salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
adem o cg senı gecmez olsaydı yıne başladın cg demeye eskıdı onlar artık rafa kaldır şu cg lerı ... ayarla salcoyu yola devam et...
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Günaydın cümleten.Adil Abi Yağ 15-50 linki verdim.Aslında biz burada 10-40 kullanıyorduk, ben aceleden bakmadan almışım.
http://www.shell.com.tr/products-ser...vance-ax5.html
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Günaydın beyler. Yağ konusunda, İstanbuldaki arkadaşlara Aksaray'daki bir dükkanı önerebilirim. Aksarayda oto aksesuarcıların olduğu kısımda en aşağı cadde üzerinde bir dükkan var. Adamlar sadece motor yağı satıyorlar. Tüm markalar var. Castrol, Ipone, Shell vs.. Motosiklet yağları için ayrı bir bölüm bile var. Piyasaya göre daha hesaplıya alabilirsiniz yağı buradan.
Not: İşbu işletme ile hiçbir çıkar ilişkim yoktur.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Sizlerede günaydın ,,, murat ve novarix
benim adım da Murat bu arada..
ama nickin murat değil ;)
Ahahahahaaa!
İlaç ismi gibi benim nick yahu! Selulit ilacı!
selamın aleyküm
bak aklıma geldi. Pazar günkü büyük gezimizde başıma ilginç bişey geldi. Dönüş yolunda milasa 20-25 km kala 80 km gibi bi hızla muratla celalin arkasından giderken arabaların rüzgarıyla yoldan havalanan bi çuval!?! Sol ayağıma geçti. Geri kalanı ya lastiğin altına girdi yada zincir bişey çekti, öyle bi çektiki, sol ayağımı çuval parçalnmasaydı, ciddi zararlar verecekti. Çuval ayağımda parçalandı. Ayağım bikaç saat ağrıdı. 20 yılı aşkın motor biniyorum bu ilk defa başıma geldi. Bidahakine çuval yolda başıma geçerse şaşırmıyacam hatta yolda kutup ayısıyla karşılaşırsam bunada şaşırmıyacam.
Aleyküm selam Adem Abi vallahi bende sen söyleyene adar bilmiyordum, sürekli bizi geçip leride beklediğinden olabilir .Teklike atlatmışsın, bende en çok naylon poşetin sıcak motora yapışmasından korkuyorum yokda, veya kaska kuş çarparsa ne olur acep.
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
poşet, kuş önemli değil. Kamyon, kamyonetlerden uçan malzemeler, yola fırlayan yabani hayvanlar, bide araba süren bazı hayvanlardan korkacaksın.
bende bozkır dan beyşehire gidersen,,eti aliminyuma çalışan kamyon dan üstüme kömür parçaları gelmişti kaska çarptı koluma çarptı ama ada ettiğim küfürün haddi hesabı yoktu anlayağın gökten ne geleceği belli olmuyor bir kar bir yağmur bir fırtına bazende kömür geliveriyor ansınız şansa yaşıyoruz bazen anlaşılan
abi sen kafanada çuval geçse bişekilde durursun
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:35 ----------
bugün kaskım sağ aynaya takık yardırıyodum. 70-80 giderken kask aynadan kurtulup yola patladı. malum sağ ayna yok. ondan herhal demek ayna işe yarıyormuş..
hakkaten düşmedi patladı
geri dönüp aldım. biraz çizilmiş. vidaları gevşek olduğundan kaskın açılabilir çene yerinden çıkmıştı. kaska 2 metre uzaktaydı açılabilir çene
neyse birleştirip topladım kaskı civatalarını loctaytladım. kask biraz çizilsede ilk günkü gibi oldu.
gdr marka cidden sağlammış. bi kuryeden ikinci el 100tl ye almıştım. maşallah diyeyim.
bundan sonra kask kafaya hacı
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
@ Murat link verdiğin için sağol sen sarı kutuyu Ax5 i aldın değilmi? Ayrıca sen söyleyince aklıma geldi uzun zaman önce bir köyün içinden geçerken kaskın camı yarı açıktı ne olduğunu anlamadım bir kuş kaskın içine girdi aniden panik yapmadım çırpındı 3-5 saniye çıktı gitti hiç unutmam
@ Adem büyük tehlike atlatmışsın geçmiş olsun...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:46 ----------
Tahsin kaskı aynaya takmak içinmi aldın? Allah korusun 80 le gittiğini yazıyorsun ya bi kaza yapsan kask yok,sakın kaskı çıkarma kardeşim sakın önce tedbirimizi alıp ardından allaha havale edicez...
sağol adil abi. O an en arkada olduğumdan öndekiler farketmedi. Arkalarda ölüp kalsaydım kimsenin ruhu duymayacaktı. Milasa varınca bi bakacaklar, aaa adem abi yok.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)