Cumartesiyi bekle abi alıcm altından haırlı olsun, yeni almış akdarolmuştur
Cumartesiyi bekle abi alıcm altından haırlı olsun, yeni almış akdarolmuştur
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
abi titan bizim ergenlik hayalimizdi.
kasabada 350 jawa lar hüküm sürerken bir abimiz 1 tane titan getirmişti kasabaya.
küçük falan diye dalga geçerken, adam kalkışta o 350lik jawa ların eline vere vere kasabada 1 tane jawa bırakmadı.
acayip kaçan fena bi makinaydı.
hep efsanedir bizim nesilde titan...
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
murat pazar vereyim.
tahsin titan hala ilk heyecanı verir. Mükemmel bişeydir. Az yakar, çok kaçar
Selam arkadaşlar nasılsınız daha önce 20 Tl lik benzinle 140Km gitmiştim bugünde 20 tl lik benzin bitti Km 164 ü gösteriyordu bayağı düşüş var...
vallaha bakmam ben benzin fiyatına. Total e bakarım hep.
adem aga adam vesselam
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Beyler bizim motora YBR125 ESD jantı uyar mı?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Ön fren konusunda bir sıkıntım yok. Balatalar alıştıkça rahatladı, şuan gayet iyi.
Sadece Tubeless ile birebir uyumlu jant arıyorum.
Bugün bir ustaya sorayım bakalım. Belki bir şekilde uydurulabilir..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------
Şimdi sordum. Frenler sorun çıkarmaz ama amortisörler sorun yaratabilir, bir bakmak lazım diyor ustam.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
AĞA kimse yazmıyor diye bazı arkadaşlar sitem ediyor bizde geyik olsun diye yazıyoruz bir iki cümle muhattap alan yok ,,, nedense
qeki öyle olsun madem,,,
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
yaz ramazan yaz. Yazmazsan yaz gelmez
Vallaha bakmazsan netten Tekirdağ benzin fiyatlarına bak bu yaşımda sana yalan söyliyecek ne halim var nede yalan borcum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:21 ----------
Eyvallah Ali bu sıra işim yok yalnız geziler için çadır bakıyorum çok fiyatlılar ucuz bişey alsam yağmura yakalanırsak ne olur bilmem
yahu abi ben sana yalan söylüyon dedimmi? Ne bu şiddet, ne bu celal? Ben kendim benzin aldığım zamanları litre fiyatına bakmadığımı, totale baktığımı yazdım. Tekirdağdaki bezin fiyatıda burdakinden çok fazla veya çok az da demedim, herkes anladı yazdığımı, sen anlamadın. Neyse.
Yarın kısmetse kargom geliyor.
Kırılan aynamı, xenon ampulü,park farını , yağını, hafa filtresini bir güzel değiştireceğiz. Adem Abi nin beni merak içinde bırakan CG sininde dadına bakıvercez .Pazarda yine bulutlu diyor gavur havası.Hadin hayırlısı
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------
Bu arada hava filtresi 8,50 Tl 2006 ve üstü YBR filtresi,Philips 35 wat ampul 9 Tl, Aynalar orjinalinin aynı 7 tl.Bu ucuzlupa bu keyf pahabiçilemez, geri kalan herşey için hastırkart
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
rialli iyidir. kargosuda ucuz.
bende zincirdir bujidir yağdır bayaa alışveriş yapmıştım.
ampulu merak ettim bende. takınca sonucu yazarsın murat..
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)