salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
konfor olarak wolfu mumla ararsın gibime geliyor. Güç ve hız olarak tatmin eder ama.
yav sanayide şerefsiz bi crypton var kalkışta beni geçiyor sinir oluyorum
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
ben de depoyu fullemiştim F'nin ilerisinde durdu baya ibre sonra hızlıca yarıya indir özellikle F'den sonra. yaklaşık 350 km yaptım ama. normal değil mi? E ile F arasında çok hızlı ilerliyor ibre anlamadım gitti. motor güzel ama hoşuma gitti. maksimum 100km gördüm ben. bana büyük bir bagaj lazım yan çanta nasıl bir şey takabilirim bu motora yardım edebilir misiniz?
Bu gece saat 10 sulari bi arkadasimin yanina gitmek icin motoru cikardim bide baktim sag ayna yok ,calmis namussuzlar .. (motoru balkon altina zincirle bagliyorum) apartmanda bitane cocuk yok ...oturdugum semt ankara bahcelievler belliki hirsizin isi...ama neden aynayi calmis onu anlamadim ,bagajda kaskim vardi ona dokunmamis...
Bitane alarmli disk kilidi alayim diyorum ,kullananiniz varmi? Otaboka ötüyormu bu meret?komsulari rahatsiz etmeyeyim diyorum kedi kus yuzunden ??tavsiyelerinizi beklyrm arkadaslar ....herkese hayirli geceler ...[COLOR="Silver"]
bi tane alarm taktır olsun bitsin. Ufak bi sarsıntıda öter. Kimse elleyemez.
benimkine fatih taktırmış ben almadan önce. Koltuk altında. Disk kilitini bilmiyorum ama üstündeki gayet işe yarıyor.
depoyu fulledıgınde yedege sakın kullanımda 518 km de dustu o makına sert kullandın hadı 480 km gıttı dıyelım.kaldı kı benım kılom kac senınkı kac.muhtemel bı yerde yanlıs yapıyosun ama ne.yan canta ıcın en guzel egelım 43 ahmet abının sıstem.cbf 150 ler ıcın uretılen yada onlara takılan kappa cantalar var.200 e bursada bırınde vardı bı ara bakmıstım hala duruyosa onun nosunu msj atarım sana bı gorus ıstersen.en ıdealı o.buyuk bı bagaj dersen 52lt cantalar var ama sarsıntıdan cabuk deforme olur.suan uzerındekı en ıdealı dıye dusunuorum.ben sımdı bakıcam sahıbındene mesaj yazarım sana şudur dıye.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Birbirine çok yakın motorlar aslında.
Öyle aman aman bir güç ve serilik farkı hissetmedim ben.
Apache malzeme kalitesi olarak 1 adım önde. Ama tabii fiyatıda ona göre.
Bence Wolf varken Apache'ye gerek yok. Alınacaksa 250'Lik birşeyler bakılabilir.
Birde Apache'nin en büyük sıkıntısı kaliteli lastik markalarında orjinal ebatlarda lastik bulamıyorsun. Takım olarak lastik yok.
Hemen hemen tüm apache kullanıcıları bundan yakınıyor. Ama genel olarak sağlam motor. Az yakar, iyi kaçar. Çokta yakışıklı bence.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Bu arada size birşey danışmam lazım arkadaşlar.
Benim gösterge paneli hafif yamuk duruyor. Sağa yatık gibi. Montajda yamuk monte edilmiş. Hani 3-4mm kadar. Çok dikkatli bakınca anlaşılıyor.
Bunu nasıl gideririm?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
abi daha anlamadım ne kadar yaktığını :D hep devirde kullanıyorum genelde öyle hız yaptığım çok olmuyor. şimdi yaklaşık 300km yaptım fulledikten sonra 200 daha yaptıktan sonra fulluycem bakalım 100kmde kaç litre yakıyormuş öyle öğrenmeye çalışıcam.
Ben çanta konusunda yardımlara açığım.
Bu arada ön tekerleğin havası şişirdikten sonraki gün hemen iniyor böyle bir sorun mu var başka arkadaşlar da aynısını yaşamış sanırım?
Sen zaten apaçisin Adem
Takma kafaya benimkide öyle koşarken belli olmuyor benim için sakıncası yok yani
Shad ı unutmayalım benim arka çanta shad kappa 3 lü set aldım yan çantaları kullandım arkayı değiştirmedim kappayla değişmem yani
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
bugün polis kasksızlara ne güzel ceza kesiyodu. Kafamda kask, içim rahat. Ama sanki kask takanların %90 nı ceza yememek için takıyor.
kasklarının kalıtesınden de anlasılır zaten....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
arkadaslar hepınıze tesekkur edıyorum ozellıkle fatıh kardesımın yazılarını dıkkatlı okudum ve sayenızde benımde artık salcano wolf 125 ım var yalnız benım bırkac sorum var sızlere motorun vıtesın gecıslerınde sorun yasıyorum 1.vıtesten 2.vıtese gecıs yaparken 2.vıtesten 3. Vıtese gecıs yaparken motor bos vıtese atıyor daha sonra tekrar vıtese bastıgımda bostan ucuncu vıtese atıyor bu normal mı
vitesleri okşama, tokatla. Çözüm bu.
yok arkadaş yok. Tahsin, ahmet abi, ben, mutlu. Bu kadar sanki. Napmalı? Sohbet dönmüyor. Nerde eski günler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)