Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    benden daha fazla kimse zorlayamaz wolfu. hem yüklü hemde şehiriçi devamlı durkalk, haliyle motor limitlerde çalışıyor.
    bunada debriyaj ve fren balataları dayanmıyor.

1. vites kalkışta iyice sirkeliyor, giderkende yapıyor ilginç.
    60tl cepten çıkacak gibi beyler ..
    bide yağ değişmese bari.. daha 2000km oldu yağını koyalı.. :(
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    mutlu arkadasım cemelos bu işi yavaş yavaş öğrenecek. Hayırlısı.
    Tahsiiinnn 37700 lerdeyim bildiğim kadarıyla eski sahibi fatih te bildiğime göre değiştirmedi balataları. Yani orjinal. Naptın yahu? Sana dayanacak motor eski kasa titan dır. Onlarında temizi pek kalmadı. Büyük başarı. Yani diyecek bişey yok

Motosikleti
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tahsiiinnn 37700 lerdeyim bildiğim kadarıyla eski sahibi fatih te bildiğime göre değiştirmedi balataları. Yani orjinal. Naptın yahu? Sana dayanacak motor eski kasa titan dır. Onlarında temizi pek kalmadı. Büyük başarı. Yani diyecek bişey yok
    abi fatihte senin motora araba yağı koyuyomuş bide.. ben power1 koydum gene 7000km yapamadık balatayla şehiriçi kullansa şimdiye biterdi balataların..

fat280
    Alıntı:
    okan aynı kafadanız bende aldım
    alalı servise gitmedim herşeyini
    siboblarını karbüratör ayarını
    herşeyini ben kendim yaptım
    şimdide dişli zincir takımı sipariş
    verdim o gelecek 2 güne onuda
    değiştirecem bakalım debriyajda
    şimdilik sorun yok gidiyor gittiği
    yere kadar gitsin bu arada ben
    motosiklet yağı koymuyorum araba
    yağı koyuyorum debriyaja zarar
    verir dediler ama 20 binde ve
    şimdilik sorun yo

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    araba yağını arada bende koyuyorum. Yağ değişimini 2500 km de bir yapıyorum. Bi problem yok şu an. Buji hava filtresi, oringli zincir, dişli takımı. Motoru aldıktan sonraki masraflarım bunlar. 32 binde aldım, 38 bine dayandı.

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    adem abi, senin lastiler IRC miydi? Neydi?
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adem abi, senin lastiler IRC miydi? Neydi?
    Pirelli duratraction.Kum ve asfaltta harika.Acayipte yatırıyorsun motoru ama bana suda iyi değil gibi geldi.
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    benımde bahsettıgım sey tamda bu aslında. bunun en kalıte marka sı ne ıse onu al ampul kesmezmı,balata degısımı ıstemezmı.sıfır motor alıyosun lastıklerı osuruk cıkıyo degıstırıyosun.botorun uzerınde sstandart olmayan seylere aksesuar dıyoruz.topcaseyı yenı aldım bı kucak para vardım.sokerdım saterken.sokmedım cem kardesımız yenı dıye.ama sımdı zannedıyokı sorunsuz bınıcem.onada kabulum bızım motorlar sorunsuz motor aama lastık patlarsa ben ne yapabılırım.gıttıgım usta on numara adam.hakkı neyse onu alır.13 bınde sattım daha sıbop ayarı yapılmadı o motora.oyle orıjınal.orınglı zıncır ve dıslı takımını keyfıyen degıstırdım.ustamın telefonu var vereyım arasın yaptıgı ıslemlerı.konu o degıl ben malımın arkasındayım.her turlu yardıma acıgım.ewet arızada yapacak ama bı sor naparız dıye.sımdı bılgı vermedende buraya yazarsın haklı olarak tepkımı koyarım.kaldıkı benım yerım bellı yurdum bellı.ayrıca benım motorumu goturdugum ustamın kardesıde bursa mt grubunun bı uyesı bızımle gezılere gelen bırı.benı sahsen tanıyan bı kısı.daha ne dıyeyım.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    cemelos arkadaşına kendi ustanı önerdin mutlu. Artık gerisi cem arkadaşa kalmış. Biz burdan elimizden gelen yardımıda yaparız zaten.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:24 ----------

araba yağını arada bende koyuyorum. Yağ değişimini 2500 km de bir yapıyorum. Bi problem yok şu an. Buji hava filtresi, oringli zincir, dişli takımı. Motoru aldıktan sonraki masraflarım bunlar. 32 binde aldım, 38 bine dayandı.
    bunlara ek olarak ön ve arka fren balatalarını değiştirdim yazmayı unutmuşum.
    Lastiklerim prelli dura tractıon. Murat arkadaşım suda kayıyo biraz demiş ama bundan iyisi can sağlığı. Zaten taban ne kadar oturuyoki yere? Kalın lastikte değil. Mıchelın hariç bu lastikten iyisi yok. Irc asla taktırmam motoruma.

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Murat arkadaşım suda kayıyo biraz demiş ama bundan iyisi can sağlığı. Zaten taban ne kadar oturuyoki yere? Kalın lastikte değil. Mıchelın hariç bu lastikten iyisi yok. Irc asla taktırmam motoruma.
    Suda da iyi olabilir, çünkü Wolf aldığımdan beri pek yavaş gidemedim.Belkide ben çok hızlı giriyorum aynı virajlara
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

Ghostboz11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 mcx roadracer
    Abilerim tavsiyeleriniz üzere başka bi makinayla anlaştım 2 bin tl ye alıyorum inş
    2500 kmde Polisten hemde bana 45km uzaklıkta bi yerde

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-150cc-ve-uzeri-motosikletler-ile-takas-olur-tertemiz-salcano-118167453/detay
    gne fikirlerinizi eksik etmezseniz sevinirim

ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    göruntu ıyı renk ıyı km ıyı model ıyı fıat dahada ıyı bak incele al gel bedava
    Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı Murat 48/30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Suda da iyi olabilir, çünkü Wolf aldığımdan beri pek yavaş gidemedim.Belkide ben çok hızlı giriyorum aynı virajlara
    pazar günü deneyelim

Motosikleti
    Alıntı Ghostboz11 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abilerim tavsiyeleriniz üzere başka bi makinayla anlaştım 2 bin tl ye alıyorum inş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-150cc-ve-uzeri-motosikletler-ile-takas-olur-tertemiz-salcano-118167453/detay
    2450tl yazmış ilana ? nasıl bi pazarlık yaptın len gri hakkaten güzel duruyor..
    hayırlısı olsun. krank sesi varmı dikkat et. 1300 devir rolantide tık tık diye vurma sesi varsa kesinlikle alma.
    gerisi hallolur..
    motordada gram ekstra yok yanlız.
    tubeless lastik, koruma demiri alacaksın onlarıda hesaba kat..

cemolos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache klanından tvs
    yahu abicim noldu anlamadım neler yazmışsınız. ben sana kızmadım senin hakkında da bir şey yazmadım. benim bildiğim masraftı zaten yapıcaktım onları 150-200tl arası. yazdığımda usta 200-250 lira arası masraf çıkabilir motoru açmak lazım içine bakmak için dedi ben de de para yok biliyorsun ona bozuldum senin telefonunu da bulamadım zaten ondan buraya yazdım. ön balata da geç değiştiği için diskten yemiş biraz dedi ona da masraf dedim yeni balata ses yapıyor diskten. ha motorumdan şu anda memnunum kmde 13 kuruş yakıyormuş hesapladım da.
    dediğim gibi neye olay böyle büyüyor anlamıyorum motoru geri alayım falan..
    bursa başlığına bmw sayfasına baktım benim halimden anlayan var mı dedim orda bmw motorları çok iyiymiş bildiğin zevk aldım bakarken diye ima etmiştim sanırım ben motorumdan çok şikayetçiyim de diğer motorlar ne kadar güzel diye anladın. neyse konuşuruz yüzyüze burda yanlış anlaşılıyor her şey.
    salcano_7946 bunu beğendi.

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)

Çok iyimiş.Sıfırdan farkı ne bunun?Rodajıda geçmiş miss

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------

Beyler şimdi benim 2011 model.Vites göstergesi nasıl eklenir merak ettim?Kadran aynı müşür mü lazım?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    müşür lazim kadrandaki gösterge çalışıyosa. Ama bence gerek yok.

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Gerek yok canım devir saatine de gerek yok, sadece meraktan sordum

Motosikleti
    Alıntı cemolos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yahu abicim noldu anlamadım neler yazmışsınız. ben sana kızmadım senin hakkında da bir şey yazmadım. benim bildiğim masraftı zaten yapıcaktım onları 150-200tl arası. yazdığımda usta 200-250 lira arası masraf çıkabilir motoru açmak lazım içine bakmak için dedi ben de de para yok biliyorsun ona bozuldum senin telefonunu da bulamadım zaten ondan buraya yazdım. ön balata da geç değiştiği için diskten yemiş biraz dedi ona da masraf dedim yeni balata ses yapıyor diskten. ha motorumdan şu anda memnunum kmde 13 kuruş yakıyormuş hesapladım da.
    dediğim gibi neye olay böyle büyüyor anlamıyorum motoru geri alayım falan..
    bursa başlığına bmw sayfasına baktım benim halimden anlayan var mı dedim orda bmw motorları çok iyiymiş bildiğin zevk aldım bakarken diye ima etmiştim sanırım ben motorumdan çok şikayetçiyim de diğer motorlar ne kadar güzel diye anladın. neyse konuşuruz yüzyüze burda yanlış anlaşılıyor her şey.
    ön tekerin boştayken rahat dönüp dönmediğine bak. eğer zor dönüyorsa hangi balata yada diski taksanda öter.
    fren pistonu basılı kalıyodur. devamlı fren sıktığından balatayı yakar.
    kleperin içindeki pistonun gres yağlanması lazım. böylelikle rahat hareket eder,devamlı fren sıkmaz, uzunca bimüddet balatanı kullanırsın..
    hiçdurmadan fren yapmama rağmen benim balatalar 1500km de ve ötmüyor.
    pistonu greslemeden her taktığım balata öterdi.

Ghostboz11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 mcx roadracer
    Ramazan abi bu sefer yorumun içime sindi geçenki yorumunda haklıydın daha temizi denk geldi işte aranınca bulunuyomuş çok teşekkür ederim

Tahsin abi adama durumu açıkladım böyle böyle dedim 30 dk falan konuştum telefonda allah razı olsun güzellik yaptı

Murat abi seninde yorumun için teşekkür ederim

Bugün ehliyet sertifikalarımı aldım yarın ehliyetimi çıkartcam haftaya çarşamba gibide gidip motosikleti Alacam Allah Nasip ederse.

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Ramazan abi bu sefer yorumun içime sindi geçenki yorumunda haklıydın daha temizi denk geldi işte aranınca bulunuyomuş çok teşekkür ederim

Tahsin abi adama durumu açıkladım böyle böyle dedim 30 dk falan konuştum telefonda allah razı olsun güzellik yaptı

Murat abi seninde yorumun için teşekkür ederim

Bugün ehliyet sertifikalarımı aldım yarın ehliyetimi çıkartcam haftaya çarşamba gibide gidip motosikleti Alacam Allah Nasip ederse.
    Şimdiden hayırlı olsun umarım beklentilerini karşılar ama bu paraya bundan iyisi bu km de başka model olduğunu sanmıyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)