Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
19 Mart 2013, 22:34
Tsubasa adlı üyeden alıntı
wolf bora kadırgaya laf edenler yan sanayi diyenler gitsin cb e ye binsin...
yan sanayinin kralını padişahını görsün..
cbfle bir tutuyorlardı bi ara cb e yi :D
k.cımla gülüyorum cb e ye para veren aptallara..
bok attırmamak için de satmıyor sıgırlar hala :D son sahibi olacaklar haberleri yok
Bende para verdim senin yorumların bana daha aptalca geliyor.Biraz saygı duymasını öğren önce Cb alanların çoğu çevresindeki marka güvenilirliğinden dolayı alıyor.Başlangıç motoru sonuşta titresede gidiyor.Şimdi ben hiçbir tarza sokamadığım Boraya paran verenlerin alayıp aptal ve sazan desem çok hoşuna gideceği aşikar
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
Reklamlar
-
19 Mart 2013, 22:35
Tsubasa adlı üyeden alıntı
bok attırmamak için de satmıyor sıgırlar hala :D son sahibi olacaklar haberleri yok
Satmıyorlar değil satamıyorlar.3600+ plaka ruhsat masrafına alıp 2.el çinli parasına zor satıyorlar.Durum böyle olunca en azından honda deyip binmeyi tercih ediyorlar.
-
19 Mart 2013, 22:36
motorlara hakaret edilebilir. Kötüdür, titriyodur, gitmiyodur vs. Şahıslara, motor sahiplerine hakaret niyetine varan kelimeler yazmayalım lütfen.kötüm motorcu yoktur, acemi, aklı başına gelmemiş motorcu vardır. Ben gördüğüm cb cilere 1 tur wolf u kullandırmam yetiyo akıllarının gelmesi için. Cb ciler o motorla mutlu mesut olabiliyolarsa diyecek bişey kalmıyo bize. Ama hakaret etmeyelim lütfen.
-
19 Mart 2013, 22:43
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
Bende para verdim senin yorumların bana daha aptalca geliyor.Biraz saygı duymasını öğren önce Cb alanların çoğu çevresindeki marka güvenilirliğinden dolayı alıyor.Başlangıç motoru sonuşta titresede gidiyor.Şimdi ben hiçbir tarza sokamadığım Boraya paran verenlerin alayıp aptal ve sazan desem çok hoşuna gideceği aşikar
lafım sana değildi de sen alındın üstüne
marka güvenilirliği diye bişi yok..
o zaman hondaya güvenelim honda cb ace ta mı alalım?
ben o motora geldiği hafta bindim bindiğimde de söledim forumlarda ara bulursun..
vatan haini ilan ettiler, beni
bir cogu senin gibi sattı, bir coguda bok attırmamak için satmıyor..
saygı meselesine gelince saygı gösterki saygı bulasın derler aynen öyle..
ben borayı her halukarda satarım hergün arayanı var sadece benim fiyatta diretiyorum..
ben parayı kolay kazanmıyorum 2600 lirayı veren adam alacak olay bu.. 2450 liraya kadar veren adam oldu vermedim vermemde..
bir de şöyle bişi var boraya filan laf edip alana sazan aptal diyorsan
ben cb e alan için ne desem az gelir..
bak biri bu
http://www.honda-sundiro.com/
öteki de senin hiç bir tarza sokamadın bora
http://www.yamaha-motor.eu/uk/produc...25-custom.aspx
rapsy_09 adlı üyeden alıntı
Satmıyorlar değil satamıyorlar.3600+ plaka ruhsat masrafına alıp 2.el çinli parasına zor satıyorlar.Durum böyle olunca en azından honda deyip binmeyi tercih ediyorlar.
ona binecegime evde moblet var kömürlükte ona binerim
-
19 Mart 2013, 23:12
Kendin demişsin o para o kadar kolay kazanılmıyor.4200 tl masraf yapan adama aptal dersen daha çok dışlanırsın.Marka hastası bu kadar çokken daha o Cb çok alınır satılır.Ha ben Wolfu her halukarda tercih ederim ayrı.Bu durumda iki ders çıkartılır, 1.si marka takıntılığına gerek yok, 2.si 2.el güvenilmez diye birşey yok.İnsan böyle böyle öğreniyor ama sen her seferinde genel kullanıcıya hakaret edersen çok laflıcaz daha demektir.Birde ben kimseyede motorunada karışmam,Boraya lafım yok empati yapılsın anlamında söyledim.Benim için bu tutku star 103 le başlamış o yüzden titreşim çok koymaz sadece o paraya verdiğin ile bu paraya verdiğin farkı çok koyar o.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
19 Mart 2013, 23:38
Selamlar. Gençler boşu boşuna lütfen birbirinizi kırmayın bu 3-5 günlük dünyada..
Arkadaşlar tur camının yolculuk sırasında sallandığını yazmıştım bu gün hallettim sallantı kalmadı.Gündüz yapamadım akşam 5de başladım ön tekeri değişip tubeles yaptım,vakit yetmedi yarın arkayıda değişicem gündüz çekip atarım resimleri sağlıcakla kalınız.
[IMG][/IMG]
-
20 Mart 2013, 02:25
Seviyorum herkezin su motoru kıskanmasını ama nedense ybr + müdailleri cok iyi iş cıkartmıs..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
20 Mart 2013, 04:29
guzel kardeslerım salcanonun arızasız olusu yıne sızlerde (zaman zaman bendede)arıza yaratabılıyo.bu aşikar.ama hepımız bu forumda bırlestıgımıze gore bırcok ortak noktamız var.ortak olmayan noktalarımızın kavgası yerıne ortak oldugumuz konuların mutluluk ve huzurunu yasamay ne dersınız...
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
20 Mart 2013, 10:37
hooppppp dedik millettttt.gunaydın yaniiii....
-
20 Mart 2013, 10:55
günaydınnnnn!!
nbr abi? keyifler nasıl?
lastik işini hallettin mi?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
20 Mart 2013, 11:40
tesekkur ederım guzel kardesım.lastık aramızda esprı olarak kalsın bence.bakalım bugun musterısı begenırse son saatlerı sevgılı salcanomun .yanı artık sayılı saatler kaldı.lastık konusundan bahsedıcem alacak arkadasa da.guzelım motor sıkıntısız arızasız bugune dek geldı 12700 km yol yaptık nerelere gıttık bodrumada gıttık ıstanbul ada hatta bunun ıcın sarkı bıle yapıldıama artık ayrılma vaktı geldı.tek sevındıgım nokta bursa mt den bır arkadas alacak olması ve yıne grup gezılerınde kendısıyle hasbıhal edecek olmam.
-
20 Mart 2013, 12:29
Şu konu açan arkadaş mı abi? Eski bir YBR125 alacaktıda biz senin motoru önermiştik?
-
20 Mart 2013, 15:36
hayırlısı olsun mutlu arkadaşım.
Selam millet nasılsınız?
-
20 Mart 2013, 17:19
-
20 Mart 2013, 18:56
Ersin, Givi markasında bunun çok benzeri bir siperlik mevcuttu.
Feyizoglu'na bir bakmanı öneririm.
bu arada ön frenler kampana.. sene kaç acaba?
-
20 Mart 2013, 20:23
SİGORTA HAKKINDA ÖNEMLİ LÜTFEN OKUYUNUZ
Arkadaşlar 2 gündür ventonun sigortasını araştırıyorum Kütahyada ne kadar sigorta acentası varsa sordum çıkan fiyatlar ise şöyle ;
365 TL,280TL,240TL,210TL,190TL,165TL,140TL,110TL,105TL ,96TL,84TL
Görüldüğü üzere 365 TL den başlayıp 84 TL ye kadar değişen fiyat aralığında 97 cc lik motosikletin 1 yıllık trafik sigortası
bu yüzden tavsiyem odurki arkadaşlar sigorta yaptırmadan önce SORABİLDİĞİNİZ KADAR ÇOK SİGORTACIYA SORUN birde şu dikkatimi çekti 365 TL çıkaran acentalara neden bu kadar yüksek diye sorduğumda bizim acenta motosiklet sigortalamak istemiyor gibisinden bi yanıt aldım, ayrıca sigorta işinin borsa gibi olduğunu aylık,haftalık,yada günlük fiyatların değişebileceği bilgiside çalındı kulağıma
Sonunda bu gün scoterımın plaka ve ruhsatına kavuştum bekle beni Meriç geliyom emaneti almaya yollar beni bekler aga
---------- Post added at 18:23 ---------- Previous post was at 17:48 ----------
Bu arada Murat Meriçte bi program var hani belki sende biliyorsundur Resize pictures diye o programı kur resimleri ayarla öyle koy sayfaya zaten laptop eski işyerindeyim bağlantıda dandik vallaha 4 resim pcyi kilitledi resmen
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
20 Mart 2013, 20:50
-
20 Mart 2013, 20:57
ahmet abi hayırlı uğurlu olsun. Yüzünü gören cennetlik
adil abi 10 numara olmuş motorun
-
20 Mart 2013, 21:03
adem80 adlı üyeden alıntı
ahmet abi hayırlı uğurlu olsun. Yüzünü gören cennetlik
adil abi 10 numara olmuş motorun
Adem@ Sağolasın Adem sendede tubeles lastik var değilmi adem uzun yolda lastik patladımı ne yapıyorsun ?
Ahmet@ Ahmet daha önce hayırlı olsun diye yazmıştım belki gözünden kaçmıştır tekrar yeni motorun hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız nice yollara.
Ahmet sigorta hakkında haklısın banada ilk 180 tl demişlerdi 60tl ye yaptırmıştım kesinlikle bir kaç yerden fiyat almadan yaptırmamak lazım..
-
20 Mart 2013, 21:08
gezginmotor adlı üyeden alıntı
Adem@ Sağolasın Adem sendede tubeles lastik var değilmi adem uzun yolda lastik patladımı ne yapıyorsun ?
Ahmet@ Ahmet daha önce hayırlı olsun diye yazmıştım belki gözünden kaçmıştır tekrar yeni motorun hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız nice yollara.
şamriyel var yanımda. Patladımı takar yola devam ederim. Problem değil. 5 dk iş.yani tubless i 5 dak da şamriyelliye çeviririm.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)