Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Alıntı tahsins adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rialli iyidir. kargosuda ucuz.
    bende zincirdir bujidir yağdır bayaa alışveriş yapmıştım.
    ampulu merak ettim bende. takınca sonucu yazarsın murat..
    Bende xenon var ama uzunu yok.Projektör gibi gece ama ya ceza yicez, yada kamyonlardan biri üzerimize kırıp dururken en son bir tanesi çarpacak.Ben empati yapınca rahatsız oluyorum.Adem Abide var 35 wat philips sarı CB farı gibi aydınlatıyor çok hoşuma gitti bende aldım.Orjinal far yuvası ve kabloları var zaten.
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    aynen. Titandada wolf tada 35 wat ampul var. Yarın öğleden sonra 5 te beklerim murat.

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Yarın yakıtıda ölçebilirim abi.Bu ara çok sakin kullandım kasınca 14, bakalın sakinde kaç kuruş yakıcam.
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    yarın benle gelecen ve sakin kullanacan he? 2.1 - 2.48 max yakıt tüketen titan var altımda az yakar, çok kaçarım

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    zaten o yüzden gelmeden ölçücem ben biliyorum başıma geleceği

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    gelmeden ölç. Gelince değerler değişir. Max değerlere fırlar

Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yahu abi ben sana yalan söylüyon dedimmi? Ne bu şiddet, ne bu celal? Ben kendim benzin aldığım zamanları litre fiyatına bakmadığımı, totale baktığımı yazdım. Tekirdağdaki bezin fiyatıda burdakinden çok fazla veya çok az da demedim, herkes anladı yazdığımı, sen anlamadın. Neyse.
    Adem yanlış anlamadan dolayı özür dilerim k.b...(İster istemez bazen oluyor böyle durumlar)

songoku25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf S Kırmızı
    Şu yağmurdan felan korunmak için ayaklara örtülen şey var ya onu izmit ve çevresinde ucuz olarak nereden bulabilirim bilen var mıdır ?

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Alıntı songoku25 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu yağmurdan felan korunmak için ayaklara örtülen şey var ya onu izmit ve çevresinde ucuz olarak nereden bulabilirim bilen var mıdır ?
    http://www.feyizoglu.com/Motosiklet-...i_44129.html#0

alıyorsun keyfine bakıyorsun.İster koruma demirine bağla, ister benim gibi çırt çırt diktir.Su birikintisinden geçerken ıslanmadığın gibi araba sıçratırsada ıslanmıyorsun.Hatta bi kuryede gördüm içine ısı yalıtımlı bir borunun yarısını sokmuştu.

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    bende izmitteyim
    bulvarda şişman motor var ordan alabilirsin. 40tl bişeydi. ama 400tl desen alınır. çok rahat edersin yağmurda..

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------

Alıntı Murat 48/30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.feyizoglu.com/Motosiklet-...i_44129.html#0

alıyorsun keyfine bakıyorsun.İster koruma demirine bağla, ister benim gibi çırt çırt diktir.Su birikintisinden geçerken ıslanmadığın gibi araba sıçratırsada ıslanmıyorsun.Hatta bi kuryede gördüm içine ısı yalıtımlı bir borunun yarısını sokmuştu.
    ayna uydumu murat ? ampul bide ?
    sağdaki ters dişti sanırım aynanın..
    bende rialliden sipariş vereyim uyduysa..
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

songoku25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf S Kırmızı
    öneriler için sağolun o şişman motor dediğine bakarım yarın heralde kargo bekleyemem pazartesi yağmur varmış galiba 2 kere yakalandım çok kötü oluyo :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------

bi de bu izmitte bi sıra motorcu var onların orada mı şişman motor dediğin

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    öneriler için sağolun o şişman motor dediğine bakarım yarın heralde kargo bekleyemem pazartesi yağmur varmış galiba 2 kere yakalandım çok kötü oluyo :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------

bi de bu izmitte bi sıra motorcu var onların orada mı şişman motor dediğin
    perşembe pazarının önündeki ışıklardan reale doğru dönünce dümdüz reale doğru git.
    bimeksin ordan sola dön, 50 metre sonra solda göreceksin..(bimeksin ordan sağa dönersen reale gider)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------

buda google mapstan yol tarifi
    pazar açıklar

Şişman Motorsiklet Bisiklet
    (0262) 323 1896
    Kadıköy Mah., Bağdat Cad./okur Sok. No:50, Yenişehir/Kocaeli (Izmit)

http://m.google.com/u/m/d4UDVd
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

EnesBeyter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SalcanoWolfS125 Memleketi:Mudurnu/Bolu
    Herkese merhaba wolf'a gündüz farı yaptım bugün. Şerit ledleri kablo kanalına yapıştırdım. Siyah spreyle boyadım. Cırtla da sabitledim.Bana maliyeti 4 tl (sprey ve cırt)
    Drl devreli ledler gibi göz almıyo ama idare eder.
    facebook.com/SalcanoMotosiklet

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Bu sayfa çokmu durulmuş ne

Bugün Adem Abi ile sözleştiğimiz gibi bakımları yapmak için yanına gittim.

Buda Deli Kadir ağır abi

Meşhur CG miz

Aydınlıktan faydalanabilmek için önce far ve korna olayına girelim dedik.

Ya bizim motosiklet çok kolay açılıyor ya da adem abi çok hızlı

Ayna gayet başırılı uydu.Burada acayip bir detay yakaladım.Şimdi tamirci bu aynaları değiştirmek için camı sökmemiz lazım demişti.
    Adem abi kumandaları çevirip çıkartırız dedi ve öylede oldu hiç cam ile uğraşmadık.Pratik zeka işte dedim sermaye benden ustalık senden açalım bir dükkan

Bu arada far olmadı, orijinal ampulda 35 watttı ama kısalarda sıkıntı vardı bu yüzden tamirciye ampul almaya gittim, ama GC ile gittim

Aldığımız far ile kısalardaki sorunuda hallettik, bu arada korna biraz büyük geldiysede çok güzel oturttuk.
    Bu resim kısa farlar ve park farları gerçekten çok hoş.

Burada uzunlar kısalar ve sisler birbirine bağlı.

Adem Abini garaj R1 ve Hero yatıyor.

CG güzel motor ama Adem Abinin Salcanoyu ben daha çok beğendim.Cg nin sesine hasta kaldım diyebilirim.

Akşam farları kullandım çok memnun kaldım 35 watt Cb de beğendiğim gibi gece görüşü benim gibi zayıf biri için çok güzeldi.İlk defa arabalar uzunlarla beni kör etmediler, daha önce malum xenona tepki.

Bu arada yağı değiştirdik, hava filtresinin sadece süngerini değiştirdik.

Adem Abi Allah razı olsun çok yardımcı oldun.Şuanda tek başıma motosikleti parçalayabilirim.Bir kere gördüm yeter bana insan çok istekli olunca hemende kapıyor

Adem Abi adam ya daha ne diyim yarınki geziyle de biraz şenlenicez inşallah ben daha yazmak istiyorum ama havalimanına gitmem gerek 3 Hollandalı hatunumuzu karşılayacağım

İyi akşamlar cümleten

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ay yavrum be adem usta gene döktürmüş
    nede olsa ustalığı honda nın dandik titanlarında öğrendi
    tokat manyağı olan titanlarr
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ufak tefek hatalar oldu ama çok uğraştık, emek verdik, yaptık. Hatta murat ilk geldiğinde zenonu söküp armut ampülü takalım dediğinde dötüm yusuf yusuf etti yalan yok. Çünkü wolfün ön kafayı hiç sökmemiştim. Bide elektrik işleri kafa ister, zordur. Kornayı tek soketli almış, veya öyle gelmiş. Takarken kısa devre yaptırdım. Kablosu biraz eridi. Ama sonunda taktım kornayı. Orjinal ampülün kısalar arızalı çıktı. Bi yanıyodu bi yanmıyodu. Değiştirdik. Aydınlatma kısa, uzun olarak gayet başarılı oldu. Hepsıni taktık, yağını değiştirdik, geziye hazır muratın motoru. Benimkinin km yi hesaplayıp yağı geldiyse değiştirecek vaktim olmadı. Ama daha tahmini 2 bin km falan oldu. Bi 500 daha rahat gider. Murata söz vermiştim zaten, wolf al, bakımları ben yapacam bedavaya diye. Her cumartesi akşam 17:30 bakım günü saati.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:32 ----------

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    toppraaamm gel sanada bu işin inceliklerini öğreteyim. Tamircilere kazıklanıp durmazsın işte mecbur olmasam bende gitmem ama böyle ufak tefek yaparım yani. Titanların eski kasalar çok sağlam oluyor. 2003-2006 lar o kadar sorunsuz değil.
    Murat 48/30 bunu beğendi.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Fatih kaşınma bak R1 var adamda deyem ben sana
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya ahmet aga bu akşam göl kenarına çay a gittik bende bi fazer e artçı olayım dedim demez olaydım
    vuuuuuuuuuuuu vvuuuuuuuuuuuuuuu
    ya büyük makina lar harbiden gidiyor 160 180 gazı açtın mı uzuyor alet nalet yani
    len param olsa harbi alınır be
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ahmet abi, gelirsen buralara böyle bi bakımda senin motura yaparız. Cıscıbıldak galır sökemi ha sökemi moturunu?

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:45 ----------

ya ahmet aga bu akşam göl kenarına çay a gittik bende bi fazer e artçı olayım dedim demez olaydım
    ya büyük makina lar harbiden gidiyor 160 180 gazı açtın mı uzuyor alet nalet yani
    fatih gel benim ve ya biraderin arkasına bin. Bende 200, biraderde 300 km garanti ama çok yakıyo meret. Gidiyor ama benzininde hakkını veriyor. İçiyo mübarek

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Aman aga unutma seni seviyoz Fatih

Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ahmet abi, gelirsen buralara böyle bi bakımda senin motura yaparız. Cıscıbıldak galır sökemi ha sökemi moturunu? [COLOR="Silver"]
    Adeemm oğlum bak git
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)