Günaydın Salcano Cumhuriyetimizin insanları!
Hepinize keyifli - bomba gibi birgün diliyorum!
Günaydın Salcano Cumhuriyetimizin insanları!
Hepinize keyifli - bomba gibi birgün diliyorum!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
oldu zaten bomba.satıs vermeye calısıorum sabah berı.vergı borcu cıktı motorun.kredı kartıyla odenıomus.sıfre gondercek gelmıyor hadı subeye hadı notere iş kaldı ogleden sonraya.bakalım ne surprızler beklıo.....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Abi kredi kartına hiç gerek yok. Git bir Ziraat yada Vakıflar Bankası ATM'sine, kartsız işleme gir.
Orada MTV ödeme var. Öde gitsin.. Çok basit, 2 dakikanı almaz.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Çok geçmiş olsun Mutlu Abi,
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp
Linkten vergi borçları bakılabiliyor.En azından yenisini alırken bakarsınızı abi
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
an ıtıbarıyle motorun satısını verdık.97.50 satıs masrafı odedı alıcı.plaka aynı kalıo.abı ben bursayı bılmıyorum nerde sıgorta yaptıracaz dıyor cem kardesımız.sımdı acemlerde kı sıgortacılara gıdıcez.2 benım 2 aydan fazla var gunune sıgortamın bıtmesıne para ıadesı alabılıomuyum acaba.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Abi alsan bile 10Tl civarı en fazla.Poliçeyi götürüyorsun sigortacıya 1 hafta sonra gel al paranı diyor
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
hadi hayırlı olsun mutlu arkadaşım.
Selam millet.
Mutlu hayırlı olsun kalan sigortanın parasını alabilceğin gibi yeni aldığın motorada aktarabilirsin
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Ahmet abi ayıp ettin he..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Nie len datlı nolduki
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ahmet abi kapışakmı?
titanı yarın konjektör tamiri için ustaya verecem. Titanla gezilere katılıp tokat mı atsam arkadaşlara?
Sen manisaya gelsene Adem abi.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Ben bu gün ordaydım
yok oralarda basamam datlı. Ordaki radar yerlerini bilmiyom
Raadar okuyamıyor burda bizi sen gel biz bilioz ama yayan dönmek var işin ucunda
biri beni düzde geçmiştide, zevkten 4 köşe olmuştu
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)