r1 le turluyorum. 170-180 uçuyo. Yok satacam. Yoksa kanatlanıp uçacam.
r1 le turluyorum. 170-180 uçuyo. Yok satacam. Yoksa kanatlanıp uçacam.
yav bu tubeless bi bendemi hava kaçırıyor?
150km de bir kontrol ediyorum. 35 psi den 30 lara düşüyor. hadi arka patlak. fitil var. önde iniyor anasını satayım...
bu arada benim ön balatalar 1500km ye dayandı.. gözlerim yaşarıyor her frene basışımda bu gidişle 2000km yi görecek gibi..
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
tahsin 3 ayda 1 bakıyorum, arka 32 den 25 civarına düşüyor. Ayrıca ön balatalar 10 bin garanti. Yani margarin gibi erimiyor.
Bu ara sağ salim döndüm eve r1 le. Yer uçağı.
Face den eklemek isteyenlere alimadem1@hotmail.com
herkesi beklerim.
Abi balata demişken benimde arka balata ıslandımı milleti korkudan hoplatacak bir ses yapıyor sorma .Şu ön frende vurdura vurdura duruyor, Adem Abi yumuşak balata al dedi ama nerden nasıl ne zaman alacağım bilemedim.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
bi ara öğleden sonra gel, benim taktırdığım yere taktıralım.
Valla sizin motorların frenlerini bilmem ama bizim kobranın frenleri 10 numara şu anda.ABS,ASR,ESP herbişey var gibi.Olmadı birde ybr orjinal balatası deneyin olursa.Veya çıkma fren merkeziyle de halledilir.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
tamam c.tesi 5 te gel, taktıralım.
murat benim balatada yağmurda zonnnnnn diye ses çıkarıyodu.
önemsemedim.
kurudada ötmeye başladı. mecbur değiştirttim. yeşil balata taktırdım. 25tl .
800km dir gidiyor. gayet iyi
ön balata değişeceğindede ön tekerin rahat dönüp dönmediğine baktır.
eğer zor dönüyosa fren sıkıyodur.
kleperin içindeki pistonları greslettir. ozaman hem balatan uzun ömürlü olur hem daha az hoplar..
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
beyler bugun farkettim bizim motorlarda stop tuşu yokmuş..
Sayfa yavaş gidiyo hmm benim Salcoya binmem şart o halde şu uzun dinlenmede bi gezi yapayım bari
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ahmet abi rafa kaldır, duvara as, eve hapset. Hatta depoya kilitle, üstünüde ört. Hiç binilirmi motora, süs için üretilmiş o.
valla evliya gibi adamsın nerden biliyon Şu anda depoda kilitli üzeride örtülü zaten Adem ağa ama bana öyle kısa koşu kır bayır gezileri yakışmaz bu hafta sonu bahar şenlikleri varmış Bergama güzellik ılıcalarda (neresiyse artık) bi otarafa doğru uzanıp geleyim diyom
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
uyuyan canavarı uyandır artık abi. Bu kadar yattığı yeter. Yata yata tembel alışacak.
Aynen Ademim malum sezonu scoterla açtık gerisinide Salcoyla getirelim değilmi
beyler bizim arka çanta demirinin sağlamlık durumu nedir?..
dün zorunlu bi deneme yapmak durumunda kaldım, epey yusufladım sıkıntı olur diye.
Kappa K35 çantanın içinde 10 kiloluk kedi kumu taşıdım. Şükür bişey olmadı ama yinede varsa tecrübelerinizi sormak isterim.. O demiri kırabilen var mı?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
evet abi.
Novarix 10 kg ma kadar rahat taşıyor. Problem yok. Ybr nin çanta aparatından daha sağlam bizimkisi. :p
sel götürecek yav. Acayip kuvvetli yağmur var.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)