Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Ghostboz11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 mcx roadracer
    Ben sizi ne zamandır takip ediyorum bende salcano wolf(0) yada yamaha ybr 125 esd(2.el) almayı düşünüyorum
    Ben jantı görmeden yorum yapamam sorunludur sorunsuzdur bilemem ama fikrimi paylaşayım dedim
    Meriç abideki Ybrnin ön arka 2 jantı söküp murat abiye yollansın,Murat abide sorunlu görülen yada sorunlu sanılan wolfun ön arka jantını meriçe yollasın uyum sağlanıyosa Benim fikrim bu yanlış bişi dediysem Affola.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Mesele jantların değiştirilmesi değil arkadaş gerekirse jantlar değil komple motorlarda değiştirilebilir, mesele Muratın iş bilmez bi lastikçinin sözüyle ortalığı velveleye vermesi, Ademinde görüp incelemeden bu işe çanak tutması Meriçinde neden lastiklerin şambriyelli kullanılması hakkında ısrarcı olduğunu iyi açıklayamaması
    TATLIHIZ bunu beğendi.
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    ben bır suredır foruma yazmıyordum.
    ama yaşananlar karsısında yazma geregı duydum.
    olayın foruma taşınmasını yanlış buldum.
    helekı bırbırını forum sayesınde tanıyan forumdaşların "serefsiz" dıye tabır edılen sözlerı yakıştıramadım.
    modlardan tıca edılıp o yorumların kaldırılması taraftarıyım.
    olayın fazla buyutuldunu vede raps çok agır ıtamlarda bulundugunuzun kanaatındeyım.

hepinize hayırlı forumlar dılerken mutluyada hayırlı oolsun dıleklerımı sunaruım..
    gezginmotor bunu beğendi.
    Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.

Ghostboz11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 mcx roadracer
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mesele jantların değiştirilmesi değil arkadaş gerekirse jantlar değil komple motorlarda değiştirilebilir, mesele Muratın iş bilmez bi lastikçinin sözüyle ortalığı velveleye vermesi, Ademinde görüp incelemeden bu işe çanak tutması Meriçinde neden lastiklerin şambriyelli kullanılması hakkında ısrarcı olduğunu iyi açıklayamaması
    Haklısın abi
    Jant kazasız dendiğine göre hava kaçırmaması için yapılan bi çözümden zarar gelmez bence çünkü; Kazalı jant kırık olur yolda kendini belli eder

dftuzlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kentkart
    arkadaşlarım,abilerim sınavlardı derslerdi çalışır dururken giremiyordum foruma.tatsız olaylar yaşanmış ama sağlık olsun. unutalım. hepimiz bu forumda tanıstık.
    Zaten forumun durumu bellı her gun bırı diğeriyle tartışıyo.Eskiler bu forumun eski tadı yok diyo.
    Forumun belkide en samimi en hareketli topici biziz.
    Tatlı yiyelim tatlı konusalım
    Ben herkesi doğum günü pastamdan yemeye davet ediyorum

Uploaded with ImageShack.us
    Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    olaya para muhabeti (cıkar) girdi mi iş değişir, şuan gördüğünüz gibi..
    ben edilen hakaretlere şaşırdım, ahmet abi özeti geçmiş..
    forumun tadı tuzu kalmadı bunu görüyorum uzun zamandır..
    buradaki çogu insanın yaşı belli bir haddeye ulaşmış, ama olanları yakıştıramıyorum acıkcası, foruma gelip yazmalar filan

---------- Post added at 12:46 ---------- Previous post was at 12:37 ----------

Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Simdi tsubasa falan gelir oda saydırır gider..
    kocum benim muhattabım sen değilsin.
    buradaki cogu insanda muhatabım değil. yaşın başın kaç da nasıl konuşuyorsun anlamıyorum?
    senin gibi ergen adama da laf yetiştirmem
    yaşım 26, aramızda daglar kadar fark var,
    biraz konuşmasını ögren, cahillikle olmaz bu iş. şu işi de az cok karıştıran sen olmuşsun
    yangına körükle gidilmez..
    bu kadar 30 yaşının üstünde adamlar var.
    saygı göstermiyorsun, ama susmasını ögren
    Pianoblack bunu beğendi.
    # motosikletle.blogspot

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    aynı secım donemı sıyası destekcıler gıbı olmus forum....dunkı yazılar murat ı desteklıyordu bugunkı yazılar meriç i desteklıyor.ama ahmet abi senın yorumunu aklım almadı bır turlu.yanlısım varsa telım sende var şu sebepten haksızsın de bana. bır oncekı yorumunda yada benım yaptıgım yoruma bakarsan sızın tanıs oldugunuzu belırttım (erdek festıvalınden bahsettım)kafama takılan şu oldu;meriç in saglık nedenlerınden motoru sattıgı vs vs vs...madem saglık sorunlarından motor satılır aradan kısa bı sure gecmıs olmasına ragmen aynı segmentte motor nıye alınır.bu bır tıcarı dusunce degılmıdır.(merıc ald8gında cok uygun fıyatla aldıgından bahsetmıstı forumda)ozaman sende adem e dedıgın gıbı merıc e canak tutmus olmuyomusun.şahsen ne merıc ı ne murat ı ne ademı ne tatlıyı ne tuzluyu tanıyorum.ama ortada bı yanlıs var.batım bodruma gıttım adem gece 2 de aradı gunduz 7 de ısten cıkacagını soyledı saat 1 de kalkacagını soyledı.gıttıgım yer ademe 10km ıdı gelebılırmıydı gelırdı o ayrı.keza murat kardes saat 9 gıbı aradı ıse gıtmıs mesaı basladı dedı kı benım gıttıgım yerdeymıs kendısı.fakat 20dk once oradan ayrıldıgımdan donemedım gerıye cunkı kendı ısım ıcın gıtmedım.oyle olsa ademın evıne kadar gıder kalk bakalım aga demlet bı demlık cay derdım bu8nu yapardım keza murat ıcınde gecerlı.bunun yanında merıcte gece mesaj attı donuste manısaya 20km kala ara abı ben senı karsılarım dedı sagolsunlar samımı davranıslarından sorun benım yola gıttıgım adamla ılgılı arkadaslara ugrayalım dedıgımde tamam demıstı sonradan laf yaptı bende ses cıkarmadım.valla bence burda murat bu konuda magdur.ademde arada kaldıgından huzursuz....ama en ıyısınıde en kucugumuz avukat bılır.tsubasa ya satasmasını bılıyor cunkı.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ama en ıyısınıde en kucugumuz avukat bılır.tsubasa ya satasmasını bılıyor cunkı.
    umrumda değil abi kimse, sen beni az cok tanıdın, nasıl bir insan oldugumu biliyorsun.
    benim bahsettiğim olayda bu yüzdendi, nedense konuştuktan sonra mesaj atmadın, belki de cevap verecek şey bulamadın..
    şuan beni anlıyormusun..
    # motosikletle.blogspot

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    olurmu ben sana cevap yazdım
    sen ses cıkarmıon dıye bende yazmadı bu cocuk dıyorum
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba arkadaşlar.
    Aklınızdaki sorulara gene cevap vermeye çalışayim.
    Öncelikle kasti olarak yapılmış gizlenmiş birşey yok.Genel olarak araştırırsanız tubless olmayan jantla tubless kullanılacağı zaman ilaç sürme muhabbeti var.O muhabbet benimde zamanımda başıma geldi yaptırdım geçtim.Büyütülcek birşey yok.Hani ufak şeyler takılcaksa benzin musluğu akıtıyordu onunda contasını değiştirdim bu bir kusurmu sizce? veya debriyaj teli koptu onu değiştirdim. buda mı kusur?Etmen eylemen kaç yaşında adamlarsınız 3 kuruşluk şey için vatan haini ilan ettiniz beni.Gene malımın arkasındayım getir ybr yi verim dedim daha ne diyeyim.

Ahmet abi özetlemiş durumu.Az çok tanıyan biliyor.Motor ısınınca debriyaj tık tık vuruyor diye motoru açtık değiştirdik.Öyle 3ün 5 in hesabını yapcak adam değilim.Şöylede yapabilirdim traşlanan yere ince bir zımpara atardım dümdüz çıkardı jant verirdim.İşte o zaman 3 kağıtçılık olurdu.Neyse o şekilde verdim.Zaten murat biliyor geldiler kahvaltı yaptık motoru denediler satış alıp yola çıktılar apartopar oldu işler aklıma gelmedi.Dediğim gibi önemsemediğimden üstünde de durmadığımdan aklımıza gelmedi.Böyle büyütülceğini bilsem satmazdım motoru.Motor almamış olsam getir geri alayim bile derdim salcanoyu.Ben motoru adem abi aracı oldu diye sattım ahmet abi satmaktan vazgeçirmişti ilanıda kaldırmıştım dursun kenarda diyordum.Adem abi aracı oldu diye tamam satalım dedim.Söz ağızdan çıktı geri vites olmaz ben vazgeçtim diyemedim kimseye.

Mutlu abi demiş neden aynı segmentte motor aldı diye.Onuda şöyle özetliyeyim.Taşınma işleri çıkınca eldeki birikmişten yedik.Hazıra dağ dayanmıyor çalışmayınca hazırdan yiyiyoruz hep.En azından parayı bağlıyayim harcanmasın yaza doğru elden kolaylıkla çıkadabileceğim bir motor aldım koydum kenara.Ticari amaç dediğim bu.Hazırdaki param dursun muhabbeti yani.

Bir lastikçinin lafıyla beni zan altında bıraktınız ama canınız sağ olsun.Ne olursa olsun yolu düşen buyursun gelsin.Dahada yazmam bu konu ile ilgili.

Motosikleti
    Demir At
    olurmu ben sana cevap yazdım
    sen ses cıkarmıon dıye bende yazmadı bu cocuk dıyorum
    abi ben mesaj gelmedi cevap yazdım sana sonra kaldı öyle
    # motosikletle.blogspot

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    bi arka sayfada en üst msj ımda heresten özür diledim. En büyüğünden en küçüğüne. Daha ne istiyosunuz anlamadım. Jant konusunu muratla beraber çözeriz. Şu an tublese çevirdik. Öyle duruyor. Jantın durumu ilerki günlerde ortaya çıkar. Murata kefil olduğum için o jant artık kimsenin problemi değil benim problemim. Gerekirse murat arkadaşıma cant alıcam. Kefil olduysam sonuna kadar arkasındayım. Bu muhabbete artık kimse ortak olmasın. Konu kapanmıştır. Bidaha en büyüğünden en küçüğüne özür dilerim.
    ramizan83 bunu beğendi.

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı tahsins adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konuyu kapatalım ve değiştirelim. herkes fikrini söylemiş.

sibop ayarı nezaman yapılır acep wolfe ?
    ben 4500km dir geziyorum motorla. bariz şakırdama sesi falan gelmiyo motordan ?
    ne durumlarda yapılır acaba ? herkes 3000-4000km de yapılır diyo
    Subap ayarı bu tarz motorlarda (YBR 125, 2.nesil motoru için konuşuyorum) 10000-12000km'de ihtiyaç duyuluyorsa yapılır. Ama yok, herşey yolundaysa 18000-20000km civarı beklenebilir.
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Subap ayarı bu tarz motorlarda (YBR 125, 2.nesil motoru için konuşuyorum) 10000-12000km'de ihtiyaç duyuluyorsa yapılır. Ama yok, herşey yolundaysa 18000-20000km civarı beklenebilir.
    tvs forumunda çok gezdim bu aralar. bi subap ayarıdır gidiyor.
    diğer çinlilerdede subap ayarı muhabbeti gırla
    neyseki bizde sık ihtiyaç yokmuş.

bu arada benim ön balata 1000km oldu. halen ötme yok.
    kaliperdeki pistonları greslemek olayı çözdü. demekki piston takılı kaldığından devamlı fren sıkıp balatayı yakıyomuş.
    zırt pırt balata değişmekten kurtuldum
    bide ben hiç durmadan gazfren gittiğimden bu kadar çabuk balata bitiyor. yanlış anlaşılmasın..
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    aynı secım donemı sıyası destekcıler gıbı olmus forum....dunkı yazılar murat ı desteklıyordu bugunkı yazılar meriç i desteklıyor.ama ahmet abi senın yorumunu aklım almadı bır turlu.yanlısım varsa telım sende var şu sebepten haksızsın de bana. bır oncekı yorumunda yada benım yaptıgım yoruma bakarsan sızın tanıs oldugunuzu belırttım (erdek festıvalınden bahsettım)kafama takılan şu oldu;meriç in saglık nedenlerınden motoru sattıgı vs vs vs...madem saglık sorunlarından motor satılır aradan kısa bı sure gecmıs olmasına ragmen aynı segmentte motor nıye alınır.bu bır tıcarı dusunce degılmıdır.(merıc ald8gında cok uygun fıyatla aldıgından bahsetmıstı forumda)ozaman sende adem e dedıgın gıbı merıc e canak tutmus olmuyomusun.şahsen ne merıc ı ne murat ı ne ademı ne tatlıyı ne tuzluyu tanıyorum.ama ortada bı yanlıs var.batım bodruma gıttım adem gece 2 de aradı gunduz 7 de ısten cıkacagını soyledı saat 1 de kalkacagını soyledı.gıttıgım yer ademe 10km ıdı gelebılırmıydı gelırdı o ayrı.keza murat kardes saat 9 gıbı aradı ıse gıtmıs mesaı basladı dedı kı benım gıttıgım yerdeymıs kendısı.fakat 20dk once oradan ayrıldıgımdan donemedım gerıye cunkı kendı ısım ıcın gıtmedım.oyle olsa ademın evıne kadar gıder kalk bakalım aga demlet bı demlık cay derdım bu8nu yapardım keza murat ıcınde gecerlı.bunun yanında merıcte gece mesaj attı donuste manısaya 20km kala ara abı ben senı karsılarım dedı sagolsunlar samımı davranıslarından sorun benım yola gıttıgım adamla ılgılı arkadaslara ugrayalım dedıgımde tamam demıstı sonradan laf yaptı bende ses cıkarmadım.valla bence burda murat bu konuda magdur.ademde arada kaldıgından huzursuz....ama en ıyısınıde en kucugumuz avukat bılır.tsubasa ya satasmasını bılıyor cunkı.
    Yanlışları telefonda düzeltmek olmaz Mutlu buradan yazalımki herkez okusun gerçi bir önceki mesajımda açıklamıştım tekrar açıklayayım Meriçte yazmış ama bende izah edeyim Sağlık sorunlarından dolayı satacaktı evet ama sonrasında diyorki arkadaşım 600Fini emanet edecek bu sezon ona binecem bende dedimki "ulen belim ağrıyor diye Salcanoyu satıyorsun ardında bu sezon Salcanodan daha ağır leş gibi 600 F e binecem diyosun bu ne perhiz bune lahana turşusu" diyerekten girdim olaya sonrada 600 F işini rafa kaldırdı Meriç Salconun parasının üzerine yaz boyu çalışıp para biriktirerek ekleyip comet yada gs 500 gibi bi şey alabileceğinden bahsetti bende dedimki aynı şey o alacağın motorda hafif bi şeymi olacak gene binemeyeceksin üstelik üzerine ekleyeceğin paran hazırda değilse Salconunda parası yalan olur arada yer gidersin hem yakıtı ve işletim giderleri Salcano gibi olmayacak gel sen satma motorunu diye ikna etmiştim kendisini oda tam ilanı kaldırmıştı bi kenarda dursun diyorduki Ademin aracı olmasıyla satıldı motor. Motor satıldıktan sonra araba almaya karar vermişti Meriç fakat gel görki ekonomik sebeplerden dolayı parası her gün azalıyordu hatta o günlerde bende bi Pegaso 650 alacak oldum sırf kalan parası değerlensin diye takasta 2750 ye sayılan motorumu nakit 2000 liraya kendisine verebileceğimi teklif ettim (tabi aradaki 750 TL lik farkı nakit pazarlıkta sönümleyebilirsem bunun olabileceğinide belirttim) lakin bizim iş olmadı oda paranın daha fazla erimesine engel olabilmek için YBR yi aldı
    Anlatabildiysem ben kimseye çanak tutmuyorum MUTLU Ademede çanak tuttu demekten kastım şudur; Murat kendisine telefon edip lastikçinin söylediğini aktardığında olanları direk buraya yazmak yerine bi durup düşünmesi ve Meriç bunu bize yapmaz yapamaz demesi lazımdı,en azından Murata sen kapat arkadaş ben Meriçi arar dönerim sana diyerek Meriçten durumu izah etmesini isteyebilirdi Ben Ademden bunu beklerdim açıkcası ki Ademin motoru almasına da ben vesile oldum Fatihin motorunada ben kefil oldum yani demekki Allah korusun aynı yada benzeri bi olay Tokatçıdada olmuş olsa buradan bizi afişe edecekmiş kendisi

Meriçte hiçmi kabahat yok var tabiki ta baştan beri kafayı takmıştı şambriyel kullanılmasına o anda daha motorunun satılma davası ortada yokken "ya arkadaşlar şambriyelli kullanılmalı çünkü benim arka lastiğim sürekli hava kaçırıyor ve ben bunu çözmek için şöye şöyle bi işlem yaptım fakat bu içime sinmiyor o yüzden iç lastik takılmasından yanayım" şeklinde açıklasaydı konu inanın buralara gelmezdi ha satış anında bilerek ve isteyerek bunu saklamışmıdır Muratdan kesinlikle ve kesinlikle buna ihtimal vermiyorum çünkü kendiside diyor her şey çok ani paldır küldür oldu unutmuştur yada önemsememiştir o olabilir ancak

Murat bu konuda mağdur demişsin bence Muratın mağduriyeti Meriçin Mağduriyetinin yanında hiç kalır sonuçta jantların değişiminden motoru geri iadeye kadar mağduriyeti gideriliyor fakat Meriçin ne şerefsizliği kaldı ne rezilliği ki aynı sen yada başkaları gibi olayda tamamen 3. şahıs seyirci olmama rağmen kanıma dokundu bu yaşananlar huzursuzluğum ise en azından Adem kadar buna emin olabilirsin çünkü ben buraya yazan herkezi kardeş görüyorum ve kardeşler arasında gerginlik yaşanması benim en son isteyeceğim şeydir.

Umarım anlatabilmişimdir bi şeyler aga selametle
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Yanlışları telefonda düzeltmek olmaz Mutlu buradan yazalımki herkez okusun gerçi bir önceki mesajımda açıklamıştım tekrar açıklayayım Meriçte yazmış ama bende izah edeyim Sağlık sorunlarından dolayı satacaktı evet ama sonrasında diyorki arkadaşım 600Fini emanet edecek bu sezon ona binecem bende dedimki "ulen belim ağrıyor diye Salcanoyu satıyorsun ardında bu sezon Salcanodan daha ağır leş gibi 600 F e binecem diyosun bu ne perhiz bune lahana turşusu" diyerekten girdim olaya sonrada 600 F işini rafa kaldırdı Meriç Salconun parasının üzerine yaz boyu çalışıp para biriktirerek ekleyip comet yada gs 500 gibi bi şey alabileceğinden bahsetti bende dedimki aynı şey o alacağın motorda hafif bi şeymi olacak gene binemeyeceksin üstelik üzerine ekleyeceğin paran hazırda değilse Salconunda parası yalan olur arada yer gidersin hem yakıtı ve işletim giderleri Salcano gibi olmayacak gel sen satma motorunu diye ikna etmiştim kendisini oda tam ilanı kaldırmıştı bi kenarda dursun diyorduki Ademin aracı olmasıyla satıldı motor. Motor satıldıktan sonra araba almaya karar vermişti Meriç fakat gel görki ekonomik sebeplerden dolayı parası her gün azalıyordu hatta o günlerde bende bi Pegaso 650 alacak oldum sırf kalan parası değerlensin diye takasta 2750 ye sayılan motorumu nakit 2000 liraya kendisine verebileceğimi teklif ettim (tabi aradaki 750 TL lik farkı nakit pazarlıkta sönümleyebilirsem bunun olabileceğinide belirttim) lakin bizim iş olmadı oda paranın daha fazla erimesine engel olabilmek için YBR yi aldı
    Anlatabildiysem ben kimseye çanak tutmuyorum MUTLU Ademede çanak tuttu demekten kastım şudur; Murat kendisine telefon edip lastikçinin söylediğini aktardığında olanları direk buraya yazmak yerine bi durup düşünmesi ve Meriç bunu bize yapmaz yapamaz demesi lazımdı,en azından Murata sen kapat arkadaş ben Meriçi arar dönerim sana diyerek Meriçten durumu izah etmesini isteyebilirdi Ben Ademden bunu beklerdim açıkcası ki Ademin motoru almasına da ben vesile oldum Fatihin motorunada ben kefil oldum yani demekki Allah korusun aynı yada benzeri bi olay Tokatçıdada olmuş olsa buradan bizi afişe edecekmiş kendisi

Meriçte hiçmi kabahat yok var tabiki ta baştan beri kafayı takmıştı şambriyel kullanılmasına o anda daha motorunun satılma davası ortada yokken "ya arkadaşlar şambriyelli kullanılmalı çünkü benim arka lastiğim sürekli hava kaçırıyor ve ben bunu çözmek için şöye şöyle bi işlem yaptım fakat bu içime sinmiyor o yüzden iç lastik takılmasından yanayım" şeklinde açıklasaydı konu inanın buralara gelmezdi ha satış anında bilerek ve isteyerek bunu saklamışmıdır Muratdan kesinlikle ve kesinlikle buna ihtimal vermiyorum çünkü kendiside diyor her şey çok ani paldır küldür oldu unutmuştur yada önemsememiştir o olabilir ancak

Murat bu konuda mağdur demişsin bence Muratın mağduriyeti Meriçin Mağduriyetinin yanında hiç kalır sonuçta jantların değişiminden motoru geri iadeye kadar mağduriyeti gideriliyor fakat Meriçin ne şerefsizliği kaldı ne rezilliği ki aynı sen yada başkaları gibi olayda tamamen 3. şahıs seyirci olmama rağmen kanıma dokundu bu yaşananlar huzursuzluğum ise en azından Adem kadar buna emin olabilirsin çünkü ben buraya yazan herkezi kardeş görüyorum ve kardeşler arasında gerginlik yaşanması benim en son isteyeceğim şeydir.

Umarım anlatabilmişimdir bi şeyler aga selametle
    yazmayın artık 100 defa özür dilenmez. Tamam suç bende kabul ediyorum ve bütün sorumluluğu üstüme alıyorum. Konu hakkında yazmayın. Kimseyi üzmek istemiyorum. Konu kapanmıştır diyorum hala yazılıyo. Yazmayin. Problem yok, sıkıntı yok. Kefil olduysam sonuna kadar arkasındayım. Muratla aramızda artık. Buraya yansımasın. Teşekürler.
    cesur509 bunu beğendi.

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bugün motorla ilk 20 kilometremi yaptım arkadaşlar. Kappa K35 çanta, motor koruma demirini hallettim. (Bu arada İstanbul Avrupa Yakasında, Wolf için özel üretilmiş koruma demiri arayan varsa Sefaköy'deki Kasımpaşa motorda var. Zafer usta hem sadece Salcano satan ve servisliğini yapan bir işletmeci, hemde işinde çok iyi)

Deneyim paylaşmak için çok erken ama ilk sürüşte tespit ettiğim artıları ve eksileri yazacağım. Daha önce bu sınıfta TVS Apache RTR, Honda CBF150, SYM XS125 ve Yamaha YBR125 kullanmış biri olarak kendimce karşılaştırmalarımda olacak.

+ Herşeyden önce makine herkesin söylediği gibi çok konforlu. Sıfır titreşim. Çok zevkli, daha doğru tabirle eğlenceli bir sürüşü var.
    + Torku çok iyi. YBR125'ten falanda daha iyi. Apache'yi anımsatan bir çekişi var.
    + Rodajda olduğu için seriliği konusunda net konuşamıyorum ama o konuda da YBR125'ten (şu haliyle bile) fazlası var, eksiği yok.
    + Amortisörler yolu sürücüye çok hissettirmiyor ama yol tutuş konusunda da güven veriyor. Tam olması gerektiği gibi, tadında.
    + Parça kalitesi motor aksamı ve aktarma sisteminde gayet iyi.
    + Bence çok şık, karizmatik, dikkat çeken ve sınıfına göre heybetli bir makine. (Heleki çanta ve koruma demiri ile)
    + Vites göstergesi sorunsuz çalışıyor.

- Ön fren kötü. Arka frenin fazlasıyla tatminkar performansına göre ön fren çok sönük kalıyor. Ama yinede iş yapıyor.
    - Gösterge paneli ve aynalardaki plastik aksam çok kaliteli değil. Yan sanayi oldukları aşikar.
    - Lastikler kötü. Cidden kötü. Acilen değiştirilmeli.

Lastikleri bugün değiştirecektim ancak şambrel ve tubeless seçiminde kararsız kaldım. Usta tubeless takarız, hiçbir sıkıntı olmaz dedi. Michelin (Buz motor) satıcısı da aynı şekilde söylüyor. Ancak Metzeler Türkiye distribütörü "Orjinalında şambrelli lastik kullanan motorlara Tubeless uygulanmasını önermiyoruz." demişler. MD forumunda okudum 1-2 konuda. Kararsız kaldım..

Genel hatlarıyla durum budur arkadaşlar. Maşallah, beklediğimden çok daha iyi bir makine. İnşallah ileride de üzmez bizi.
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Bugün motorla ilk 20 kilometremi yaptım arkadaşlar. Kappa K35 çanta, motor koruma demirini hallettim. (Bu arada İstanbul Avrupa Yakasında, Wolf için özel üretilmiş koruma demiri arayan varsa Sefaköy'deki Kasımpaşa motorda var. Zafer usta hem sadece Salcano satan ve servisliğini yapan bir işletmeci, hemde işinde çok iyi)

Deneyim paylaşmak için çok erken ama ilk sürüşte tespit ettiğim artıları ve eksileri yazacağım. Daha önce bu sınıfta TVS Apache RTR, Honda CBF150, SYM XS125 ve Yamaha YBR125 kullanmış biri olarak kendimce karşılaştırmalarımda olacak.

+ Herşeyden önce makine herkesin söylediği gibi çok konforlu. Sıfır titreşim. Çok zevkli, daha doğru tabirle eğlenceli bir sürüşü var.
    + Torku çok iyi. YBR125'ten falanda daha iyi. Apache'yi anımsatan bir çekişi var.
    + Rodajda olduğu için seriliği konusunda net konuşamıyorum ama o konuda da YBR125'ten (şu haliyle bile) fazlası var, eksiği yok.
    + Amortisörler yolu sürücüye çok hissettirmiyor ama yol tutuş konusunda da güven veriyor. Tam olması gerektiği gibi, tadında.
    + Bence çok şık, karizmatik, dikkat çeken ve sınıfına göre heybetli bir makine. (Heleki çanta ve koruma demiri ile)

- Ön fren kötü. Arka frenin fazlasıyla tatminkar performansına göre ön fren çok sönük kalıyor. Ama yinede iş yapıyor.
    - Gösterge paneli ve aynalardaki plastik aksam çok kaliteli değil. Yan sanayi oldukları aşikar.

Lastikleri bugün değiştirecektim ancak şambrel ve tubeless seçiminde kararsız kaldım. Usta tubeless takarız, hiçbir sıkıntı olmaz dedi. Michelin (Buz motor) satıcısı da aynı şekilde söylüyor. Ancak Metzeler Türkiye distribütörü "Orjinalında şambrelli lastik kullanan motorlara Tubeless uygulanmasını önermiyoruz." demişler. MD forumunda okudum 1-2 konuda. Kararsız kaldım..

Genel hatlarıyla durum budur arkadaşlar. Maşallah, beklediğimden çok daha iyi bir makine. İnşallah ileride de üzmez bizi.
    Hayırlı olsun motorunuz Topcase motoru daha heybetli gösteriyor . Resimlerinide paylaşsan , gözümüz bayram etse

Kazasız belasız sürüşler dilerim
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

Motosikleti
    Yamaha x-city 250

lastikleri tubless yaptır. Sıkıntı yok.ön fren balatalarınıda yumuşak, kaliteli balatalarla yenile. Başka problemi yok.

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    NoVaRiX kardeşim kesinlikle tubeless şart. ne takarsan tak tubeless şart. çok kez yolda kalmaktan kurtardı beni tubeless.
    ön frenin yakın zamanda ötmeye başlayacak. kaliteli bi balatayla değişirsin.
    aynalar falan yansanayi değil motor komple yansanayi ama yüksek kalite yansanayi diyelim.
    debriyaj telini sık ayar istemeye başlamadan ybr debriyaj teliyle değiş. malum meriç 1000kmde ben 3000kmde tel koparıp yolda kaldık.
    yağını fazla koyma. tam 1 litre. devamlı redline gitme. keçe patlatabilir. sabahları marş basmadan yağ kaçağı varmı kontrol et.
    güle güle kullan motorunu.
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)