Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Mart 2013, 12:50
gunaydın arkadaslar.herkese ıyı gunler hayırlı surusler
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Reklamlar
-
14 Mart 2013, 17:41
salcano_7946 adlı üyeden alıntı
gunaydın arkadaslar.herkese ıyı gunler hayırlı surusler
teşekkürler abi sizede hayırlı günler.
Bugün çalıştığım şirkette bölge müdürÜ gözüne battığı için bana motoru birdaha otopark harici biryere koymamamı söyledi.Gözümün önündeydi hep.Kavat oğlu kavatla inatlaştım ama bir üstüm vazgeçirdi beni.Bu müdürler neden hep böyledir?Sırf egolarını tatmin etmek için insanları rahatsız etme gereği duyarlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------
Çok rüzgar vardı orta sehpaya aldığım halde motor sola Pegeout 307 nin üzerine devrildi.Sol ayna ile sol sinyalin sıkıştırması ile arka çamurluk kırıldı.Koruma demiri soldan yamuldu, allahtan depoya değmesine gidon mani oldu.Tamda yere yatmadı olan arabaya oldu.merak ediyorum yolda düşsem bu koruma demiri ne yapardı?Tam yatmadan dahi yamuldu
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
14 Mart 2013, 17:43
Ben de kış uykusundan uyandırdım, aküsünü taktım, benzin musluğunu açtım, 3. basışta çalıştı. Sezon hayırlı olsun bakalım.
-
14 Mart 2013, 17:44
Tsubasa adlı üyeden alıntı
yorumunu okudum başlıktaki, bu forumda pkklılar var banlamıyorlar..
bu adamların bulundugu siteye bile girmek istemiyorum fatih..
bu soysuz şerefsizler böyle dik dik konuşunca kendilerini bir cacık sanıyorlar..
forumda admin varda, ne boka yarıyor onu anlamıyorum
sakarya da ki milli duygusu kabarık adam çok
http://www.facebook.com/events/158473507645145/?notif_t=plan_user_invited
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
14 Mart 2013, 18:03
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
Bugün çalıştığım şirkette bölge müdürÜ gözüne battığı için bana motoru birdaha otopark harici biryere koymamamı söyledi.Gözümün önündeydi hep.Kavat oğlu kavatla inatlaştım ama bir üstüm vazgeçirdi beni.Bu müdürler neden hep böyledir?Sırf egolarını tatmin etmek için insanları rahatsız etme gereği duyarlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------
Çok rüzgar vardı orta sehpaya aldığım halde motor sola Pegeout 307 nin üzerine devrildi.Sol ayna ile sol sinyalin sıkıştırması ile arka çamurluk kırıldı.Koruma demiri soldan yamuldu, allahtan depoya değmesine gidon mani oldu.Tamda yere yatmadı olan arabaya oldu.merak ediyorum yolda düşsem bu koruma demiri ne yapardı?Tam yatmadan dahi yamuldu
geçmiş olsun murat
hatırlarsan benim motorda rüzgarda 3-4 kez düşmüştü. lodos bugünlerde çok acayip.
deponu full leme. düşünce benzin akıtır.
ben 7 kez düştüm değil koruma demiri motosikletin hiçbiyerinde çizik yok. yamulmadan geçtim, çizik bile yok..
ki benim koruma demirini ybr ninkinden biz uydurduk. kaynakladım bide..
sen değiş istersen o demiri..
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
14 Mart 2013, 18:16
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
F54 adlı üyeden alıntı
sakarya da ki milli duygusu kabarık adam çok
http://www.facebook.com/events/158473507645145/?notif_t=plan_user_invited
Sakarya'da miting mi yapacaklarmış
Yürek yemiş Fatih abi bunlar
-
14 Mart 2013, 18:25
Bugün çalıştığım şirkette bölge müdürÜ gözüne battığı için bana motoru birdaha otopark harici biryere koymamamı söyledi. Gözümün önündeydi hep.
Bu müdürler neden hep böyledir? Sırf egolarını tatmin etmek için insanları rahatsız etme gereği duyarlar.
Çok rüzgar vardı orta sehpaya aldığım halde motor sola Pegeout 307 nin üzerine devrildi. Sol ayna ile sol sinyalin sıkıştırması ile arka çamurluk kırıldı.
Koruma demiri soldan yamuldu, allahtan depoya değmesine gidon mani oldu.Tamda yere yatmadı olan arabaya oldu.merak ediyorum yolda düşsem bu koruma demiri ne yapardı?
Bisürü sinir bozucu şey üst üste gelmiş, geçmiş olsun Murat
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
14 Mart 2013, 18:57
mudur un ınsan vucudundakı hangı organa denk geldıgını anlatmama gerek varmıdır bılmem.fakat motorun dusmesı can sıkıcı olmus.ekstra masrafta cıkmıs.allah beterınden saklasın ve gecmıs olsun kardesım.
-
14 Mart 2013, 18:59
GEÇMİŞ olsun murat hemen nazar boncuğu tak kesin nazar değidi müdür demek bizim burda kısaca g.....t demek sizinkide öyle demekki
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
14 Mart 2013, 19:00
arkadaşlar fırtınanın hızı 80-100 km arası. Bu rüzgarda insan duramıyor ayakta. Murat arkadaşım çok geçmiş olsun. Keşke kenar kuytu bi yere koysaydın yanlız ben bu fırtınada biniyorum motora. Fırtına bana diyoki rüzgar gibi geçti gerçekten 100 km ye kadar çıkıyor. Eletktrik direklerindeki teller birbirine vuruyor, kıvılcım atiyor. Hayat felç.
-
14 Mart 2013, 19:08
aman kardeslık dıkkat et catı kenarlarından fılan gecerkken aman ha
-
14 Mart 2013, 19:21
murat o genel müdürmü ne karın ağrısıysa dışarıyıdamı tapulamış? Ona neymiş senin motor koyduğun yer? Gelirsem oraya dibinden sünnet ederim onu. Bülent ersoyla kanki olurlar
-
14 Mart 2013, 20:10
-
14 Mart 2013, 20:58
Tüm geçmiş olsun dileklerine teşekkürler Motor orta ayaktaydı ama müdürün gösterdiği yere koyunca açıkta kaldı normalde ben ayarlıyordum.Koruma demirini değiştirmekte fayda var.Birde arka çamurluğu nereden kaç paraya temin edebilirim.Parça fiyatları ile ilgili elinde link olan var mıdır?Sinyal sağlam çamurluk sinyal kökünün zorlaması ile kırıldı.Komik
Tahsin Abinindediği gibi düşünce direk benzin boşaltmaya başladı.Korktum benzini görünce allah korusun kazada da boşaltırsa korku filmine döner bu iş bir kıvılcımla.Ona bir çare düşünmekte fayda var.
Nazar boncuğu aldım ama büyüklük konusunda abartmışım takmadımBaya dükkan girişine takılacak olandan aldım sanırım
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
14 Mart 2013, 21:17
murat arkadaşım çokmu kırık? Benim arka sol sinyalin bağlandığı yer kırık. Farkettinmi bilmem. Kelepçe tutuyo bikaçtane. Bi fotosunu atabilirmisin kırık yerin?
-
14 Mart 2013, 21:26
Tüm geçmiş olsun dileklerine teşekkürler
Motor orta ayaktaydı ama müdürün gösterdiği yere koyunca açıkta kaldı normalde ben ayarlıyordum.Koruma demirini değiştirmekte fayda var.Birde arka çamurluğu nereden kaç paraya temin edebilirim.Parça fiyatları ile ilgili elinde link olan var mıdır?Sinyal sağlam çamurluk sinyal kökünün zorlaması ile kırıldı.Komik
Tahsin Abinindediği gibi düşünce direk benzin boşaltmaya başladı.Korktum benzini görünce allah korusun kazada da boşaltırsa korku filmine döner bu iş bir kıvılcımla.Ona bir çare düşünmekte fayda var.
Nazar boncuğu aldım ama büyüklük konusunda abartmışım takmadım
Baya dükkan girişine takılacak olandan aldım sanırım
düşünce tüm motorlardan benzin akar diye biliyorum. malum deponun bi yerlerden hava alması lazım.
yanlışım varsa düzeltin.
bide yan ayakta daha dengede duruyor motor..
-
14 Mart 2013, 21:32
adil abi haber bekliyorum senden... yarın ögleden önce gelebilirim yada akşam olabilir sana dogru
-
14 Mart 2013, 23:02
Tsubasa adlı üyeden alıntı
adil abi haber bekliyorum senden... yarın ögleden önce gelebilirim yada akşam olabilir sana dogru
Tsubasa ben geldim şu an İstanbuldayım sana nasıl uygunsa yaz yarın Cuma günü yan çanta bakmıya hasanpaşaya gidicem yeğenin pc den yazıyorum 5-10 dk buradayım öğleden önce veya sonra senden cevap alıp çıkıcam pc den yeğen oyun oynıyacakmış
Murat arkadaşım motorun başına gelenlere üzüldüm canın sağolsun geçmiş olsun...
-
14 Mart 2013, 23:08
adil abi özelden attın mesajı sana. yarın 11 gibi müsait olursan hasanpaşada bi yerde buluşuruz..
-
14 Mart 2013, 23:17
Muratcım çok geçmiş olsun, Allah'tan depona vs zarar gelmemiş. Sözde koruma demiri ama hafif çarpınca bile kendini koruyamamış Evet genelde müdürler gıcıklıkta sınır tanımıyor
Aşağıdaki linkini paylaştığım site güvenilir. 3-4 kez alışveriş yaptım sıkıntı olmadı. Parçaların fiyatlarıda uygun. Bi bak istersen
http://www.rialli.com/urunler/190_ya...t-yedek-parca/
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)