Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Nisan 2013, 02:54
Reklamlar
-
16 Nisan 2013, 03:02
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Erdek festivalinden dönerken Ulubat gölünün kıyısından geçtiğimiz sıralarda rüzgarla resmen dövüşmüştük biz
ben 100 kiloyum 60 km hızı geçememiştim
sürücü ağırlığından ziyade motorun ağırlığıda önemli
shadowların,dragstarların üzerinde bizden hafif sürücüler gazlayıp geçmişlerdi yanımızdan
Evet ya bizim wolf çok hafif kalır onların yanında,rüzgara gelmiyor wolf
-
16 Nisan 2013, 03:06
Geçen yıl yan çantalar yoktu bu yıl var bakalım ayrodinamiğe olumlumu etki edecek olumsuzmu denicez inş. yola çıktığımızda
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
16 Nisan 2013, 09:07
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Erdek festivalinden dönerken Ulubat gölünün kıyısından geçtiğimiz sıralarda rüzgarla resmen dövüşmüştük biz
ben 100 kiloyum 60 km hızı geçememiştim
sürücü ağırlığından ziyade motorun ağırlığıda önemli
shadowların,dragstarların üzerinde bizden hafif sürücüler gazlayıp geçmişlerdi yanımızdan
Sağol abi
hele bi gelsin yazarım izlenimlerimi
abi yorumları kesin bekliyoruz hoşuna giderse bizde alırız belki bir ara motomakstan sarı eşşek arası ceketi almıştım hala kullanıyorum difi nin kaliteli yanı fiyatına göre
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
16 Nisan 2013, 09:41
bende rüzgarda zorlanıyorum. kilodan çok iş motorda bitiyor sanırım.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
16 Nisan 2013, 12:16
125 lik motosikletlerde genel anlamda karşıdan +15 km rüzgar yeniliyorsa hız otomatik düşüyor zaten.Yandan rüzgar eğer çarpa çarpa geliyorsa çok acayip eğlenceli oluyor, yengeç gibi gidiyor insan
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
16 Nisan 2013, 13:09
-
16 Nisan 2013, 13:21
geçen hafta acayip rüzgarlıydı benim ön camda var tabi giderken paraşüt oldu motor 110/120 arkadan itiyor motor dedim kendi kendime ne güzel gidiyor bu motor diye,,,
ama dönüşte 60/70 paraşüt ters etki yaptı bu sefer,,,
nede olsa bahar geldi diye artık bende ön camı söktüm cam iyiydi rüzgarı kesiyordu ama görüş mesafeside bayakı düşüyokmuş onu fark ettim,,,
-
16 Nisan 2013, 14:36
gezginmotor adlı üyeden alıntı
Murat gerçekten sende motorcu ruhu var rüzgarda bile eğlenebiliyorsan tebrik ederim
bu arada kuvvetli rüzgarın tüm wolfçüleri etkilediği anlaşıldı
Yok abi motorcu ruhu demeyelim ona, bende çok fazla sinüzit var.Yağmurda, rüzgarda abartısız 5 dk dursam hiçbir ağrı kesici fayda etmiyor.O yüzden ıslanmaktan ve rüzgar yemekten nefret ediyorum.Ama ne zamnki motosiklete bindim kaskımı taktım, yağmurluğumu giydim, diz örtümü örttüm, o zaman su birikintisinden arabalara su sıçratmak, rüzgarda gitmek felan çok zevkli gelmeye başladı.Sanki bir yetenek kazanmışçasına faydasını gördüm motosiklet malzemelerinin.Hani savaşa eskiden zırhlı giderlermiş ya bizde zırhımızı kuşanıp yollarla çarpışmaya gidiyoruz
Ramazan dostum benim CB de de seninki gibi cam vardı, karşı rüzgar motosikleti resmen ittiriyor.Halbuki şuanki CBF tur camı daha da avantaj sağlıyor rüzgarda veya normal şartta.Aerodinamik hat safada
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
16 Nisan 2013, 15:18
bu aralar bende bir cross sevdası başladı,,,
salcoyu satarsam cross alacam,,,
satmassamda alacam bir cross ama yakın çevrede hesaplı bir şey arıyorum
motor olarakta şöyle bir şey
böyle bir şey arıyorum çin malı ucuz yollu ama adam ta adanada nasıl alıp gelem hah deyince
-
16 Nisan 2013, 15:22
ramizan83 adlı üyeden alıntı
bu aralar bende bir cross sevdası başladı,,,
salcoyu satarsam cross alacam,,,
satmassamda alacam bir cross ama yakın çevrede hesaplı bir şey arıyorum
motor olarakta şöyle bir şey
http://l1304.hizliresim.com/18/j/m49xj.jpg
böyle bir şey arıyorum çin malı ucuz yollu ama adam ta adanada nasıl alıp gelem hah deyince
Vallahi ister japon, ister çin olsun önemli olan motosiklet kendini kanıtlayabilmiş mi?Bu benim ilk tercih kriterim
Arazi lastiği + kendi titreşimi fena yorabilir.354 km salcano alıp gelecek olsan hiç koymaz derimde bunu bilmiyorum, ama yorulsan bile 2 gün yatarsın geçer
Ama Xt600 eski karadüzen kasalara bende bitiyorum internette tork videoları var.off
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
16 Nisan 2013, 15:41
Bir tane ybr esd parasına bir tane salco bir tanede cros ta olabilir...
salco ya yayla yollarında acımaya başladım GARİBİM cart diyecek kalacak yollarda sonra
-
16 Nisan 2013, 15:52
-
16 Nisan 2013, 15:59
tahsın buna benzer bı tespıtım olmustu benım .havalar soguyup yagmurlu gunlerde daha bı yumusak kkullanıyoruz motoru.hava sıcaklıgı 18 derecenın ustunde oldugunda ack ve guneslıyse tapagaz gıdıyoruz.muhtemelen yakıtta bununla ılgılı.2.40lt 100 km de gordum.aynı motorla 3.1 100km de yaktım.buda bı gorus bence.nedersınız hakkım varmı bu durumda
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
16 Nisan 2013, 16:00
Vallahi Ramazan aynen öyle Cbf parasına 2 tane motosiklet alabilirsin.Sanki ben Wolfu alınca bir uykudan uyandım, abi ne gerek var fanatikliğe kendini kanıtlamışsa o motosiklet tamamdır. gy200 serisi mi?bir seri var bu çin croslarında kendini ispatlamış.Mondial olmasa, aynı kasayı kullanan Ramzey parçası oluyor, o olmasa Asya oluyor öyle birşey.
Tahsin Abi sanırım wolf sıcak seviyor benimkide az yakar çok kaçar oldu Pazar o kadar gezdik hala depo yarı gösteriyor.Düzde 105 gider oldu.4-6 arası gidince 2,5 yakıyor benimkide şehir içinde.
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
16 Nisan 2013, 16:09
benim benzin bitti murat. Sanırım karburatörü değiştircem. Veya ayar yapacam.
-
16 Nisan 2013, 17:11
adem80 adlı üyeden alıntı
benim benzin bitti murat. Sanırım karburatörü değiştircem. Veya ayar yapacam.
Ben 400 km dayandım, biz 80 le gidip geldiğimizden baya az yaktık devir aralığında.Seninki eskiye göre çok mu yakıyor abi?Yağ değişimi gelmiş olabilir mi sen baya yol gidiyorsun.Gelmese bile artık gelmiştir 400 km gitsen gelsen bir günde
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:01 ----------
Bu arada arka kampanadan ses geliyor demiştim, tamircide açıp bakmıştık daha bitmesine çok var tekrar taktık ses değişmemişti.
Pazar günü Kuşadasında dönüşte zinciri gereyim dedim, Adem Abi yanlış yaptığım konusunda beni uyarıp doğrusunu gösterdi.Ses felan kalmadı fren daha iyi tutuyor acaba ben mi oturtamadım diyecemde, tamirci takıncada aynıydı.Adem Abi demi keramet anlayamadım ama ses kesildi mutluyum, şuan kusursuz oldu motor nazar değmez inşallah, maşallah supanallah
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
16 Nisan 2013, 17:31
adem80 diye bir hoca var arkadaşlar kendisi ermiştir,,,
murat 48/30 kendisi bizzat şahit olmuştur,,,
okuyup üflediği adam 5 dakikada,,,. iyileşiyor,,,
yağlayıp taktığı teker 3 dakika da sesi kesiyor,,,
varsa eğer kişisel veya motosikletle ilğili sorunlarınız bu
arkadaş gidin,,,,
(yakında evinin önü türbeye döner saç sakal karışır güvenliği bırakıp hoca olup yoluna devam eder artık)
bu arada bizide görürsün dimi adem kardeş boşuna reklamını yapmıyoz burda
ulen yine saçmaladık
-
16 Nisan 2013, 17:40
-
16 Nisan 2013, 17:54
adem80 adlı üyeden alıntı
ne demek ramazan, getir seninkinide okuyup üfleyelim
murat benim karburatör farklı. Nasıl kullanırsam kullanayım 2.8 lt den aşa düşüremedim, 2.9 u geçemedim
12 litreyle max 435 km, minimum 398 km gittim. 450 km bile bana hayal (di)
şimdi karburatörü söküp ayar yaptım. Benzini biraz daha kastım. Bi deneme sürüşü yaptım. Soğukken biraz zor devre kalkıyor. Isınınca problem kalmıyor. Bu ayar kaçmazsa bide böyle deneyip bi ölçüm yapacam. Gene ilk şehir içi ölçecem. Bu arada artık murat dahil herkes tokatlayabilir beni. Benzini kastım çünkü.
pazar günü 400 km kadar gezdik. Muratın ibre yarıya düşerken benim ibre nerdeyse sıfıra düştü
Abi sen bana motorumu sattırdın, sakın bende senin satmana neden olmayayım İstiyeceğim en son şey yemin ederim artık elim gaza gitmez bak
.(Murat KANAT 17.01.13
)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)