bir kaç kat gazete kağıdı veya bir parça muşamba koy kesin rüzgar geçirmez denenmiştir eski motorcuların hepsi bilir...
Bir yoklama alalım aktif olan on kişi cıkacakmı yada yanlızmıyız bir bakalım
0+1 =1,,,,,ramizan83
yeni ayardan sonra benzin hesabı yapmak için depoyu fulledim. Eve gelıp motoru yan ayağa aldım. Yan yatırınca ben gelinceye kadar yarım kilo kadar taşmış. Gitti yarım kiln benzin
yok devrilmedi. Yan ayaklığa yatırınca akmış. Tahsin yemişim kitabını karburatöre ayar çektim, ölçüm yapacam.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)