teli ALDIM Adil abi iyi akşamlar yarın 11 gibi sögütlücesme metrobus istasyonun oralarda olurum seni ararım abi..
# motosikletle.blogspot
Adem ve murat kardesler su an ıtıbarı ıle karacabeyden hareketle bodruma gelıyorum arabayla tabı bılgınız olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:45 ----------
Mobılden gırıom ayrıca pek beceremeyebılırım
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
mutlu arkadaşım gel. İş içinmi, ziyaretmi? Yarın yağmurlu gözüküyo ama kaç günlüğüne geliyosun?
arkadaşlar iyi akşamlar.
meriç ve ahmet abi motorlarınız hayırlı olsun gule gule kullanın.
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
Gunubırlık gelıyorum ıs ıcın musaıt olurda bırer cay ıcersek ne mutlu sabah 9 10 gıbı ısım bıter sanırım balıkesırden cıktım suan 2 kısıyız nızam hocam var yanımda metro ya konserve teslım edıcez
ben 14 de kadar biyere çıkamam. Ama metro dönüşü veya giderken murat arkadaşım yol üstünde. Yarın fırtınaya ek bıde yağmur gelecek galiba. Arabada tamirde ama duruma göre buluşmaya çalışalım.
Kısmet adem benım tel 0 532 491 91 70 bı cagrı at bana ısım bıtınce arıyım senı nasıpse bı cay ıcer tanısmıs oluruz akhısar cıvarlarındayız suan manısada ben gecıcem dıreksıyona.tatlı ve merıc kardeslerım yarın donuste manısayada ugrıycam sızlerınde bıkgınız olsun tel numaram ı yazdım.boylece salcano sıtesının ummet perkıtanıda ben olayım zıyaret edyım herkesı bıkac gune konyayada gıdıcem
tamam attım. 41 sonu. Yarın inşallah görüşùrùz.
Adem bı cevapsız geldı ama numara gızlı telı bı kontrol et ıstersen
özelden attım mutlu arkadaşım.
Len YBR fanatiği sakin ol kimse YBR ye bok atmıyor sen yaptığın o uzun yolu birde Wolf le yapsaydın inan günde yaparım dediğin o 1100 -1200 limitini en az 2500-3000 e çıkartırdın marka diye bi kucak fazla para veriyorsunuz markasız motor kadar konforunuz olmuyo ne iş la pisiklet gibi motorunuz var
Haklısın Datlı 3. kişiyi satmak zorunda kalıyoruz maalesef scoterda
Sağolasın Feritçim
ayrıca tüm hayırlı olsun diyen arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım daha iyileri sizlere nasip olsun inş.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
anaa ahmet abi bende yazmıştım bişeyler. Beni niye atladın? Alacağın olsun hayin galleş
Sende sağol Ademim efem gandıralım
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
nedemek abi est. Yanlız senin scoterin guyruğu yamuk. Doğrultalım yazın sen gelince
Doğruldam efem ayıb ediyon R 1 inkinle beraber doğrulduruz
Ahmet abı hayırlı olsun yarın bıyakından goreyım bakam.aydına az kaldı bu arada
Sağol Mutlu faceden yazdım cevap yazmadıydın sanada hayırlı yolculuklar kardeşim
sen gelene kadar r1 i satarım. Başka bi motor alırsam doğrulturuz kuyruğunu abi.
MUTLU arkadaşım aldınmı numaramı?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)