yok abi patlamamış. Baktım. Dışardan gözüküyo. Peki bu ampüle ulaşmak için granajları ve seleyi sökmek şarmı?
yok abi patlamamış. Baktım. Dışardan gözüküyo. Peki bu ampüle ulaşmak için granajları ve seleyi sökmek şarmı?
ES-SELAMU ALEYKUM SALCANOCU ARKADASLAR
Ü
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Aleyküm selam mutlu arkadaşım. Ampül ampül?!?
Dışardan bakmakla göremen Adem çift duylu ampüldür arkadaki söküp bakman gerek sökmen içinde seleyi ve arka kuyruğu sökmen lazım maalesef
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
abi açık ve net gözüküyo ama genede sökmem gerekecek galiba.
ampüldeki her iki kısımda görünüyomu dediğin gibi görünsede farketmez her türlü sökceksin efem
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
görünüyo ama yanmıyor. Gevşemiş olabilir. Patlak yok. Ampulün telinde kesik yok. Genede sökülecek.
benim de arka lamba gitmişti seleyi tamamen söküyorsun yanları açıp sonra ordan takıyorsun. osram ampül aldım önü kendim açamadım yarın gidicem taktırcam burdaki usta çok iyi takıyor yardım ediyor
Selamlar Wolf ahalisi..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
tam seleyi sökecem, granajları sökecem, son bi kontrol edem dedim, frene bi bastım, fren lambaları 2 side yanıyor. tekrar tekrar denedim yanıyor. Dün okadar uğraşmama rağmen yanmamıştı. Patlak olmadığını görmüstüm. Neyse uğraşmaktan kurtuldum. Yanıyo ampul.
Müşirde yada kablolarda bi oksitlenme yada kısa devre olmuştur belkide Adem , Tahsin sen ekmek falanmı dağıtıyon Salcoyla
Arkasındaki ekmek kasasını görünce öyle bi çağrışım yaptı bende Allah sepetinin içini boş koymasın deyem o zaman sana
yok eve geldim baktım gene yanmıyor hemen yan kapakları ve seleyi söktüm. Parmaklarımın ucuyla lamba yerini çevirerek söktüm. Ampulü söktüm, yedekte ampul vardı, taktım yandı. Fren lambası tarafı kesılmiş. Okadar ufakki kesik, gözle görülmüyor neyse taktım geri artık çalışıyor. Arka ampule ulaşmak için yan kapaklar ve seleyi sökmek yeterli oluyor. Yan granajları sökmeye gerek yok.
şase olmuş motorda uzunlar falan da yanmıyordu bir ara sigorta attı uşraşırken. allahtan onu da hallettirdik benden bu kadar bakımlar bundan sonra da hayırlısıyla sadece benzinlikten benziliğe uzun kmler boyunca :D
motorda dublex lastık nekadar onemlı oldugunu fark edıyorum arkadasın salcoyu kullanırken.bırde ben gıdonu bıraz yatırmıstım kendıme gore ayarlatmıstım muthıs kulanım rahatlıgı saglıyodu.bunda sankı motora yenı baslıyomus gıbı bı hıs olustu ıcımde.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
pianoblack ve gezginmotor'dan ses çıkmıyor.. nerdesiniz beyler?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)