kolay gelsin murat. Benim fotolarıda koy bende yorulmadım ama akşam dönüşte üşüdüm biraz. Soba başında ısınıyorum şimdi. Allah var motor yormadı beni. O kadar basmama ve tokatlamama rağmen
kolay gelsin murat. Benim fotolarıda koy bende yorulmadım ama akşam dönüşte üşüdüm biraz. Soba başında ısınıyorum şimdi. Allah var motor yormadı beni. O kadar basmama ve tokatlamama rağmen
S.a arkadaslar meric abile baya bi gezdik....Üsüdük baya
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Adil kardeş ,gerçekten çok güzel olmuş siperlik...Yalnız ,vida ve somunların Siyah olanlarından takarsan daha bi orjinal durur...Benimki yuvarlak kafa,,uzay kafa olsaydı kesinlikle bende yapardım...güle güle bin motoruna...
niyekine datlı? Ben 130 u, murat 125 i gördü bugün. Niye gitmiyo? Ben 80 ni 3 te yapıyom. 4 te 105, 5 te 135 e kadar yolu var. Düzde artçıyla 105, tek kişi 110 civarı gidiyo. Ama iyi gidiyo. Zehir zehir.
Bilmiom adem abi.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
gitmeyen motor meriçin aldığı ybr mi?
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
aman murat 350 resim falan atam deme.gecen sayfayı 10 dk da açamadık.Bu sefer kitlenir site.
Helalin var meric abi Motor on numra
Atma murat abi atmaa sende o hızı 1 dişte yaptı bide benzin kısıktı
murat benimde arka balata soğukken deli ötüyodu. yağmur yağınca tümgün ötüyodu.
böyle güçlü bir "zonnnnn " diye ses çıkarıyodu. ötmesi neysede, tutmamaya başladı.
bende cumartesi arka balatayı değiştirdim. işçilik dahil 25tl aldı usta. yeşil scooter balatası taktırdım arkaya. güzel şimdi
hernekadar balatası erken bitsede seviyorum wolfu. cidden ucuz maliyetli.
benim km 5800. vitesler şıkır şıkır. ve emin ol kimse benim gibi hiçdurmadan vites değişmez.
debriyaj kavramasını en üstte ayarla. sorun kalmaz.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
dahada zorlatacaktım ama artçısı vardı, ayıp olmasın diye fazla açmadım mesafeyi arada celal le muratı tokatlayıp ilerde bi mola veriyorum. Yatıp biraz kestiriyorum. sonra ikisi geçip gidiyo yoldan, ben biraz daha kestirip gazı köklüyorum. İkisinide yakalayıp tekrar tokatlıyorum. Tokatlamanın tadı bi başka
bide celal arkadaşımın kanuni windy motorunuda biraz kullanayım dedim, ilk kontağı çevirdim, aaa oda ne? Titriyo bu dedim neyse cıktık yola, basıyom, basıyom titriyo, 100 e zor cıktım, bide rüzgar alıyo, murat ta arkamdan geliyodu, bakmış bi parçalar dökülüyo motordan, kornaya basıyomuş ben duymuyom, artçıylada yetişemiyo neyse yavaşladım biyerde beni durdurdu. Takım kutusu avadanlığın kapağı uçmuş, hızdan herhal, takım taklavat ne varsa uçmuş. celal arkadaşada ayıp oldu. Motorunun döküleceğini bilseydim basmazdım okadar celal arkadaşa ayıp oldu ama muratla çok güldük. Kusura bakma arkadaşım
Abi benimkisi telaşlı gülümseme.Ben acemiyim çok anlamam birkaç lastik bir de vida atmaya başlayınca motor aşağı iniyor sandım.Ufak bir kapak olduğunu öğrenince güldüm acemiliğime.
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Adem , yolda öldürdün beni gülmekten yav Bi bakıyorum aynadasın , sonra tekrar kontrol edeyim diyorum kimse yok yanımdan bir ses vızzz diye kaptırmış gidiyor Korkulur senden Vallaha
Ben motoru ortalama 80 km hızla kullandığım için tabi motor alışkın değil yüksek süratlara Artık motoru virajlarda ne kadar yatırıp korkuttuysan avdanklık kapağını filan attırıvermiş O olaydan sonra motor seni nerde görse bir titreme alıyor
Dostum ne kusuru yav olurmu , bende çok güldüm olaya
Çok güzel bir gezi oldu , teşekkür ederim.
yasal uyarı : Gezilerimiz devam edecektir
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------
Muratcım Adem ve senin sayende güzel bir gün geçirdik , tekerinize taş gelmesin Gezi Raporunu bekliyorum
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
hazırlanıyor abi internet az yavaş resimleri yavaş yüklüyor.Adem Abi ye aldırma sen sattırmaya çalışıyor motorunu, tuzak bu tuzak.2. eli canlandıracak adem abi
sağa fazla yatırmışım galiba motoru. İbre 100 e gelince bide titreşim ve rüzgar vurunca avadanlığın kapağı fırladı. Ama ben görmedim. O sıra kaç yapıyo acep diye basmakla meşguldüm muratla 1 saat güldük. Sen gelince ayıp olmasın diye fazla gülmedik. Neyse uçanların çoğu bulundu. Zarar yok yani.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)