CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
250 liklere kafa tutsun yeter
@http://rialli.com/urunler/190_yamaha-ybr-motorsiklet-yedek-parca/5334__rialli-arka-camurluk-125-ybr-ms324/
bununla
@http://rialli.com/urunler/190_yamaha-ybr-motorsiklet-yedek-parca/9211__arka-camurluk-ybr-2004-model/
bunun farkı varmıkı ıkı katı fıyat var bırınde
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
S.a iyi aksamlar
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Hangi özellikte olması lazım yağın ?
valla iyi olur , soldakide kırık zaten.
sağolasın. karşı ödemeli sallarsın bana kargoyla..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
arkadaşlar bugün sonunda apache yi inceledim.
yav küçücük bişey. oturuş pozisyonu rahatsız. kesinlikle uzun boylulara ve irikıyımlara göre değil.
motorunuzun kıymetini bilin, apache görünce wolfe daha bi sarıldım valla
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
apachenin frenleri deşhet tutuyor ama ben de geçen gün denedim rahatsız haklısın orası tartışılmaz
Herkese iyi akşamlar,
Ramazan sanki plastik kalitesi farkı var gibi.Birine daha çok parlatıcı sürmüşler
A.S. tatlı.
Wolfun ebatlarına laf ettirmem vallahi fotoğraftaki gibi değil.Ben çok memnun geziniyorum.
Birde düşündüm, her hafta geziyoruz.Fotoğrafları paylaşıyoruz.Upload siteleri en fazla 1 yıl saklıyor.NEden benimde bir blog adresim olmasın?Neden orda heps aklı kalmasın değil mi ?
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
bu sartlarda yaptıgın km cok az murat........
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Tüm arkadaşlara selam.Ben Mart 20si tubelesleri takıp şişirdim bu gün Nisan 9 lastiklerim hala inmedi tam 20 gün oldu ilgilenenlere duyurulur.
Mart 20 Nisan 9 20 gün peki her gün bindinmi abi hiç binmediğin oldumu bu 20 gün içinde
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Rodajdan ziyade lastikler normal kullanırken inmiyor motor yatarsa binilmezse mesela 3-5 gün 1 hafta o zaman hava kaybı oluyor bunu öğrenmek istemiştim ben
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Burada hava çoğunlukla yağmurlu olduğundan yağmurda pek çıkımıyorum binmediğim oldu tabi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------
Doğru söze ne denir,haklısın motorları yan yana koysak inanmazlar aynı zamanda aldığımıza
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------
Bir iki gün önce motorla çıkmıştım hava kapalıydı rüzgarda vardı tur camı rüzgarı tam kaskın camına atıyor çok ses oluyor kafayı hafif eğdim ses kesildi az sonrada yağmur başladı yağmurda tam kaskın cama geliyor az daha uzun olaymış tur camı yada boyum tur camından kısa olsaymış
Az önce operasyon müdürü Apo Abi ile iddaya girdim.15 ekime kadar 110 kilodan 100 e düşersem 3lü çanta seti alacakmış
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)