haklısın egelim abim.
Motor temize benziyo Çanta dahil 2 ye almaya bak
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Yanında birini götürmen isabet olur hem motora bakar şöyle bi inceler hemde biner getirir sende trafiğe kapalı boş alanlarda öğrenirsin iyice alıştıktan sonra yavaş yavaş çıkarsın trafiğe
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
şuan itabari ile ilandaki motoru almış bulunmaktayım devir masrafları dahil çanta hariğ 2.000 tl ye tanıdık motorcu abiye gösterdim bindi sorunsuz güzel onayı verdi aldık hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermez inşallah...
Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
Ramazan ALTUNIŞIK
vallahi öyleydi. Ben 2kişi o tek. En sonunda pes etti. Kenara çekti veya hararet falan yaptı bilemiyorum. Çünkü durduğu yerde ne bi tesis, ne bina, nede başka bişey vardı. Durdu sağa . İndi motoruna bakıyodu. Bozukmuydu acep? altımdaki 96 değil, 2005 titan es vardı. 155-160 cc 96 dan daha hızlı. Egelim abim gene kulaklarımı çekecek
[QUOTE=fat280;2798176]depoya özel kendi karışımından koyuyor mehmet o yüzden kimseye vermez o karışımı
Ah bi bulabilsek fatih abi ybryle 160 170 olur heralde allah ne verdiyse
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------
Adem abi sen böle konuşuyon gençleri galeyana getiriyon ama olmuyo yani şeytan diyo sat ybryi al bi titan ortalığın tozunu al
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------
allah kaza bela vermesin kardeşim güle güle kullan
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
şimdi bak fatihim. Benim motor 60 binde iken, yani %100 orjinal iken, üstüne basa basa yazıyorum, 2004 model 12.5 hp ybr ler hariç, kalkışta, yokuşta, yokuş aşa gene tozunu attırıyodum. Biraz var fark. Tork ve hp olarak. Bu arada ybr salcano iyi motordur. Benimki efsane. Efsaneler ölmez. eski kasalar, yeni kasalara nazaran motoru biraz daha sorunsuzdur. Yeni kasaların vites araları uzundur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Kazasız belasız kullan inşallah. Ybr ye zam gelmiş zaten. Plaka dahil sıfırı 4900 tl ye falan geliyor. O paraya senin motordan 2 tane alır, üstüne harçlık bile kalır.
Arkadaşlar bugn sabaha karşı 2 gibi yola çıktm sbh 7.00 da evdeydm toplamda 300 km gittim...biri 10 diğeri 25 dkka olmak üzere iki mola verdm sadece...eve geldğmde hiç yorgn değldm salco wolf da titreşim olmaması çok gzl bu yönüyle insanı,ksnlkle yormuyor ... Yalnız ilk uzun yolum oldğu için tecrbeszlğme denk geldi ,yazlık montla çıktm yola ve heryerim buz kesti...yanıma bant ve poşet almıştm allahtan....Poşetle ayakkabılarımı ve avret yerimi güzelce kapatıp bantladım...ama tam olarak kesmyor soğuğu ynede...Eve vardğmda bacaklarım,el bileklerim parmak uçlarım, soğktan uyuşmştu ,avret yermi de çok üşüttm galba kasıklarım ağrıyor suan...
ortalama 80 km/h hızla gittim,80 e çok güzel sabitleniyor 6bin devirde....yalnız 100 km/h ye ulaşmor motor düz yolda 100e gıdım kalıyo anca (97 fln basıyor motor)...
Birde farlar zayıf oldğu için bazı yollarda uzun farları kullandm uzun süre boyunca , suan akü ölü durumda, kickstart yapıp çalıştırıyorum ... akünün bukadar çabuk ölmesi normal mi? daha 1350 km deyim,iki ay oldu motoskleti alalı...uzunları sık yakılı bıraktğm için mi oldu acaba ??
aküde problem var gibi. Sulu akü ise suyunu kontrol et. Eksikse saf su ilave et. Max çizgileri üstünde bellidir oraya kadar doldur. Far aküyemi bağlı motoramı? Yani stop halindeyken kontağı açınca far yanıyomu?
Far akü ve şarj dinamosuna paralel bağlı Adem abi...akü sağlamken motor stop halindeyken yanıyodu...şimdi birkaç saniye yanıyo sonra akü pert...Motor çalışınca verdğm gaza göre ışık güçleniyo ,zayıf gazda zayıf yanıyor....
anladım. Bendeki titan es te öyleydı. Kontağa bağlıydı far, sonra motora bağlattım. Yani motor çalışınca yanıyor. Ampermetre bul. Stop halinde 12, 12.5 volt, rolantide 12.5, 13 volt arası, gaz verınce 13.5, 14.5 volt arası olacak. Bu değerler yoksa konjektör veya statör arızalıdır.varsa akü şarj tutmuyodur. Aküyü değiştir.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)