arkadaslar bugun cem kardesımıze motou gostermeye gıttım uludag fakultesıne.bos bır alada tur ımkanıda oldu.ve ben motorla ılgılı tum bılgımı ve tavsıyelerımın bı kısmını paylastım kendısıyle.yarın alım-satım işi için kosturucaz.yanı 28 nısan 2012 de salcano ıle gırdıgımız gosterıme yarın son perde ye cıkıcaz.guzelım motor umarım yenı sahıbıne hayırlı ugurlu olur.allah tum motorcuları kazadan beladan korusun ınsallah.artık bundan sonra ybr 250 ıle gosterıme gırıcez kısmetse.alım satım yaparken karsıma neler cıkacak benı bılgılendırırsenız sevınırım arkadaslar....(adem,murat ahmet abı sız yenı motor aldınız merıc te sattı alanın satanın yukumluluklerı nelerdır paylasırsanız sevınırım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------
abı o motor ne olmus oyle allah kazasız belasız surusler nasıp etsın ınsallah
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
mutlu arkadaşım hayırlı uğurlu olsun alana. Güle güle binsin. Kimliklerle ve ruhsatla notere gidiyosunuz. Alan arkadaş 80 lira kadar bayılıyo, bi imza çakıyosunuz, ve alıcı gidip trafikten alıyo ruhsatını. Veya kargoyla gönderiyolar. İmzadan sonra senin iş bitiyo mutlu. Alıcı bide sigortasını kendi üstüne yaptırıyo. O kadar.
iyi akşamlar ahalii
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
eyvallah kardesım .sanada ıyı aksamlar
bılıosun sen bu ısı abı ee nede olsa tecrube
Ahmet Abi hayırlı olsun,
Adil abi çok yakışıklı motor.Kesinlikle ve kesinlikle 1 adet marina tipi üstü plastik kapaklı çakmak girişini yaptırmanızı önemle tavsiye ederim.15-60Tl arası çakmak giriş kompresörü acayip iş görür.Adem abide görmem ile almam bir oldu diyebilirim harkulade bir alet ayrıca çakmak girişi.Açma kapatma tuşu da olursa kesinlikle akü düşmanı değil.KÖpük var bende Patlarsa sıkıp kompresörle şişirip devam edicez.Ama çakmak girişi şart diyim oderece önemli.
MUtlu Abi Ybr şimdiden hayırlı olsun.95 Tl motoru üstüne geçirmek için vereceksin noterde alırken.Borcu varsa çıkar noterde.Sigorta serbest piyasa herkes kafasına göre fiyat söyler.90 civarı bulursan ne ala.Sigortayı yaptırdınmı 16 gün sonra ruhsat postaya verilir veya kendin emniyetten alırsın.Başkada bir işi yok.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Abi benzinliklerdeki hava pompalarının genelinde tam sönük düğmesi oluyor kaç hava basacağına ayarlayıp tam sönük düğmesinede basarsan şişiyo tam inmiş lastik ben bir seferinde sibobu sıkayım deye kurcalarken sıkma yönüne çevirmeyip yanlışlıkla sökme yönüne çevirmiştim oda fısssss diye gitti Allahtan benzinlikteydimde tam sönük düğmesine bastım şişti tekrar lastik
Eyvallah Adem malum denetleme safhasındaydık iş güç çok yoğundum ama artık bundan kelli bolcanam girerim
Sağol Adil abi daha öncede gördüm abi sağolasın senin motorda yakıyor ortalığı yani hee kız gibi maşallah kazasız belasız sür sende abi çadırı BİM den alabilirsin abi yılda bir sefer yazları genelde kampanya yapıyor bim otomatik çadır ben ordan almıştım çokda kullanışlı
Sizin Tekirdağ iyimiş Kütahyadan küçükmüki uygun çıkmış fiyat
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Adil Abi Meriç yapmış ama çok iyi birşey adem abide de var.
Az önce arkadaşımı otogardan aldım eve gelirken lastiğin savurduğunu farkettim.Size soruyorum el pompası ile bu lastik patlasa sizce tubeless lastik kaç saatte şişer?Soktum kompresörü çakmaklığa 2 dk da şişirdim eve kadar geldim.Yarın sabah bakıcam.
Çakmak şart anlayacağınızç
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
lastiğin havasımı azdıki savurma yaptı? Senin lastik şambriyelli değilmi?
Arka deyil abi..Yama vardı tutmadı..El pompasıyla 5 dk mızı aldı..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Arka şamriyelli, inik değildi giderken savurunca indiğini farkettim.Baktım inmiş yarıya.Baktım lastiktebirşey göremedim bastım havayı devam ettim.OLmadı ne olur ne olmaz diye bir adet çelik sibob başı mı alsam?Motorun cantı Cb ye göre daha geniş tubeless rahat tutar, senin yatırmalarda ispatı derim.Bakalım yarın ola hayrola iyi geceler
anladım.ben sana yarın tel den parlak fikirlerimden paylaşırım. İyi geceler murat.
Lastik inikken savurma olayı tam olarak nasıl oluyor , benim motordada bir sıkıntı varda o yüzden sordum
arka taraf sağa sola çekmeye başlıyor.
ben de bı tam ınık lastıge hava basma yontemı soyleyeyım....basıma geldıgı ıcın soyluyorum.fabrıkada arkadaslar arasında motor lastıgı ındırmek pek bı moda oldugu gunlerde benım motorunda lastıgını ındırmısler.cok daha guclu kompresor olmasına ragmen bı turlu hava aldıramadıgım lastıge care dusunurken aklıma gelen lastıge bı mıktar su basmak oldu.sıbobu uste getırıp bıldıgın cesme hortumuyla cok degıl bır mıktar su basıp sıbop ıgnesını takıp uzerını hava ıle tamamlamıstım.bu olayın failleride ulen nası sısırdı deyıp guvenlıgın orda benım fabrıkadan cıkısımı ızlemıslerdı.sonraında bırgun ustama gıttıgımde ıcındekı suyu bosaltmıstık....
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:40 ----------
meriç ve tatlı kardeslerım motorumu sattıgım arkadas burda ıngılızce ogretmenlıgı okuyan manısalı bı kardesımız. tanısın kaynasın derım.hem bızım salcoda yabancı ellere gıtmemıs olur.
Gelirse görüsürüz abi.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)