Yanlışları telefonda düzeltmek olmaz Mutlu buradan yazalımki herkez okusun
gerçi bir önceki mesajımda açıklamıştım tekrar açıklayayım Meriçte yazmış ama bende izah edeyim Sağlık sorunlarından dolayı satacaktı evet ama sonrasında diyorki arkadaşım 600Fini emanet edecek bu sezon ona binecem
bende dedimki "ulen belim ağrıyor diye Salcanoyu satıyorsun ardında bu sezon Salcanodan daha ağır leş gibi 600 F e binecem diyosun bu ne perhiz bune lahana turşusu" diyerekten girdim olaya sonrada 600 F işini rafa kaldırdı Meriç Salconun parasının üzerine yaz boyu çalışıp para biriktirerek ekleyip comet yada gs 500 gibi bi şey alabileceğinden bahsetti bende dedimki aynı şey o alacağın motorda hafif bi şeymi olacak gene binemeyeceksin üstelik üzerine ekleyeceğin paran hazırda değilse Salconunda parası yalan olur arada yer gidersin hem yakıtı ve işletim giderleri Salcano gibi olmayacak gel sen satma motorunu diye ikna etmiştim kendisini oda tam ilanı kaldırmıştı bi kenarda dursun diyorduki Ademin aracı olmasıyla satıldı motor. Motor satıldıktan sonra araba almaya karar vermişti Meriç fakat gel görki ekonomik sebeplerden dolayı parası her gün azalıyordu hatta o günlerde bende bi Pegaso 650 alacak oldum sırf kalan parası değerlensin diye takasta 2750 ye sayılan motorumu nakit 2000 liraya kendisine verebileceğimi teklif ettim (tabi aradaki 750 TL lik farkı nakit pazarlıkta sönümleyebilirsem bunun olabileceğinide belirttim) lakin bizim iş olmadı oda paranın daha fazla erimesine engel olabilmek için YBR yi aldı
Anlatabildiysem ben kimseye çanak tutmuyorum MUTLU Ademede çanak tuttu demekten kastım şudur; Murat kendisine telefon edip lastikçinin söylediğini aktardığında olanları direk buraya yazmak yerine bi durup düşünmesi ve Meriç bunu bize yapmaz yapamaz demesi lazımdı,en azından Murata sen kapat arkadaş ben Meriçi arar dönerim sana diyerek Meriçten durumu izah etmesini isteyebilirdi
Ben Ademden bunu beklerdim açıkcası
ki Ademin motoru almasına da ben vesile oldum Fatihin motorunada ben kefil oldum yani demekki Allah korusun aynı yada benzeri bi olay Tokatçıdada olmuş olsa buradan bizi afişe edecekmiş kendisi
Meriçte hiçmi kabahat yok var tabiki ta baştan beri kafayı takmıştı şambriyel kullanılmasına o anda daha motorunun satılma davası ortada yokken "ya arkadaşlar şambriyelli kullanılmalı çünkü benim arka lastiğim sürekli hava kaçırıyor ve ben bunu çözmek için şöye şöyle bi işlem yaptım fakat bu içime sinmiyor o yüzden iç lastik takılmasından yanayım" şeklinde açıklasaydı konu inanın buralara gelmezdi ha satış anında bilerek ve isteyerek bunu saklamışmıdır Muratdan kesinlikle ve kesinlikle buna ihtimal vermiyorum çünkü kendiside diyor her şey çok ani paldır küldür oldu unutmuştur yada önemsememiştir o olabilir ancak
Murat bu konuda mağdur demişsin bence Muratın mağduriyeti Meriçin Mağduriyetinin yanında hiç kalır
sonuçta jantların değişiminden motoru geri iadeye kadar mağduriyeti gideriliyor fakat Meriçin ne şerefsizliği kaldı ne rezilliği ki aynı sen yada başkaları gibi olayda tamamen 3. şahıs seyirci olmama rağmen kanıma dokundu bu yaşananlar
huzursuzluğum ise en azından Adem kadar buna emin olabilirsin
çünkü ben buraya yazan herkezi kardeş görüyorum ve kardeşler arasında gerginlik yaşanması benim en son isteyeceğim şeydir.
Umarım anlatabilmişimdir bi şeyler aga selametle