Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
16 Mart 2013, 22:55
Bence 2. elde fiyat aralığında alınabilecek çok iyi bir motor Wolf.Ben çok beğeniyorum ha daha acemiyiz ama içime siniyor motor.Ayna sordum dün 70 tl dedi yamaha, kawasaki tamirhanesi bir ayna gösterdi kısa dandik birşey 10 mm 25 Tl dedi internette 10 tl.Çamurluk yine sağlam ama sinyal kablosu kopmuş, gün içinde vakit bulup bir türlü yapamadım.Tekere daksil ile yazıda yalan oldu.Hiç zaman bulamadım bu ara.Adem abi sen benim motorun gidişine bakar mısın?Eksik yerleri nedir ne yapılır?Birde vites geçişlerim sert zincir hep yağlı ama neden yapar?
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
Reklamlar
-
16 Mart 2013, 23:00
datlının wolf en ıyısı bence,
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
16 Mart 2013, 23:01
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
16 Mart 2013, 23:02
yağdan yapar, motor tam açılmamıştır ondan yapar, debriyaj ayarından yapar, balatalardan yapar. Yarın bi bakayım ve teşhisı koyayım murat.
Datlı ben seni wolfun yok diye kovmadım, paso araba muhabbeti yapıyosun diye fırçalamıştım.
-
16 Mart 2013, 23:02
salcano_7946 adlı üyeden alıntı
datlının wolf en ıyısı bence,
adil abiyle dün görüştük canta ve siperlik aldık.
lastikleri tubelesse cevirecek..
en iyi kavramı biraz daha değişecek sanırım =)
adil abinin motorun son halini cok merak ediyorum
-
16 Mart 2013, 23:06
-
16 Mart 2013, 23:07
adem80 adlı üyeden alıntı
yağdan yapar, motor tam açılmamıştır ondan yapar, debriyaj ayarından yapar, balatalardan yapar. Yarın bi bakayım ve teşhisı koyayım murat.
Datlı ben seni wolfun yok diye kovmadım, paso araba muhabbeti yapıyosun diye fırçalamıştım.
Biliyorum abi yapcak birseyimiz yok ama
su andan ıtıbaren wolf camıasına katıldı artık datlu kardesımız.kabul gordu yanı
Saka bir yana isin espirisi baktım wolf yazıyor paylasayım dedim..
Bizde arabada yapıyoruz bazı seyler..Ucuza buldum kapattım hemen
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
16 Mart 2013, 23:07
Kar yağıyo şu an arkadaşlar hemde lapa lapa
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
16 Mart 2013, 23:09
adil abi cantayı cok uyguna aldı.. sanırım bugun tekirdaga dönecekti. sanırım yarın filan girer resimleri atar..
bu arada ben motoru değiştirince beni forumdan kovmazsınız sanırım.. tercihimi biraz değişik bişeyden kullanıcam =)
@adem abi durumu biliyor agzını acmazsan sevinirim
-
16 Mart 2013, 23:15
bursadada yagıyor kar ahmet abı dert etme yanı kar sadece kötayaya yagıpta kar altında kaldık sanma.tsubasa sen nerdeydın ıslambol da
-
16 Mart 2013, 23:21
bursadada yagıyor kar ahmet abı dert etme yanı kar sadece kötayaya yagıpta kar altında kaldık sanma.
tsubasa sen nerdeydın ıslambol da
altunizade - göztepe =)
ben herdeyim abi =)
bu arada seneye sartenlere girebilirim sizin oradakine abi,
-
16 Mart 2013, 23:34
sarten kutu fabrıkası bkesırdekı sarıbekır gıbı yanı.valla ekmek nerdeyse orası vatan bılıosun bunu.gelırsende burada arkasına kadar acık bı kapın var onu bıl en azından
-
16 Mart 2013, 23:36
sarten kutu fabrıkası yanı bkesırdekı sarıbekır gıbı yanı
ambalaj fabrikası karton kutu teneke metal gibi malzemelerin üstüne baskı yapabiliyorlar
abi ben grafik ve matbaa ögretmenliği çift anadal yapıyorum bu yıl bitiyor..
atama olmazsa mecbur çalışıcam ..
sartenler iyi para veriyor, atama gelene kadar idare edicem yapacak bişi yok =)
umarım bi vesile olurda sizin oraya gelmiş olurum =)
-
16 Mart 2013, 23:42
keşke gelsen sarten e.bızım moorcuların cogu sarten de.işçi nıklı fatıh.ramonrajo fılan orda calısıo.sarten zaten ızmır-stanbul yolu uzernde oldugundan iş cıkısı havaya bı sopa fırlatıyosun saga duserse ızmır yolu sola gelırse ıstanbul.karacabey bogaz 25dk,bursa 40 dk.erdek ocaklar 35dk.aksam yemegı koftecı yusuf 20dksonrasında susurluk caylak gezısı ve daha neler neler.keşke gelde motor gezılerıne cıkalım uzun kısa metrajlı.bursa mt de envayı cesıt arkadasta var.
-
16 Mart 2013, 23:51
Tüm arkadaşlara selamlar İstanbula gitmiştim eve geleli 30 dk oldu gerçi Tsubasa kardeşim anlatmış.Arkadaşlar ön tur camı takanlar sanırım tek Murat kardeşim takmış ön bağlantı yerinde yani alt kısım biliyorsundur üçgen o üçgen parçayı kesiptemi taktınız kesmedenmi birde tur camını önden resmini koyabilirsen çok iyi olur sağlıcakla...
-
17 Mart 2013, 00:00
keşke gelsen sarten e.bızım moorcuların cogu sarten de.işçi nıklı fatıh.ramonrajo fılan orda calısıo.sarten zaten ızmır-stanbul yolu uzernde oldugundan iş cıkısı havaya bı sopa fırlatıyosun saga duserse ızmır yolu sola gelırse ıstanbul.karacabey bogaz 25dk,bursa 40 dk.erdek ocaklar 35dk.aksam yemegı koftecı yusuf 20dksonrasında susurluk caylak gezısı ve daha neler neler.keşke gelde motor gezılerıne cıkalım uzun kısa metrajlı.bursa mt de envayı cesıt arkadasta var.
cok isterim abi hayırlısıyla şu okul bitsin. devamında nasip..
-
17 Mart 2013, 02:34
Mrb Arkadaşlar ; bugun hava yağışlıydı ankarada,yollar sel kıyamet...Normalde yağışlı havada pek kullanmam motoru ama çıkmış bulunduk işte...neyse yolda gidiyorum her su birikintisinden geçişimde motor stop ediyor...işin kötü yanı marş düğmesi işlemiyo ,biraz bekledikten sonra ayak marşıyla çalışıyor sadece.... Sandımca elektrik tesisatında izolasyon sorunu var,bazı yerleri izole etmek gerekiyor ,ama fazla da kurcalamak istemiyorm elektrik aksamını...motor ıslanınca açıkta kalan bazı yerler (kablo konnektör vs.) kısa devre oluyo benm anladığım kadarıyla....Motosikletinde aynı sorun olan varmı arkadaşlar benm gibi??
-
17 Mart 2013, 03:03
ersin90 adlı üyeden alıntı
Mrb Arkadaşlar ; bugun hava yağışlıydı ankarada,yollar sel kıyamet...Normalde yağışlı havada pek kullanmam motoru ama çıkmış bulunduk işte...neyse yolda gidiyorum her su birikintisinden geçişimde motor stop ediyor...işin kötü yanı marş düğmesi işlemiyo ,biraz bekledikten sonra ayak marşıyla çalışıyor sadece.... Sandımca elektrik tesisatında izolasyon sorunu var,bazı yerleri izole etmek gerekiyor ,ama fazla da kurcalamak istemiyorm elektrik aksamını...motor ıslanınca açıkta kalan bazı yerler (kablo konnektör vs.) kısa devre oluyo benm anladığım kadarıyla....Motosikletinde aynı sorun olan varmı arkadaşlar benm gibi??
bende yok. İki karış suya dalıyorum, denizden geçiyorum, tazikli suyla her yerini yıkıyorum, tık demiyor. Bende öyle bi sorun yok. Benim geri dönüşüm, katalizatör çalışmıyo sadece. Bende söktüm. Ucunu boşa verdim. Eksoz dumanı atıyo o hortumdan.
-
17 Mart 2013, 03:26
adem80 adlı üyeden alıntı
bende yok. İki karış suya dalıyorum, denizden geçiyorum, tazikli suyla her yerini yıkıyorum, tık demiyor. Bende öyle bi sorun yok. Benim geri dönüşüm, katalizatör çalışmıyo sadece. Bende söktüm. Ucunu boşa verdim. Eksoz dumanı atıyo o hortumdan.
Benim Motor Kedi gibi suyu sevmiyo anlasılan...Adem abi sen motoru fatihten almıstın demi? bende siperlik takayım diyorum motora seninkisi gibi ?Ybr nin değil mi o siperlik? Tam oturuyomu farın üstüne o?(pek zırıltı sevmiyorum ,söker atarım ben tam uymazsa)
-
17 Mart 2013, 09:12
gunaydın salcanocu arkadaslar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)