Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Adem abinin sırrı 1 hafta 1 kapak tiiner aga Bu motorda yapar yenme pahasına Sonra sattıydı adem abi motoru
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ben hiç tiner koymadım, koymam. Motorun hakkını veririm sadece.

Motosikleti
    Nasıl haksa artık o ucucan yakında
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    uçanı Allah görür

Motosikleti
    Napsam bende bi ybr bulup senimi gecsem

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    her zaman beklerim. Gel ve geç.

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Napsam bende bi ybr bulup senimi gecsem
    İzzet Abi biz çekiyoruz birde sen dert çekme

Yok Adem Abi kesinlikle herhangi bir motorun hakkını verdiğini(anasını ağlattığını) ispatladı .Ben gördüm.
    cesur509 bunu beğendi.
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Alıntı Murat 48/30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İzzet Abi biz çekiyoruz birde sen dert çekme

Yok Adem Abi kesinlikle herhangi bir motorun hakkını verdiğini(anasını ağlattığını) ispatladı .Ben gördüm.
    Bende gördüm , şahitlik yapabilirim
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

Motosikleti
    Iahh rakip tanımam aga manisa yollarını bilmiyor basamaz

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    tokat cı tatlı.....vay be....
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

Motosikleti
    Gelsin abi fark yapmaz..Bizim burdaki spilden sallansam pisikletle 80 görürüm

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gelsin abi fark yapmaz..Bizim burdaki spilden sallansam pisikletle 80 görürüm
    İzzet Abi galayana gelme Ama o spilden sallanmak çok zevkli harbiden.Bizim Kaynar virazjlarının yokuş aşağı hali resmen.
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

Motosikleti
    Bi bilgimiz var ki konusuyoruz..Viraja gelemem ama düz yolda istersen 2 kişi geleyim

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    murat arkadaşım arayıp bişeyler anlattı. Canım sıkıldı. Bidaha kimsenin önüne geçmicem. Pişman oldum. Murat arkadaşımada ùzüldüm. Temiz diye almıştık motoru. Arka lastiğinin ısrarla niye şamriyelli yapılmak istenmesi anlaşılmıştır.arka cant hem vuruk, hemde kaynaklı çıkmıştır. Murat arkadaşımın dediğine göre. Kaynaklı ve vuruk olunca tabi tubless yapılınca sorun çıkıyor. Bu devirde babana bile güvenmiyeceksin sözü ne kadar doğruymuş. Öyle bi problemi olduğu satılırken söylenmeliydi.

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adem abi, ağır ş*refsizliktir o satıcının yaptığı! Allah korusun, ya yolda kırılma vs. yapsaydı o jant?..
    Ya adaşıma bir zarar verseydi?.. Yazıklar olsun! Bunun adı karaktersizliktir!!
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    murat arkadaşım arayıp bişeyler anlattı. Canım sıkıldı. Bidaha kimsenin önüne geçmicem. Pişman oldum. Murat arkadaşımada ùzüldüm. Temiz diye almıştık motoru. Arka lastiğinin ısrarla niye şamriyelli yapılmak istenmesi anlaşılmıştır.arka cant hem vuruk, hemde kaynaklı çıkmıştır. Murat arkadaşımın dediğine göre. Kaynaklı ve vuruk olunca tabi tubless yapılınca sorun çıkıyor. Bu devirde babana bile güvenmiyeceksin sözü ne kadar doğruymuş. Öyle bi problemi olduğu satılırken söylenmeliydi.
    Adem@ Söyleyecek laf bulamıyorum,Murata motoru satan arkadaş benide tubeles lastik konusunda ikileme sokmuştu şöyleki tubeles lastiklerin salcanoyla uyumlu olmadığını şambriyelli kullanmam gereğini yazmıştı,ben tanıdık bir lastikçiye sordum bana tubeleslerin takılacak jantta eğrilik delik v.b arızaların olmaması durumunda tubelesi güvenle kullanabileceğimi söylemişti ve ben tubelesleri iç lastiksiz taktım ve memnunum...

Murat@ Murat kardeşim gerçekten 1 motorcu olarak jant olayına çok üzüldüm,Allah korumuşki sen değer verdiğin bir artçıyla kullanıyorsun haliyle motora daha fazla yük biniyor artçınla giderken birşey olsaydı ne olurdu...Büyük geçmiş olsun.
    Ayrıca tüm arkadaşlar buradan kötü yazmamaya özen gösterelim gözlemlerim bizim forum insanları efendi kendini bilen insanlar benim düşüncem kötü yazan sadece kendini karalamış olur sağlıcakla kalınız...(Şahsen kendim küfürlü aşırı argo konuşmayı sevmeyen biriyim...)

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    vallaha arkadaşa yapılacak şey değil. Murat arkadaş 100 kg nun üstünde. O kadar dağ taş gezdik. Bide arkasında artçı olarak kız arkadaşını taşımıştı.o cant yolda patlasaydı, 3 kuruş paranın hesabını yapıp sattığı motorun cantının kusurlu olduğunu gizleyen arkadaşım mutlu olurmuydu acaba? Ya murat arkadaşıma bu yüzden bişey olsaydı? Ben bu foruma ne yüzle girebilirdim? Satan arkadaş bidaha girebilecekmi? TATLIHIZ izzet, şamriyeli beraber taktınız, hiç görmedinmi canttaki kusuru? Veya meriç söylemedimi sana?

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Ben arkadaşa daha önce kapalı olan telefondan ulaştım.Söylediğine göre jant dökümünden kaynaklı dubleks yapınca jantın üstünden hava kaçırdığı için kaynak ve macun sürülmüş.Kazasız jant dedi, dedim usta kazalı dedi.macunla kaynağı görünce kazalı demesi normal.Ayrıca sana forumda bir güzel giydirdik dedim.Skiniz sağolsun dedi.Ama yine hava kaçırır dubleks yaptıysan dedi, o sürdükleri macunun ismine bakıp söylicek bende buradan arıcam.Gerçi ben hala hava kaçıran kazasız jantın dahi sağlığından şüpeliyim.Ağırım ben biraz kilo olarak

Ben arkadaşa daha önce kapalı olan telefondan ulaştım.Söylediğine göre jant dökümünden kaynaklı dubleks yapınca jantın üstünden hava kaçırdığı için kaynak ve macun sürülmüş.Kazasız jant dedi, dedim usta kazalı dedi.macunla kaynağı görünce kazalı demesi normal.Ayrıca sana forumda bir güzel giydirdik dedim.Skiniz sağolsun dedi.Ama yine hava kaçırır dubleks yaptıysan dedi, o sürdükleri macunun ismine bakıp söylicek bende buradan arıcam.Gerçi ben hala hava kaçıran kazasız jantın dahi sağlığından şüpeliyim.Ağırım ben biraz kilo olarak
    Murat kardeşim bence daha önceden o jant tamir görüp arıza yaptıysa sen yine tamir etsen yine yapar diye düşünüyorum kendini tehlikeye atma imkanın varsa yeni bir jant al için rahat olsun...(Maalesef insanları tanıyamıyoruz olmaması gereken bu gibi durumlar oluyor...)Ayrıca ekliyorum ben jantları kendim değiştim ve jantlarda en ufak bir kaynak eğrilik hata göremedim ufak tefek oksitlenmeler vardı temizledim.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    banada aynısını söyledi. Kazalı değil dedi. Ama kusurunu söylemesi lazımdı bence. Tubless yapılırsa ne kadar sağlam olur bilemem. Diyecek bişeyim yok artık.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)