Mobılden gırıorum msj ı okuyamadım.germencıkte nızam hocam ın oglu ogretmen bırazdan orada mola verecez pc den bakarım
Mobılden gırıorum msj ı okuyamadım.germencıkte nızam hocam ın oglu ogretmen bırazdan orada mola verecez pc den bakarım
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Tabelaya gore bodruma 34 km war
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:11 ----------
Ahanda bodrum
Sagol adem.sgk nın karsısında karaburgaz hacılar camıındeyız nerede cay ıcebılırız
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:54 ----------
Oras kapalıymıs valıde camıı ne geldık
yalıkavakta olsaydın çay, kahvaltılık yer önerirdim. Bodrumda pek bilmiyorum. Zaten çoğu yer pahalıdır. Çorbacı bulabilirsiniz bak. Sabah sabah iyi gider.
Geldık metro ya bızde.kacta acılırsa artık
Arkadaşlar bugün motoru teslim alacam bir aksilik çıkmazsa. Motor la trafik deneyimim yok. Tuzla'dan Maltepe'ye getirecem. Bana bir öneriniz var mı sürüş tekniğiyle ilgili? Birde hava aşırı olmasada yağmurlu. Lastiklerini değiştireceğim hazırlar.
vitesli kullanmadıysan bayaa bi adrenalinin yükselecek
bende motorumu ilk teslim aldığımda hayatımın adrenalini yaşamıştım.
değil vitesli hiç motosiklet kullanmamıştım
plaka ruhsat yok
kask yok
ehliyet yok
ön balatayı ters takmışlar. ön fren yok
böyle 10km uzaktaki evime getirmiştim motoru hey gidi günler.
tavsiyem biraz tur at boş alanda. sonra besmeleyle çıkarsın yola..gerisi gelir.
kolay gelsin
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
MUtlu Abi Hoşgeldiniz.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Bodrumu gezıyorum arkadaslar muthıs karelerr yakaladım.adem ve murat kardesım hosbulduık tekrardan
Hayırlı olsun. Benimde bugün plaka işlemlerim vs. bitti. Kısmetse bende yarın plakamı takıp turlamak istiyorum biraz.
İlk deneyiminiz olacaksa muhakkak full koruma giyinin ve sağdan sağdan ağır ağır gidin. Minibüs ve otobüslere özellikle dikkat edin. E5 yerine arayolları tercih etmeyi deneyin. Yada sahil daha uygun olur. Şanssızlık, yağmurlu hava..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Motor alan herkese tekrardan hayırlı olsun.Bende ilk motorumu aldığımda az biraz scooter tecrübesi ile Kuşdası'ndan Bodrum'a getirmek zorunda kalmıştım.Tahsin Bey'in dediği gibi Az birazda olsa pratik yapmaya çalışın.Birde anayola çıkıyorsanız kendinizi bankete sıkıştırmayın, şeritte durun.Ama ortada değil ya şeridin solunda ya sağında araba tekerinin değdiği yerlerin en güvenli yerler olduğunu söylerler hep.Hayırlı yolculuklar
Mutlu Abi siz baya erken gelmişsiniz.Mutlaka değirmenlere ve antik tiyatronun olduğunu noktaya gidin.Bodrum'da az biraz araç mesafesi yokuş olduğundan yürünmez.2 side enfes manzaralara sahip.Tabi altınızda ne araç var bilmiyorumda tiyatronun orada büyük araçla sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Bodrum a elveda ama guzel karaler ıle
ne çabuk döndün mutlu? Görüşemedik yahu?
çok yer gezdim, ama bodrum başka arkadaş.
hele turgutreis ..
hiçbir yerden ayrılırken içimi bukadar hüzün kaplamamıştır..
cennet gibi bir yer..
cidden memleketin en güzel yerinde yaşıyosunuz..
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Bıkac gun sonra tekrar gelıcez herhalde zaman sorununuda cozerız hem
an ıtıbarı ıle ewe gelmıs bulunmaktayım arkadaslar.manısa akhısar ıle balıkesır arasında muthıs yagmur vardı resmen sılgıler yetıstırmedı .ama geldık hayırlısıyla
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)